Bakkers

Uit dit dossier
Nederlandse patissier en Belgische bakker slaan handen ineen

Nederlandse patissier en Belgische bakker slaan handen ineen

Joep Mermans, eigenaar van Patisserie Joep gaat samenwerken met de Belgische bakker Van Thillo. Gezamelijk openen zij de nieuwe onderneming Van Thillo bij Joep. De opening staat gepland voor 2 november.

De Koekfabriek stopt in Breda

De Koekfabriek stopt in Breda

De Koekfabriek stopt in Breda. Vanwege de te kleine afzetmarkt en de coronacrisis besloot initiatiefnemer Arthur de Nerée de vestiging te sluiten meldt Omroep Brabant. De Koekfabriek is een sociale bakkerij waar mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt werken.

Overname bakkerij Kolkman door Echte bakker Sieben

Overname bakkerij Kolkman door Echte bakker Sieben

Echte bakker Sieben neemt vanaf 1 oktober bakkerij Kolkman over. Met de verkoop komt er na bijna 74 jaar een einde aan de geschiedenis van bakkerij Kolkman, een bekende naam in zuidoost Drenthe.

Versspecialisten discussiëren tijdens succesvol seminar Emondt KMI

Versspecialisten discussiëren tijdens succesvol seminar Emondt KMI

Het eerste seminar van Emondt KMI over het nieuwe verswinkelen, dat op dinsdag 7 juli in The Lightboxx Nijkerk werd gehouden, is een groot succes geworden. Tijdens de inspiratiesessie bespraken slagers, visspecialisten, kaasverkopers en groentespecialisten hoe ze de toekomst van de versspeciaalzaken zien.

Onderzoek naar Belgische ambachtelijke bakkers

Onderzoek naar Belgische ambachtelijke bakkers

Tijdens de coronacrisis in België werd het duidelijk dat ambachtelijke bakkers een cruciale steunpilaar zijn voor voeding en zelfs sociaal contact.Daarom startte marktonderzoeksbureau Kynetec b² een onderzoek om meer inzicht in deze groep te krijgen.