Bakkers

Uit dit dossier
Resultaten opleidingsvoucher Sociaal Fonds Bakkersbedrijf

Resultaten opleidingsvoucher Sociaal Fonds Bakkersbedrijf

Stichting Sociaal Fonds Bakkersbedrijf startte twee jaar geleden met een regeling waarmee bakkerijmedewerkers een opleidingsvoucher van 200 euro konden gebruiken voor een opleiding en training. Nu maakt de stichting de resultaten van deze tijdelijke regeling bekend en vraagt aan de branche of deze regeling moet worden voortgezet, aangepast of afgeschaft.

Jan Westerbos wint planeetmenger SVM Bakery Machines

Jan Westerbos wint planeetmenger SVM Bakery Machines

Bakkers in bedrijf en SVM Bakery Machines organiseerden een gezamenlijke Facebookactie: wie een abonnement nam én de Facebookpagina van SVM Bakery Machines likete, maakte kans op een planeetmenger.

Hans Spitsbaard opent Puro Bakt Patisserie & Chocolaterie

Hans Spitsbaard opent Puro Bakt Patisserie & Chocolaterie

Hans Spitsbaard is bekend van Heel Holland Bakt. Hij won het vijfde seizoen en besloot zich toe te leggen op het bakkersvak. Nu neemt hij de volgende stap. Hij begint een patisserie en chocolaterie bij IJssalon Puro in Ede.

Broodsommelier: een nieuw vak

Broodsommelier: een nieuw vak

Bij restaurant Wils in Amsterdam is de eerste broodsommelier van Nederland in dienst: Maxim Rolvink. Bij een sommelier denk je natuurlijk aan wijn, maar ook brood kun je op gerechten afstemmen.

Stadsbakkerij Stevig Brood verhuist naar nieuwe locatie

Stadsbakkerij Stevig Brood verhuist naar nieuwe locatie

Stadsbakkerij Stevig Brood uit Woerden is uit zijn jasje gegroeid en gaat verhuizen. Zaterdag 14 november om 9.00 uur opent wethouder Brecht de nieuwe locatie van de bakkerij aan de Kruisstraat in het voormalige pand van Gerritse IJzerwaren.