Bakkers

Uit dit dossier
Meester Boulanger Peter Bienefelt opent eigen bakkerij

Meester Boulanger Peter Bienefelt opent eigen bakkerij

Peter Bienefelt en zijn vrouw Natasja openen 26 februari hun nieuwe winkel in Rhoon. De Boulanger is een bakkerij en winkel ineen waar de beleving van het bakkersambacht centraal staat. De bakkerij heeft een traditionele stenen vloeroven en 80 procent van de producten wordt gemaakt met desem.

Proost!

Proost!

2021 begon zo mogelijk nog iets grijzer dan 2020 eindigde. Toch zie ik licht aan de horizon. Bij elk nieuw jaar zie ik de kansen om dingen anders, beter, rustiger, gezelliger, actiever te doen. En dit jaar voel ik dat in extreme mate.

Bakkerij Van der Kloet klaar voor de toekomst

Bakkerij Van der Kloet klaar voor de toekomst

Er veranderde nogal wat bij Echte Bakker Van der Kloet, de afgelopen twee jaar. Jan Douwe Gerbranda is sinds afgelopen september voor twee derde eigenaar en algemeen directeur van het bedrijf. “We moeten doorgroeien om te kunnen investeren en we moeten investeren om verder te kunnen.”

Bakkerijbranche ondertekent manifest voor imagoverbetering

Bakkerijbranche ondertekent manifest voor imagoverbetering

Verschillende partijen uit de bakkerijbranche ondertekenden 11 februari een manifest om de samenwerking te bekrachtigen. Het doel is om het imago van de bakkerijketen te versterken en de continuïteit van de sector een belangrijke impuls te geven.

Nieuwe productielocatie voor Bakkerij René Vermeij

Nieuwe productielocatie voor Bakkerij René Vermeij

Bakkerij René Vermeij heeft een nieuwe productielocatie op een industrieterrein in IJsselmuiden. In samenwerking met TenBa is het nieuwe pand ingericht als volwaardige brood- en banketbakkerij, die volledig elektrisch produceert.