Beurzen

Uit dit dossier
Digitale Sigep trekt wereldwijd publiek

Digitale Sigep trekt wereldwijd publiek

Jaarlijks vindt in januari in het Italiaanse Rimini de internationale vakbeurs Sigep plaats. In verband met de corona-pandemie is dat dit jaar Sigep Exp The Digital Experience geworden: een volledig digitale beurs van 15 tot en met 17 maart.

Digitale editie Sigep start volgende week

Digitale editie Sigep start volgende week

Volgende week, op 15 maart, gaat de eerste digitale editie van Sigep van start. Tot en met 17 maart biedt Sigep Exp The Digital Experience een online platform voor ambachtelijk ijs, patisserie, bakkerij en koffie.  In eerste instantie zette de Italian Exhibition Group (IEG),in op een hybride beurs. Een combinatie van drie dagen...

ISM presenteert producten in speciale database

ISM presenteert producten in speciale database

De Internationale Süsswaren Messe (ISM) is de grootste internationale zoetwarenbeurs ter wereld. Door corona werd de 51e editie van de beurs in Keulen dit jaar afgelast, maar met een speciale database geeft ISM exposanten de mogelijkheid om toch hun nieuwe producten te presenteren.

Sigep 2021:  the digital experience

Sigep 2021: the digital experience

Sigep vindt in 2021 uitsluitend online plaats, van 15 tot 17 maart. De hybride beurs die op stapel stond kan door de ontwikkelingen rond corona alsnog niet doorgaan. In januari 2022 is de fameuze Italiaanse beurs weer live te bezoeken, van 22 tot 26 januari.

Empack 2021 verschuift naar september 2021

Empack 2021 verschuift naar september 2021

Verpakkingsbeurs Empack is verplaatst naar 8 en 9 september 2021. De vakbeurs stond gepland gepland voor 31 maart en 1 april 2021, maar organisator Easyfairs heeft vanwege de onzekerheid rondom het coronavirus besloten om de beurs te verschuiven.