IJs

Uit dit dossier
Verhoog je omzet met verkoop voorverpakt ijs

Verhoog je omzet met verkoop voorverpakt ijs

Ice This Day is op 14 september dit jaar afgetrapt met een workshop over het opbouwen van je eigen merknaam en klantenkring. Hierop volgend deelt Jochem Neyens, de Belgisch-Limburgse eigenaar van De Potter & Oma’s IJs, zijn tips en ervaringen over hoe hij zijn bedrijf liet groeien door de verkoop van bekers ijs bij lokale supermarkten.

Cursussen IJscentrum september 2021

Cursussen IJscentrum september 2021

De vakanties zitten er weer op. Scholen gaan weer open en mensen gaan weer aan het werk. Ook bij het IJscentrum starten weer cursussen. Voor september staan de cursus Ijsbereider en Vegan IJs op de planning.

Nils Hendrikse is Meesterijsbereider

Nils Hendrikse is Meesterijsbereider

Nils Hendrikse van patisserie en ijssalon Soetenso in Leiden mag zich meesterijsbereider noemen. Hij legde afgelopen week met succes de SVH Meesterproef af. "Ik ben enorm trots dat ik, na een traject van jaren, eindelijk me mocht laten toetsen en beoordelen op mijn vakmanschap."

De beste ijssalons volgens 24Kitchen

De beste ijssalons volgens 24Kitchen

Deze zomer ging 24Kitchen weer op zoek naar de beste ijssalons van Nederland. Op basis van de reacties van hun volgers stelde het foodzender de 24Kitchen ijssalonlijst 2021 samen.

Roomijs is favoriet bij veel Nederlanders

Roomijs is favoriet bij veel Nederlanders

Bij de zomer hoort ijs. 90 procent van de Nederlanders eet regelmatig een ijsje. Reden voor Maaltijdplatform Deliveroo om de ijsvoorkeuren te onderzoeken. Roomijs blijkt de favoriet, en dan met name in de smaak chocolade.