Leveranciers

Uit dit dossier
Cargill investeert vier miljoen om bewuste snoeper te lokken

Cargill investeert vier miljoen om bewuste snoeper te lokken

Cargill investeert vier miljoen euro in haar Belgische fabriek in Moeskroen om chocolade met dertig procent minder suiker te kunnen produceren. Hiermee wil het Amerikaanse familiebedrijf de groeiende nichemarkt van zoetwaren met verlaagde suikergehaltes bedienen.

Hefe van Haag houdt succesvolle dertigste Rhein-Back Schau

Hefe van Haag houdt succesvolle dertigste Rhein-Back Schau

Naast productinnovaties en trends in de brood- en banketbakkerij, stonden er tijdens de dertigste Rhein-Back Schau toekomstige productie- en verkoopconcepten centraal. Hierbij zijn volgens organisator Hefe van Haag vooral hygiëne, koffieconcepten en filiaalvorming belangrijk, evenals CO₂-neutrale verpakkingen en online verkoop.

Opening nieuwe locatie Dawn Foods

Opening nieuwe locatie Dawn Foods

Het nieuwe kantoor en de proefbakkerij van Dwan Foods Benelux is geopend. Op 13 juni vond in Oosterhout de officiële opening plaats in bijzijn van klanten en personeel.

Barentz en TasteStrik kondigen samenwerking aan

Barentz en TasteStrik kondigen samenwerking aan

De ingrediënt-producenten Barentz en TasteStrik gaan een joint-venture aan. Beide partijen kunnen kracht putten uit de sterke kanten van de ander. TasteStrik ontwikkelt en produceert aroma’s en ingrediënten voor de bakkerij-, chocolade-, zoetwaren- en ontbijtgranenindustrie.

Royal Steensma steunt project de Wereldbol

Royal Steensma steunt project de Wereldbol

Royal steensma neemt de productie, verkoop en distributie van de Wereldbol bakmix op zich voor het ambachtelijk bakkerij kanaal in Nederland. Eigenaar Alfred Bruin tekende hiervoor 9 september een contract met De Wereldbol en met The Hunger Project. De Wereldbol is een ambachtelijk desembrood, met een licht groene kleur en een hoge voedzaamheid...