Bakkersvak

Uit dit dossier
Op naar 10 jaar Bakkersvak in 2022

Op naar 10 jaar Bakkersvak in 2022

In deze editie van Bakkers in Bedrijf trappen we eindelijk af met beursnieuws uit de sector. Corine Visser, Head of Cluster bij Easyfairs en daarmee eindverantwoordelijke van Bakkersvak, neemt ons mee in het laatste nieuws rondom de beurs: “Eindelijk mogen we weer, en wat is het bijzonder om te zien wat een beurs aan emoties bij mensen teweegbrengt.”

FIA richt ondernemersvereniging op

FIA richt ondernemersvereniging op

De Food Innovation Academy (FIA) heeft de FIA-bedrijvenvereniging opgericht. Het doel van de vereniging is om samen met mbo- en hbo-opleiders binnen de FIA te voorzien in voldoende goedgekwalificeerde medewerkers in de food-productiebedrijven in de regio Rijnmond. Dit om dreigende tekorten tegen te gaan. Met de komst van de vereniging wil FIA richting...

Jubileumeditie Bakkersvak & IJs-Vak verschuift naar 2022

Jubileumeditie Bakkersvak & IJs-Vak verschuift naar 2022

Bakkersvak & IJs-Vak verschuift naar 2022. Een hard gelag voor organisator Easyfairs die hoopte op een spectaculaire 10-jarige jubileumeditie in 2021. De nieuwe data zijn 6, 7 en 8 maart 2022.

Hidde de Brabander en Tim Kan nieuwe ambassadeurs van FIA

Hidde de Brabander en Tim Kan nieuwe ambassadeurs van FIA

De Food Innovation Academy (FIA) benoemt Meester Patissier Hidde de Brabander en chef en culinair adviseur Tim Kan tot food-ambassadeurs. Ze gaan de Vlaardingse academie helpen het imago van ijs(patisserie) en Aziatisch koken te promoten.

Ambachtelijke ijsbranche en Easyfairs willen opnieuw samenwerken tijdens IJs-Vak 2021

Ambachtelijke ijsbranche en Easyfairs willen opnieuw samenwerken tijdens IJs-Vak 2021

De vakbeurs IJs-Vak staat op 7, 8 en 9 maart 2021 op de kalender. De ambachtelijke ijsbranche spreekt de intentie uit om komende editie voor het derde jaar op rij een samenwerking aan te gaan beursorganisator Easyfairs.