Tijdens de Bakkersvak heeft Vipam diverse producten laten zien. Hieronder leest u een aantal highlights van de goed bezochte beurs!

Vegan producten

Het VeganPlein was een groot succes! Er was veel interesse voor de vegan mogelijkheden en smaken!

Op de stand van Vipam op het VeganPlein vonden de vegan chocolades (melk én wit)  van Felchlin,  gretig aftrek. Vooral witte variant werd zeer goed ontvangen daar dit de enige witte -vegan- variant op de markt is!

De vegan tartelettes van, uiteraard van HUG,  zónder boter maar wel met een romige botersmaak, bleken een succes door hun smaak en gebruikersgemak

De Gelolab van de Veenhuizen Groep trok veel bekijks en draaide overuren met diverse vegan varianten. De pistache variant met amandel en saffraan bleek een goede combi. Maar ook het vanille met citroenzest- ijsje evenals het witte –vegan- chocolade-ijsje met cranberry variegato viel in de smaak.

Ice, Ice Babbi!

Op de andere stand van Vipam werd uitgepakt met een groter assortiment aan ijs. Uiteraard allen op smaak gebracht met Babbi. Yoghurt met amarenakersen, Vla Flip (vanille met yoghurt), Goodmorning (koffie met witte chocolade ) en Apenkoppenijs met drop en banaan. We bleven scheppen…Geïnteresseerd in de recepturen?

Deze zijn te verkrijgen via uw Vipam accountmanager of door te mailen naar info@vipam.nl.

Instagrammable!

Op de stand trof u ook een aantal door Vipam en Royal Steensma ontwikkelde concepten aan.

Vaktechnisch adviseur van Vipam en lid van het Nederlands Patisserie Team, Kiki Suijkerbuijk, werkte hiervoor met de “matjes van Pavoni”. Dit zorgde voor een geliefd item om op de foto te zetten en veel Vipam deelmomenten op de socials!  

Altijd op de hoogte blijven?