Blogs
Zonder chaos geen orde

Zonder chaos geen orde

We leven alweer meer dan een jaar in een onzekere samenleving. Gaan we ooit weer terug naar normaal, alsof er geen coronacrisis is geweest? Wie het weet, mag het zeggen. Velen waanden zich relatief veilig en hadden het idee enige controle te hebben over het bestaan.

De kracht van lokaal brood en banket

De kracht van lokaal brood en banket

Nog enkele dagen werken en dan is het hier eindelijk zomervakantie. Ik kijk er naar uit om samen met mijn partner even op adem te komen. Het buitenland durven we nog niet aan, vanwege de onvoorspelbaarheid van corona. We gaan dit jaar naar Drenthe. Ook mooi!

Op naar een nieuwe cao

Op naar een nieuwe cao

De huidige cao ging in op 1 augustus vorig jaar en liep op 31 mei af. Vanwege de corona-omstandigheden gold deze maar voor een korte periode. Als een cao afloopt, gebeurt er eigenlijk niets spannends, behalve dat de onderhandelingen voor een nieuwe beginnen.

Meer collega’s

Meer collega’s

Naomi van Lierop (21) en Jamilla Klaassen (19) delen iets moois: hun passie voor patisserie. Een fijn verhaal om te lezen. Hoopvol ook, want de branche kan meer jonge mensen zoals deze twee gebruiken.

Die eerste indruk

Die eerste indruk

Ik wens je veel medewerkers! Een wens die een negatieve klank en betekenis heeft, maar die momenteel toch best relevant is. Horeca­zaken zitten na maandenlange sluiting meer dan ooit te springen om goede medewerkers en ook ambachtelijke bakkers zijn naarstig op zoek naar collega’s.

Wie is Maud?

Wie is Maud?

Het is een vraag die ons regelmatig ter ore komt: wie is Maud? Wie is degene die zich in deze column zo ‘anoniem’ en scherp uitlaat over heikele kwesties in de bakkerijbranche?

Bakkers in bedrijf – editie 6-2021
Bakkers in bedrijf – editie 6-2021

Het themas van dit nummer van Bakkers in bedrijf is grondstoffen. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Hygiënespecial 2021
Hygiënespecial 2021

De Hygiënespecial 2021 is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vakblad IJs Digitaal
Vakblad IJs Digitaal

Lees hier de tweede editie van Vakblad IJs Digitaal.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts € 39,99  ex. btw. 

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven
Evenementen

Cursus Bakkerijtechnologie

2 september 2021

Lees meer

Cursus Zuiveltechnologie

2 september 2021

Lees meer

Cursus Food & Business Marketing

2 september 2021

Lees meer
Bakkers in bedrijf op Social

Social Logo Facebook AleaSocial Logo Instagram AleaSocial Logo Twitter Alea

Social Logo Linkedin Alea