Recepten
Cranberry twister - Romig desembroodje

Cranberry twister - Romig desembroodje

De Cranberry Twister is een heerlijk zoet en romig broodje op van basis van desem en volle kwark, met een vulling van cranberry’s. Het is geschikt om te eten als tussendoortje, maar past ook prima bij een brunch of high tea. Het formaat van het broodje is naar eigen keuze te bepalen.

Hangover bar

Hangover bar

Je kent het wel, de ochtend na een avondje legendarisch feesten. Dan komt de kater en dat is een hel. Wat een spijt, en niemand die je ­hiervan kan verlossen. Misschien kan deze hangover bar een oplossing bieden. Handig om er al een paar kant-en-klaar in huis te hebben!

Karameltompouce - ‘Reinvented classic’

Karameltompouce - ‘Reinvented classic’

De hervonden klassieker in de schijnwerpers: de karameltompouce. Afwisselende structuren en bereidingen van karamel zorgen voor een fijne smaak- en textuurbeleving. De klassieke millefeuille uit Frankrijk, met een romige crème van Piemonte-hazelnoot. Zoek de uitdaging in bestaande recepturen en creëer met de kennis en materialen van nu een eigentijdse...

Chocolate chipkoeken - recept Debic

Chocolate chipkoeken - recept Debic

Grotere koeken zijn een onmiskenbare trend. In samenwerking met Beko heeft Debic dit koekenconcept ontwikkeld en deelt het recept voor chocolate chipkoeken.

Espressokoeken - recept Debic

Espressokoeken - recept Debic

Grotere koeken zijn een onmiskenbare trend. In samenwerking met Beko heeft Debic een koekenconcept ontwikkeld en deelt het recept voor espressokoeken. Voor 70 stuks Ingrediënten Koffiekoekdeeg 460 gram Debic Cake boter 80 gram pure chocolade 80 gram poedersuiker 80 gram basterdsuiker 6 gram cacaopoeder 4 gram kaneelpoeder 10 gram...

Passiekoeken - recept Debic

Passiekoeken - recept Debic

Grotere koeken zijn een onmiskenbare trend. In samenwerking met Beko heeft Debic een koekenconcept ontwikkeld en deelt het recept voor passiekoeken.

Paris-Brest

Paris-Brest

Speciaal voor de lezers van Bakkers in bedrijf deelt Hidde de Brabander een recept uit zijn nieuwe boek Glacerie: Paris-Brest (roomijs, met vreemde vetten). De ronde vorm van deze taart staat symbool voor de wielerronde Paris-Brest.

Mont Blanc - Franse versie, infusiebasis

Mont Blanc - Franse versie, infusiebasis

Speciaal voor de lezers van Bakkers in bedrijf deelt Hidde de Brabander een recept uit zijn nieuwe boek Glacerie. Bekijk hieronder het recept voor de Mont Blanc - Franse versie, infusiebasis

Zoete brioche - Donutbroodje met passie

Zoete brioche - Donutbroodje met passie

Een zoete brioche, gevuld en afgewerkt met friszure componenten. Denk hierbij aan een bavaroise van yoghurt en mango en een vulling van mango-passievruchtcompote. Te eten als tussendoortje of dessert.

Entremet aubrun - Abrikozentaartje met een toets van gianduja

Entremet aubrun - Abrikozentaartje met een toets van gianduja

Voor dit desserttaartje heb ik gekozen voor een multisensorische ervaring in texturen en smaken. Geniet van de broze structuur van de streusel, van het zuurtje, de softgrain en het fruitige van de abrikozencompote. Dat alles omhuld met een zachte giandujamousse.

Bakkers in bedrijf – editie 3-2021
Bakkers in bedrijf – editie 3-2021

Het thema van dit nummer van Bakkers in bedrijf is chocolade. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Verpakkingsspecial 2020
Verpakkingsspecial 2020

De EVMI Verpakkingsspecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vakblad IJs Digitaal
Vakblad IJs Digitaal

Lees hier de eerste editie van Vakblad IJs Digitaal.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts € 39,99  ex. btw. 

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven
Evenementen

Training VITAL allergenen klassikaal

18 mei 2021

Lees meer

Cursus allergenen management

10 juni 2021

Lees meer

Opfristraining VITAL allergenen web-based

15 juni 2021

Lees meer
Bakkers in bedrijf op Social

Social Logo Facebook AleaSocial Logo Instagram AleaSocial Logo Twitter Alea

Social Logo Linkedin Alea