Artikelen
Ontwikkelingen in digitalisering gaan hard!

Ontwikkelingen in digitalisering gaan hard!

Elk jaar staan wij stil bij de voordelen van automatisering en wat voor nieuwe mogelijkheden dit biedt. Online samenwerking is het nieuwe credo waarbij de werkzaamheden kunnen worden verdeeld tussen uw accountant en uzelf. Een groot aantal klanten zien wij verder digitaliseren en zij vragen ons ook regelmatig naar de mogelijkheden die wij als accountant...

Confettimomentjes creëren

Confettimomentjes creëren

Op zaterdagavond 25 mei organiseert de Stichting Ambachtelijke Bakkerij in samenwerking met de NBOV een feestelijk evenement voor ambachtelijke bakkers en al hun medewerkers: Bake Out. De avond in De Rijtuigenloods in Amersfoort wordt leuk én leerzaam: de perfecte setting dus voor een personeelsfeest of een bedrijfsuitje. Na het succes van drie...

Sonneveld introduceert fruitconcentraten

Sonneveld introduceert fruitconcentraten

Sonneveld voegt de Credi Compounds toe aan het assortiment. Deze compounds zijn een serie van hoogwaardige fruitconcentraten die eenvoudig te gebruiken zijn voor bijvoorbeeld een bavaroise of een cake. Er zitten vier smaken in het assortiment Credi Compound. Dit zijn aardbei, bosvruchten, citroen-limoen en mango-passievrucht. De compounds zijn verpakt...

11 tips voor bescherming tegen cybercrime

11 tips voor bescherming tegen cybercrime

Uit recent onderzoek blijkt dat een op de vijf midden- en kleinbedrijven slachtoffer is geweest van cybercrime. Denk aan phishing en de verspreiding van schadelijke software. Toch maakt het merendeel van de mkb’ers zich weinig zorgen over de digitale kwetsbaarheid. Volgens Jeroen Bol, hoofd buitendienst bij verzekeringsmaatschappij Mercurius Groep en...

Duurzame chocolade tijdens Chocoa 2019

Duurzame chocolade tijdens Chocoa 2019

Deze week, op 20 februari, Chocoa 2019 van start. Tijdens deze zevende editie staat de Beurs van Berlage vijf dagen lang in het teken van chocolade. Bezoekers maken kennis met de hele keten en kiezen de beste 'hot chocolate' van de wereld. Chocoa duurt tot en met 24 februari. 20, 21 en 22 februari staan in het teken van beurs, congres en seminars, 23...

Topkwaliteit waar je op kunt bouwen

Topkwaliteit waar je op kunt bouwen

Moderne technieken zorgen voor smaakverfijning en langere houdbaarheid Polderland wordt Debic. Dezelfde topkwaliteit met een andere naam. De winst zit ‘m in de langere houdbaarheid van de slagroom en in de krachtige, praktische ondersteuning van het Debic team, van demo’s tot recepten en desgewenst advies. Patisserie-adviseur Dré Eversteijn is een...

Finalisten Lekkerste Brabantse Worstenbroodje

Finalisten Lekkerste Brabantse Worstenbroodje

Het is bekend welke bakkers en slagers de finale van het Lekkerste Brabantse Worstenbroodje hebben gehaald. Dit jaar gaan er elf deelnemers door omdat twee bakkers eenzelfde score behaalden. "Dit is echt een moment voor bakkers. Hier kijken ze heel het jaar naar uit", vertelt juryvoorzitter Ton Poppelaars aan Omroep Brabant. Tussen de finalisten staan...

De koninklijke bonbons van Marco Nijtmans

De koninklijke bonbons van Marco Nijtmans

Dit jaar bezoekt de koninklijke familie op Koningsdag Amersfoort. Speciaal voor die gelegenheid ontwikkelde Marco Nijtmans van Patisserie Marco Nijtmans in Amersfoort een doosje met oranje bonbons, een 'Koninklijk doosje'. "Het was een idee van mijn vrouw" vertelt Marco lachend. "Zij komt uit Zuid Duitsland en is erg enthousiast over het koningshuis....

Patisserie de Rouw introduceert de Bonjourtruffel

Patisserie de Rouw introduceert de Bonjourtruffel

Patisserie de Rouw in Vught introduceert de Bonjourtruffel, gemaakt van blonde Dulcey-chocolade, feuilletine en gezouten karamel. Deze truffel is bedoeld als 'cadeautruffel' waarbij om de verpakking een banderol met een wens of bedankje komt. Ook komen de eigenaren Doris en Arthur met nieuwe themaverpakkingen en decoraties. De Bonjourtruffel is een...

Bergbanket zoekt Medewerker Kwaliteit

Bergbanket zoekt Medewerker Kwaliteit

Bergbanket is een sterk groeiende industriële bakkerij die ambachtelijke hoogwaardige producten produceert zoals krakelingen, kaneelstengels, crackers en beschuiten voor de Nederlandse markt, maar exporteert deze ook naar de UK, USA, Scandinavische landen, België, Duitsland en Frankrijk. Bergbanket heeft duidelijke groeidoelstellingen ten aanzien van...

Bakkers in bedrijf – editie 1

Bakkers in bedrijf editie 1 2019 cover
Bakkers in bedrijf is vernieuwd. Het thema van dit eerste nummer is bedrijfsvoering.

Bekijk de inhoud
Bestel nu twee gratis proefnummers

Bent u nog niet bekend met Bakkers in bedrijf?
Vraag dan hier uw proefabonnement aan en ontvang 2 gratis proefnummers.

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven
Evenementen

Startersdag

27 maart 2019

Lees meer

Workshop Dürüm

28 maart 2019 - 28 maart 2019

Lees meer

Workshop Dürüm

4 april 2019 - 4 april 2019

Lees meer