Artikelen
Variëren met koffie-ijs

Variëren met koffie-ijs

Koffie is hip, veelzijdig en een van de meest populaire dranken in wereld. En nergens wordt zo veel koffie gedronken als in Nederland: 2,4 koppen per dag per hoofd van de bevolking. Koffie-ijs daarentegen doet het minder goed, terwijl er duizend-en-een mogelijkheden zijn om met de smaak van koffie te variëren.

Ook voor jou als medewerker in de bakkerij!

Ook voor jou als medewerker in de bakkerij!

De Stichting Ambachtelijke Bakkerij helpt ambachtelijke bakkers om zichzelf op de kaart te zetten en hun marketingkracht te vergroten. Ook als medewerker van de bakker word je daarbij niet vergeten. Speciaal voor jou is er bijvoorbeeld de app Bakkersbrein. Maar natuurlijk ook het feestelijke evenement Bake Out, een online tool als Embrosa én de geheel...

Ontwikkelingen in digitalisering gaan hard!

Ontwikkelingen in digitalisering gaan hard!

Elk jaar staan wij stil bij de voordelen van automatisering en wat voor nieuwe mogelijkheden dit biedt. Online samenwerking is het nieuwe credo waarbij de werkzaamheden kunnen worden verdeeld tussen uw accountant en uzelf.

‘Gezonde’ chocolade wint in Nederland van andere zoetigheden

‘Gezonde’ chocolade wint in Nederland van andere zoetigheden

Nederlandse consumenten eten minder snoepgoed, maar wel meer chocolade. Dat blijkt uit een nieuw onderzoek van ABN Amro.Sinds 2005 is het aantal snoepwinkels in Nederland met een kwart afgenomen, van 379 toen naar 277 nu. In dezelfde periode daalde het vloeroppervlak van de snoepwinkels met een derde. Uit Noord-Brabant, Limburg en Gelderland...

Potentiële klanten vinden met gebiedsanalyse

Potentiële klanten vinden met gebiedsanalyse

Je hebt een vast assortiment en je doet waarin je al jarenlang goed bent. Toch blijkt ineens de omzet terug te lopen. Wat nu? De Stichting Ambachtelijke Bakkerij biedt ambachtelijke bakkers de helpende hand door een gebiedsanalyse aan te bieden. Met de uitkomsten hiervan kun je (nog) beter inspelen op de behoeften van potentiële klanten in jouw regio.

Fiscale regels voor de heilige koe

Fiscale regels voor de heilige koe

Waar we onze mond vol hebben over vereenvoudiging van de fiscale regels voor de bijtelling van de auto, daar blijkt de praktijk toch weerbarstiger.

Sollicitatieperikelen

Sollicitatieperikelen

Dat werkgevers voorzichtig moeten zijn met hun mededelingen gedurende en na sollicitatie-procedures, blijkt maar weer uit de volgende recente uitspraak van de rechtbank Den Haag.

Confettimomentjes creëren

Confettimomentjes creëren

Op zaterdagavond 25 mei organiseert de Stichting Ambachtelijke Bakkerij in samenwerking met de NBOV een feestelijk evenement voor ambachtelijke bakkers en al hun medewerkers: Bake Out. De avond in De Rijtuigenloods in Amersfoort wordt leuk én leerzaam: de perfecte setting dus voor een personeelsfeest of een bedrijfsuitje. Na het succes van drie...

Sonneveld introduceert fruitconcentraten

Sonneveld introduceert fruitconcentraten

Sonneveld voegt de Credi Compounds toe aan het assortiment. Deze compounds zijn een serie van hoogwaardige fruitconcentraten die eenvoudig te gebruiken zijn voor bijvoorbeeld een bavaroise of een cake. Er zitten vier smaken in het assortiment Credi Compound. Dit zijn aardbei, bosvruchten, citroen-limoen en mango-passievrucht. De compounds zijn verpakt...

11 tips voor bescherming tegen cybercrime

11 tips voor bescherming tegen cybercrime

Uit recent onderzoek blijkt dat een op de vijf midden- en kleinbedrijven slachtoffer is geweest van cybercrime. Denk aan phishing en de verspreiding van schadelijke software. Toch maakt het merendeel van de mkb’ers zich weinig zorgen over de digitale kwetsbaarheid. Volgens Jeroen Bol, hoofd buitendienst bij verzekeringsmaatschappij Mercurius Groep en...

Bakkers in bedrijf – editie 4
Bestel nu twee gratis proefnummers

Bent u nog niet bekend met Bakkers in bedrijf?
Vraag dan hier uw proefabonnement aan en ontvang 2 gratis proefnummers.

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven
Evenementen

Bedrijfsbezoek MOC

7 mei 2019

Lees meer

Bedrijfsbezoek MOC

7 mei 2019 - 7 mei 2019

Lees meer

Bedrijfsbezoek MOC

8 mei 2019

Lees meer