Edities

Bakkers in bedrijf | editie 1 - 2021

Bakkers in bedrijf | editie 1 - 2021

Het thema van dit nummer van Bakkers in bedrijf is toekomst. Met onder andere interviews met VBZ-directeur Theo Heere en smaakprofessor Peter Klosse, Bakkerij van der Kloet, en Opleiding Boulanger niveau 4.

Bakkers in bedrijf | editie 10 - 2020

Bakkers in bedrijf | editie 10 - 2020

Het thema van dit nummer van Bakkers in bedrijf is trends. Met onder andere de trends van 2021, Waldo chocolade en patisserie, terugblikken en vooruitkijken in december, vijf vragen aan broodsommelier Max Roelvink en bakkerij Wissink.

Bakkers in bedrijf | editie 9-2020

Bakkers in bedrijf | editie 9-2020

Carrière is het thema van dit nummer van Bakkers in bedrijf. Met onder andere: Van operatieassistent tot bakker, Bbrood gaat biologisch-dynamisch, Meer omzet dankzij visual merchandising en Decemberdrukte: bezem erdoor!

Bakkers in bedrijf | editie 8-2020

Bakkers in bedrijf | editie 8-2020

Dit is de feestdagen editie van Bakkers in bedrijf. Met onder andere: Feestdagen en corona, Van Nederlands graan tot lekker brood, Bakkersgeheimen voor de feestdagen en Vijf vragen aan RUBIA patisserie.

Verpakkingsspecial 2020

Verpakkingsspecial 2020

Dit is de Verpakkingsspecial 2020. Met onder andere: Een interview met Chris Heijnes, 'trends in het onderwerp van verpakken' en 'broodzakken in de strijd tegen eenmalig plastic'.

Bakkers in bedrijf | editie 7-2020

Bakkers in bedrijf | editie 7-2020

Het thema van dit nummer van Bakkers in bedrijf is bakkerijmachines. Met onder andere De machine achter de bakker, Ambachtelijke Franse bakkerij Gebr. Niemeijer en een interview met Arend Kisteman

Bakkers in bedrijf | editie 6-2020

Bakkers in bedrijf | editie 6-2020

Het thema van dit nummer van Bakkers in bedrijf is medewerkers. Met onder andere medewerkers in de frontlinie; Nooit uitgeleerd bij bakkerij Beerse; Nieuwe opleiding Boulanger niveau 4; Warenwetbesluit: Werken met (zuur)desem; en Cao bakkersbedrijf is er voor jou.

Bakkers in bedrijf | editie 5-2020

Bakkers in bedrijf | editie 5-2020

Dit is de special grondstoffen van Bakkers in bedrijf. Met onder andere Trends in zuivel, De vegan taartjes van Sharp Sharp, Suikervervanger EQu, 125 jaar Borgesius, het vernieuwd warenwetbesluit en Een ‘nieuwe’ rol voor vers.

Bakkers in bedrijf | editie 4-2020

Bakkers in bedrijf | editie 4-2020

Het thema van dit nummer is bedrijfsvoering. Met onder andere Ondernemers gaan de strijd aan met coronacrisis, Hoe gaat het in de supermarktsector, Bakkerij Arjan van der Eijk, Voorkom cybercriminaliteit en Inspiratie opdoen in Parijs.

Bakkers in bedrijf | editie 3-2020

Bakkers in bedrijf | editie 3-2020

Dit nummer van Bakkers in bedrijf staat in het teken van chocolade. Met onder andere Hoe redden bakkers zich in de coronacrisis, De Truffel maakt zijn eigen chocolade, De Texelse Chocolaterie, Sarphati’s broodfabriek en Vijf lessen van collega-ondernemers.

Bakkers in bedrijf – editie 1
Bakkers in bedrijf – editie 1

Het thema van dit nummer van Bakkers in bedrijf is toekomst.

Bekijk de inhoud
Verpakkingsspecial 2020
Verpakkingsspecial 2020

De EVMI Verpakkingsspecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts € 39,99  ex. btw. 

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven
Evenementen

InterSICOP LIVEconnect 2021

1 maart 2021 - 28 maart 2021

Lees meer

Opfristraining VITAL allergenen web-based

2 maart 2021

Lees meer

Sigep 2021

15 maart 2021 - 17 maart 2021

Lees meer
Bakkers in bedrijf op Social

Social Logo Facebook AleaSocial Logo Instagram AleaSocial Logo Twitter Alea

Social Logo Linkedin Alea