Edities

Bakkers in bedrijf | editie 4-2021

Bakkers in bedrijf | editie 4-2021

Het thema's van dit nummer van Bakkers in bedrijf zijn ovens & energie. Bakkers in bedrijf 4-2021 verschijnt 14 mei. Abonnees ontvangen het fysieke magazine en kunnen alle artikelen hier online lezen. Nog geen abonnee? Sluit dan een abonnement af!

Bakkers in bedrijf | editie 3-2021

Bakkers in bedrijf | editie 3-2021

Het thema'van dit nummer van Bakkers in bedrijf is chocolade. Bakkers in bedrijf 3-2021 verschijnt 16 april. Abonnees ontvangen het fysieke magazine en kunnen alle artikelen hier online lezen. Nog geen abonnee? Sluit dan een abonnement af!

Bakkers in bedrijf | editie 2-2021

Bakkers in bedrijf | editie 2-2021

Het thema van dit nummer van Bakkers in bedrijf is ijs. Met onder andere een interview met Hidde de Brabander, Banketbakkerij Roos in Bergen, IJssalon Lo Solé en Vier tips om klanten te behouden.

Bakkers in bedrijf | editie 1 - 2021

Bakkers in bedrijf | editie 1 - 2021

Het thema van dit nummer van Bakkers in bedrijf is toekomst. Met onder andere interviews met VBZ-directeur Theo Heere en smaakprofessor Peter Klosse, Bakkerij van der Kloet, en Opleiding Boulanger niveau 4.

Bakkers in bedrijf | editie 10 - 2020

Bakkers in bedrijf | editie 10 - 2020

Het thema van dit nummer van Bakkers in bedrijf is trends. Met onder andere de trends van 2021, Waldo chocolade en patisserie, terugblikken en vooruitkijken in december, vijf vragen aan broodsommelier Max Roelvink en bakkerij Wissink.

Bakkers in bedrijf | editie 9-2020

Bakkers in bedrijf | editie 9-2020

Carrière is het thema van dit nummer van Bakkers in bedrijf. Met onder andere: Van operatieassistent tot bakker, Bbrood gaat biologisch-dynamisch, Meer omzet dankzij visual merchandising en Decemberdrukte: bezem erdoor!

Bakkers in bedrijf | editie 8-2020

Bakkers in bedrijf | editie 8-2020

Dit is de feestdagen editie van Bakkers in bedrijf. Met onder andere: Feestdagen en corona, Van Nederlands graan tot lekker brood, Bakkersgeheimen voor de feestdagen en Vijf vragen aan RUBIA patisserie.

Verpakkingsspecial 2020

Verpakkingsspecial 2020

Dit is de Verpakkingsspecial 2020. Met onder andere: Een interview met Chris Heijnes, 'trends in het onderwerp van verpakken' en 'broodzakken in de strijd tegen eenmalig plastic'.

Bakkers in bedrijf | editie 7-2020

Bakkers in bedrijf | editie 7-2020

Het thema van dit nummer van Bakkers in bedrijf is bakkerijmachines. Met onder andere De machine achter de bakker, Ambachtelijke Franse bakkerij Gebr. Niemeijer en een interview met Arend Kisteman

Bakkers in bedrijf | editie 6-2020

Bakkers in bedrijf | editie 6-2020

Het thema van dit nummer van Bakkers in bedrijf is medewerkers. Met onder andere medewerkers in de frontlinie; Nooit uitgeleerd bij bakkerij Beerse; Nieuwe opleiding Boulanger niveau 4; Warenwetbesluit: Werken met (zuur)desem; en Cao bakkersbedrijf is er voor jou.

Bakkers in bedrijf – editie 3-2021
Bakkers in bedrijf – editie 3-2021

Het thema van dit nummer van Bakkers in bedrijf is chocolade. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Verpakkingsspecial 2020
Verpakkingsspecial 2020

De EVMI Verpakkingsspecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vakblad IJs Digitaal
Vakblad IJs Digitaal

Lees hier de eerste editie van Vakblad IJs Digitaal.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts € 39,99  ex. btw. 

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven
Evenementen

Training VITAL allergenen klassikaal

18 mei 2021

Lees meer

Cursus allergenen management

10 juni 2021

Lees meer

Opfristraining VITAL allergenen web-based

15 juni 2021

Lees meer
Bakkers in bedrijf op Social

Social Logo Facebook AleaSocial Logo Instagram AleaSocial Logo Twitter Alea

Social Logo Linkedin Alea