Edities

Bakkers in bedrijf | editie 6-2020

Bakkers in bedrijf | editie 6-2020

Het thema van dit nummer van Bakkers in bedrijf is medewerkers. Met onder andere medewerkers in de frontlinie; Nooit uitgeleerd bij bakkerij Beerse; Nieuwe opleiding Boulanger niveau 4; Warenwetbesluit: Werken met (zuur)desem; en Cao bakkersbedrijf is er voor jou. En natuurlijk de vaste rubrieken zoals De toekomst, Vraagbaak Nederlands Bakkerij Centrum...

Bakkers in bedrijf | editie 5-2020

Bakkers in bedrijf | editie 5-2020

In deze editie ZuiveltrendsMinder suiker, minder vet? Sharp Sharp werkt aan betere wereldVegan taartjes met een twist 125 jaar Borgesius‘We willen niets anders dan brood bakken’ EQu heeft alle voordelen van suiker Suikervervanger van natuurlijke grondstoffen Vezelrijk witbrood Mogelijk via veredeling Vijf vragen aan...Meelfabriek de Waddenmolen...

Bakkers in bedrijf | editie 4-2020

Bakkers in bedrijf | editie 4-2020

In deze editie Creativiteit als wapenOndernemers gaan de strijd aan met coronacrisis. Supermarktsector staat op zijn kop Wat heeft de concurrent nog in petto? Spannende tijden Arjan van der Eijk breidde zijn bakkerij uit. Blijf alertVoorkom cybercriminaliteit! Op pad in Parijs Van de oudste chocowinkel tot hipste verpakking. Rubrieken De toekomst...

Bakkers in bedrijf | editie 3-2020

Bakkers in bedrijf | editie 3-2020

In deze editie CoronacrisisHoe redden bakkers zich? Dat kost geld!Let op met muziek, tekst of beeld van een ander De Truffel maakt zijn eigen chocoladeNatuurlijk, biologisch en eerlijk Vijf vragen aan...De Texelse Chocolaterie Sarphati’s broodfabriekFabrieksbrood maakte een einde aan hongersnood Elke duurzame broodzak is er éénDe...

Bakkers in bedrijf | editie 2-2020

Bakkers in bedrijf | editie 2-2020

In deze editie Bakkersvak 2020Van Dutch Pastry Award tot vragen(v)uur. Zeven dagen per week drukLuuk Schaper is jong, doelgericht en ambitieus. Drie dagen ijs-spiratie Meesterijsbereiders, Gouden Spatel en IJscreatie. Hoe snel smelt ijs? Het smeltgedrag van ijs en hoe dat te beïnvloeden. VerpakkingsmateriaalMoet u het Afvalfonds Verpakkingen betalen?...

Bakkers in bedrijf | editie 1-2020

Bakkers in bedrijf | editie 1-2020

In deze editie  In gesprek met Bakery NexusLeden over hun kijk op de toekomst Bakkersvak 2020: durf te kiezen!bedrijfsinformatie Bakkerij Mama wil verbinden met broodKarel Goudsblom is kunstenaar en broodbakker Europain 2020Van de helden van nu tot winkel van de toekomst ‘Van harte welkom in onze stand!’bedrijfsinformatie Bakkersvak...

Bakkers in bedrijf - editie 10-2019

Bakkers in bedrijf - editie 10-2019

VakWedstrijden blijven populair186 inschrijvingen voor BakkersVakWedstrijden 'Vraag om hulp als je het nodig hebt'Patisserie Buter wil ervaringen delen Een goed verhaal en een eigen stijlPatissier Frank Haasnoot is terug in Nederland Cijfers geven houvastNBA traint jonge ondernemers in ondernemen Laat van je horen, juist in december!Bedrijfsinformatie...

Bakkers in bedrijf - editie 9-2019

Bakkers in bedrijf - editie 9-2019

Sibrich Bakker wint Gouden GardEn alle andere prijswinnaars op een rij Ambachtelijk en efficient bakkenThe Real Baker voert de productie flink op Zuivel: de stand van zakenGrip op grondstof door Genootschap Chocolade met minder suikerCargill wil bewuste snoeper lokken Transvetzuren: alles over de nieuwe wetHoeveel transvetzuur mogen producten bevatten?...

Bakkers in bedrijf - editie 8-2019

Bakkers in bedrijf - editie 8-2019

In deze editie Handen tekort? Zeven tips Chocolaterie Pierre wil hotel-gevoel uitstralen Het fijnste banketgebak - Adviezen van Debic Crème boter Royal Steensma werkt aan fundament Personeelstekort in bakkerijsector Meer dan ijs - Vipam demonstreert semifreddo’s van Babbi Acht jaar Bakery Institute - Van rebelse opleiding tot...

Bakkers in bedrijf - editie 7-2019

Bakkers in bedrijf - editie 7-2019

In deze editie Het thema van dit nummer van Bakkers in bedrijf is bakkerijmachines. Nu al investeren in energiebesparingWat moet de branche met het Klimaatakkoord? ‘Minder stof, meer werkgenot’Bart Lamers leidt rond in nieuwe bakkerij Klaar voor alle inspectiedienstenWie ziet waarop toe? Succesvol door sociale mediaJan Snippenberg ziet...

Bakkers in bedrijf – editie 6
Bakkers in bedrijf – editie 6

Dit is de medewerkers special. Met onder andere: Medewerkers in de frontlinie, Bakkerij Beerse en Opleiding Boulanger niveau 4.

Bekijk de inhoud
Hygiënespecial 2020
Hygiënespecial 2020

De EVMI Hygiënespecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99  ex. BTW

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven
Evenementen

Empack 2020

15 september 2020 - 17 september 2020

Lees meer

Digitale Beko Najaarsdagen

30 september 2020

Lees meer

Speculaaskeuringen

5 oktober 2020 - 6 oktober 2020

Lees meer
Bakkers in bedrijf op Social

Social Logo Facebook AleaSocial Logo Instagram AleaSocial Logo Twitter Alea

Social Logo Linkedin Alea