Edities

Bakkers in bedrijf | editie 3-2020

Bakkers in bedrijf | editie 3-2020

In deze editie CoronacrisisHoe redden bakkers zich? Dat kost geld!Let op met muziek, tekst of beeld van een ander De Truffel maakt zijn eigen chocoladeNatuurlijk, biologisch en eerlijk Vijf vragen aan...De Texelse Chocolaterie Sarphati’s broodfabriekFabrieksbrood maakte een einde aan hongersnood Elke duurzame broodzak is er éénDe...

Bakkers in bedrijf | editie 2-2020

Bakkers in bedrijf | editie 2-2020

In deze editie Bakkersvak 2020Van Dutch Pastry Award tot vragen(v)uur. Zeven dagen per week drukLuuk Schaper is jong, doelgericht en ambitieus. Drie dagen ijs-spiratie Meesterijsbereiders, Gouden Spatel en IJscreatie. Hoe snel smelt ijs? Het smeltgedrag van ijs en hoe dat te beïnvloeden. VerpakkingsmateriaalMoet u het Afvalfonds Verpakkingen betalen?...

Bakkers in bedrijf | editie 1-2020

Bakkers in bedrijf | editie 1-2020

In deze editie  In gesprek met Bakery NexusLeden over hun kijk op de toekomst Bakkersvak 2020: durf te kiezen!bedrijfsinformatie Bakkerij Mama wil verbinden met broodKarel Goudsblom is kunstenaar en broodbakker Europain 2020Van de helden van nu tot winkel van de toekomst ‘Van harte welkom in onze stand!’bedrijfsinformatie Bakkersvak...

Bakkers in bedrijf - editie 10-2019

Bakkers in bedrijf - editie 10-2019

VakWedstrijden blijven populair186 inschrijvingen voor BakkersVakWedstrijden 'Vraag om hulp als je het nodig hebt'Patisserie Buter wil ervaringen delen Een goed verhaal en een eigen stijlPatissier Frank Haasnoot is terug in Nederland Cijfers geven houvastNBA traint jonge ondernemers in ondernemen Laat van je horen, juist in december!Bedrijfsinformatie...

Bakkers in bedrijf - editie 9-2019

Bakkers in bedrijf - editie 9-2019

Sibrich Bakker wint Gouden GardEn alle andere prijswinnaars op een rij Ambachtelijk en efficient bakkenThe Real Baker voert de productie flink op Zuivel: de stand van zakenGrip op grondstof door Genootschap Chocolade met minder suikerCargill wil bewuste snoeper lokken Transvetzuren: alles over de nieuwe wetHoeveel transvetzuur mogen producten bevatten?...

Bakkers in bedrijf - editie 8-2019

Bakkers in bedrijf - editie 8-2019

In deze editie Handen tekort? Zeven tips Chocolaterie Pierre wil hotel-gevoel uitstralen Het fijnste banketgebak - Adviezen van Debic Crème boter Royal Steensma werkt aan fundament Personeelstekort in bakkerijsector Meer dan ijs - Vipam demonstreert semifreddo’s van Babbi Acht jaar Bakery Institute - Van rebelse opleiding tot...

Bakkers in bedrijf - editie 7-2019

Bakkers in bedrijf - editie 7-2019

In deze editie Het thema van dit nummer van Bakkers in bedrijf is bakkerijmachines. Nu al investeren in energiebesparingWat moet de branche met het Klimaatakkoord? ‘Minder stof, meer werkgenot’Bart Lamers leidt rond in nieuwe bakkerij Klaar voor alle inspectiedienstenWie ziet waarop toe? Succesvol door sociale mediaJan Snippenberg ziet...

Bakkers in bedrijf - editie 6-2019

Bakkers in bedrijf - editie 6-2019

Chocolade, wie is er niet gek op. Als reep, in bonbons, in koekjes en ijsjes: de hele wereld is zot op het bruine goedje. Vroeger was het een bijna onbetaalbaar luxe-product, maar eind 18e eeuw begon chocolade in prijs te dalen en konden ook gewone mensen genieten van de lekkernij. Chocolade is het thema van dit nummer van Bakkers in bedrijf. In deze...

Bakkers in bedrijf - editie 5-2019

Bakkers in bedrijf - editie 5-2019

In Bakkers in bedrijf 5-2019 staan grondstoffen centraal. De keuze voor grondstoffen is voor iedere bakker anders. Grondstoffen bieden de mogelijkheid om je als bakker te onderscheiden. Zo maalt bakker Boersma  een deel van zijn grondstoffen in zijn eigen bakkerij. En bij Rose&vanilla werken de bakkers met gluten- en lactosevrije grondstoffen....

Bakkers in bedrijf - editie 4-2019

Bakkers in bedrijf - editie 4-2019

In deze editie Waar wil jij naartoe? Brood verkopen met een lach NK voor jonge vakmensen Met collega’s naar Bake Out ‘19 De kracht van de medewerker Ook in 2025 brood op de plank Bakkerij Kees Gutter laat medewerkers opleiden Al 35 jaar verzorgt Anko beursreizen wereldwijd En de rubrieken De toekomst Nieuws in beeld Uit de branche Vraagbaak...

Bakkers in bedrijf – editie 2
Bakkers in bedrijf – editie 2

Het thema van dit nummer is ijs. Met onder andere: Luux, verslag Bakkersvak en IJs-Vak 2020 en een interview met Piet Tamminga

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99  ex. BTW

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven
Evenementen

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Eindhoven Airport

2 april 2020

Lees meer

Cursus Kwaliteit in Bedrijf

7 mei 2020

Lees meer

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Geertruidenberg

14 mei 2020

Lees meer
Bakkers in bedrijf op Social

Social Logo Facebook AleaSocial Logo Instagram AleaSocial Logo Twitter Alea

Social Logo Linkedin Alea