Edities
Bakkers in bedrijf | editie 10-2022
Bakkers in bedrijf 10 gaat over het thema digitaliseren en automatiseren.
Bakkers in bedrijf | editie 9-2022
Bakkers in bedrijf 9 gaat over het thema hygiëne en veiligheid.
Bakkers in bedrijf | editie 8-2022
Het thema van dit nummer van Bakkers in bedrijf is grondstoffen.
Bakkers in bedrijf | editie 6/7-2022
Bakkers in bedrijf bestaat 25 jaar! Dat vieren we met een extra dik jubileumnummer.
Bakkers in bedrijf | editie 5-2022
Het thema van dit nummer van Bakkers in bedrijf is productontwikkeling.
Bakkers in bedrijf | editie 4-2022
Het thema van dit nummer van Bakkers in bedrijf is winkel- en bakkerijinrichting.
Bakkers in bedrijf | editie 3-2022
Het thema van dit nummer van Bakkers in bedrijf is ovens en koeling.
Bakkers in bedrijf | editie 2-2022
Het thema van dit nummer van Bakkers in bedrijf is ijs en chocolade. Bakkers in bedrijf 2-2022 verschijnt 22 maart. Abonnees ontvangen het fysieke magazine en kunnen alle artikelen hier online lezen. Nog geen abonnee? Sluit dan een abonnement af! ACTUEEL Redactioneel Uit de branche Roger van Damme is herboren‘Golf van pure smaken overspoelt de...
Bakkers in bedrijf | Editie 1-2022
Het thema van dit nummer van Bakkers in bedrijf is Toekomst. Bakkers in bedrijf 1-2022 verschijnt 22 februari. Abonnees ontvangen het fysieke magazine en kunnen alle artikelen hier online lezen. Nog geen abonnee? Sluit dan een abonnement af!
Bakkers in bedrijf | editie 10-2021
Het thema van dit nummer van Bakkers in bedrijf is interieur. Bakkers in bedrijf 10-2021 verschijnt 17 december 2021. Abonnees ontvangen het fysieke magazine en kunnen alle artikelen hier online lezen. Nog geen abonnee? Sluit dan een abonnement af!
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.
InschrijvenBakkers in bedrijf – editie 9

In dit nummer van Bakkers in bedrijf staan hygiëne en veiligheid centraal. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!
Bekijk de inhoudSlimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.
Lees verder