Edities

Bakkers in bedrijf | editie 7-2020

Bakkers in bedrijf | editie 7-2020

Het thema van dit nummer van Bakkers in bedrijf is bakkerijmachines. Met onder andere De machine achter de bakker, Ambachtelijke Franse bakkerij Gebr. Niemeijer en een interview met Arend Kisteman

Bakkers in bedrijf | editie 6-2020

Bakkers in bedrijf | editie 6-2020

Het thema van dit nummer van Bakkers in bedrijf is medewerkers. Met onder andere medewerkers in de frontlinie; Nooit uitgeleerd bij bakkerij Beerse; Nieuwe opleiding Boulanger niveau 4; Warenwetbesluit: Werken met (zuur)desem; en Cao bakkersbedrijf is er voor jou.

Bakkers in bedrijf | editie 5-2020

Bakkers in bedrijf | editie 5-2020

Dit is de special grondstoffen van Bakkers in bedrijf. Met onder andere Trends in zuivel, De vegan taartjes van Sharp Sharp, Suikervervanger EQu, 125 jaar Borgesius, het vernieuwd warenwetbesluit en Een ‘nieuwe’ rol voor vers.

Bakkers in bedrijf | editie 4-2020

Bakkers in bedrijf | editie 4-2020

Het thema van dit nummer is bedrijfsvoering. Met onder andere Ondernemers gaan de strijd aan met coronacrisis, Hoe gaat het in de supermarktsector, Bakkerij Arjan van der Eijk, Voorkom cybercriminaliteit en Inspiratie opdoen in Parijs.

Bakkers in bedrijf | editie 3-2020

Bakkers in bedrijf | editie 3-2020

Dit nummer van Bakkers in bedrijf staat in het teken van chocolade. Met onder andere Hoe redden bakkers zich in de coronacrisis, De Truffel maakt zijn eigen chocolade, De Texelse Chocolaterie, Sarphati’s broodfabriek en Vijf lessen van collega-ondernemers.

Bakkers in bedrijf | editie 2-2020

Bakkers in bedrijf | editie 2-2020

Het thema van dit nummer is ijs. Met onder andere Verslag van Bakkersvak 2020, De onderneming van Luuk Schaper, Drie dagen ijs-spiratie, Het smeltgedrag van ijs en Meesterijsbereider Piet Tamminga.

Bakkers in bedrijf | editie 1-2020

Bakkers in bedrijf | editie 1-2020

In het eerste nummer van het jaar lees je alles over Bakkersvak 2020. Met onder andere het Bakkersvak 2020 beursmagazine, Bakkerij Mama, Europain 2020, In gesprek met Bakery Nexus, Samenwerking NBA en NBC en De voordelen van Instagram.

Bakkers in bedrijf - editie 10-2019

Bakkers in bedrijf - editie 10-2019

VakWedstrijden blijven populair186 inschrijvingen voor BakkersVakWedstrijden 'Vraag om hulp als je het nodig hebt'Patisserie Buter wil ervaringen delen Een goed verhaal en een eigen stijlPatissier Frank Haasnoot is terug in Nederland Cijfers geven houvastNBA traint jonge ondernemers in ondernemen Laat van je horen, juist in december!Bedrijfsinformatie...

Bakkers in bedrijf - editie 9-2019

Bakkers in bedrijf - editie 9-2019

Sibrich Bakker wint Gouden GardEn alle andere prijswinnaars op een rij Ambachtelijk en efficient bakkenThe Real Baker voert de productie flink op Zuivel: de stand van zakenGrip op grondstof door Genootschap Chocolade met minder suikerCargill wil bewuste snoeper lokken Transvetzuren: alles over de nieuwe wetHoeveel transvetzuur mogen producten bevatten?...

Bakkers in bedrijf - editie 8-2019

Bakkers in bedrijf - editie 8-2019

In deze editie Handen tekort? Zeven tips Chocolaterie Pierre wil hotel-gevoel uitstralen Het fijnste banketgebak - Adviezen van Debic Crème boter Royal Steensma werkt aan fundament Personeelstekort in bakkerijsector Meer dan ijs - Vipam demonstreert semifreddo’s van Babbi Acht jaar Bakery Institute - Van rebelse opleiding tot...

Bakkers in bedrijf – editie 5-2021
Bakkers in bedrijf – editie 5-2021

Het themas van dit nummer van Bakkers in bedrijf is grondstoffen. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Verpakkingsspecial 2020
Verpakkingsspecial 2020

De EVMI Verpakkingsspecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vakblad IJs Digitaal
Vakblad IJs Digitaal

Lees hier de tweede editie van Vakblad IJs Digitaal.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts € 39,99  ex. btw. 

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven
Evenementen

Opfristraining VITAL allergenen web-based

15 juni 2021

Lees meer

Workshop Zout- en suikerverlaging

17 juni 2021

Lees meer

Training VITAL allergenen web-based

1 juli 2021

Lees meer
Bakkers in bedrijf op Social

Social Logo Facebook AleaSocial Logo Instagram AleaSocial Logo Twitter Alea

Social Logo Linkedin Alea