Agenda

Finale World Pastry Cup

20 januari 2023 - 21 januari 2023

Lees meer

Food Experience Day

28 januari 2023 - 28 januari 2023

Lees meer

Masterclass Alberto Bernardi

11 februari 2023 - 12 februari 2023

Lees meer

FESTA DEL PANETTONE

12 februari 2023

Lees meer

Demo “Denk authentiek…Handel innovatief” met Hendrik Durnez

28 februari 2023

Lees meer

Bakkersvak/IJs-Vak 2022

5 maart 2023 - 7 maart 2023

Lees meer

Cursus: Vegan chocolate

6 maart 2023 - 7 maart 2023

Lees meer

Cursus: Chocoladecreaties "à 4 mains"

27 maart 2023 - 28 maart 2023

Lees meer

Empack en Packaging Innovations 2023

5 april 2023 - 6 april 2023

Lees meer

Demo: "The Future is Yours"

18 april 2023

Lees meer

ISM 2023

23 april 2023 - 25 april 2023

Lees meer

Bakeplus Event

11 september 2023 - 12 september 2023

Lees meer

Iba 2023

22 oktober 2023 - 26 oktober 2023

Lees meer

Fi Europe 2023

28 november 2023 - 30 november 2023

Lees meer

Intergastra 2024

3 februari 2024 - 7 februari 2024

Lees meer

Gelatissimo 2024

3 februari 2024 - 7 februari 2024

Lees meer
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven
Bakkers in bedrijf – editie 9
Bakkers in bedrijf – editie 9

In dit nummer van Bakkers in bedrijf staan hygiëne en veiligheid centraal. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Slimmer werken in Food
Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vakblad IJs Digitaal
Vakblad IJs Digitaal

Lees hier de tweede editie van Vakblad IJs Digitaal.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts € 39,99  ex. btw. 

Aanvragen