Agenda

Cursus Bakkerijtechnologie

2 september 2021

Lees meer

Cursus Zuiveltechnologie

2 september 2021

Lees meer

Cursus Food & Business Marketing

2 september 2021

Lees meer

Empack 2021

8 september 2021 - 9 september 2021

Lees meer

Open Huis Bakeplus

13 september 2021

Lees meer

Gastvrij Rotterdam

20 september 2021 - 22 september 2021

Lees meer

Training VITAL allergenen klassikaal

23 september 2021

Lees meer

Sirha 2021

23 september 2021 - 27 september 2021

Lees meer

World Pastry Cup

24 september 2021 - 25 september 2021

Lees meer

Broodway

26 september 2021 - 29 september 2021

Lees meer

Beko Speculaaskeuringen

4 oktober 2021 - 8 oktober 2021

Lees meer

Training VITAL allergenen web-based

12 oktober 2021

Lees meer

Serbotel 2021 - met Mondial du Pain en het EK Boulangerie

17 oktober 2021 - 20 oktober 2021

Lees meer

VABA Demonstratie met Sébastien Trudelle

19 oktober 2021

Lees meer

iba 2021

24 oktober 2021 - 28 oktober 2021

Lees meer

Intrafood

27 oktober 2021 - 28 oktober 2021

Lees meer

Training VITAL allergenen web-based, English spoken

2 november 2021

Lees meer

Cursus allergenen management

9 november 2021

Lees meer

BakkersVakWedstrijden 2021

10 november 2021

Lees meer

Cursus Levensmiddelenchemie

16 november 2021

Lees meer

Opfristraining VITAL allergenen web-based

16 november 2021

Lees meer

Packaging Innovations 2021

17 november 2021 - 18 november 2021

Lees meer

Food Technology 2021

1 december 2021 - 2 december 2021

Lees meer

Sigep 2022

22 januari 2022 - 26 januari 2022

Lees meer

ISM 2022

30 januari 2022 - 2 februari 2022

Lees meer

Bakkersvak 2022

6 maart 2022 - 8 maart 2022

Lees meer

Tavola 2022

20 maart 2022 - 22 maart 2022

Lees meer

südback

22 oktober 2022 - 25 oktober 2022

Lees meer
Bakkers in bedrijf – editie 6-2021
Bakkers in bedrijf – editie 6-2021

Het themas van dit nummer van Bakkers in bedrijf is grondstoffen. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Hygiënespecial 2021
Hygiënespecial 2021

De Hygiënespecial 2021 is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vakblad IJs Digitaal
Vakblad IJs Digitaal

Lees hier de tweede editie van Vakblad IJs Digitaal.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts € 39,99  ex. btw. 

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven