Agenda

Bio-beurs 2020

22 januari 2020 - 23 januari 2020

Lees meer

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Nijmegen

23 januari 2020

Lees meer

Open dag SVO vakopleiding food Best

24 januari 2020

Lees meer

Open dag SVO vakopleiding food Rijswijk

24 januari 2020

Lees meer

Open dag SVO vakopleiding food Rijswijk

25 januari 2020

Lees meer

Open dag SVO vakopleiding food Best

25 januari 2020

Lees meer

Nieuwjaarsevent Bakery Nexus

27 januari 2020

Lees meer

ProSweets Cologne 2020

2 februari 2020 - 5 februari 2020

Lees meer

Save the date: HAS Food Experience 2020

4 februari 2020

Lees meer

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Kasterlee, België

6 februari 2020

Lees meer

BakkersVisie 2020

11 februari 2020

Lees meer

Cursus Voedselveiligheid en Houdbaarheid

11 februari 2020

Lees meer

Cursus Productontwikkeling en Ingredienten

13 februari 2020

Lees meer

Gelatissimo – World of Gelato

15 februari 2020 - 19 februari 2020

Lees meer

Intergastra 2020

15 februari 2020 - 19 februari 2020

Lees meer

VABA demonstratie

18 februari 2020

Lees meer

Chocoa 2020

19 februari 2020 - 23 februari 2020

Lees meer

Bakkersvak 2020

1 maart 2020 - 3 maart 2020

Lees meer

Cursus Kennismaking met Productieprocessen

3 maart 2020

Lees meer

Cursus Kennismaking met Productieprocessen

3 maart 2020

Lees meer

Cursus allergenen management Renswoude

5 maart 2020

Lees meer

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Renswoude

10 maart 2020

Lees meer

Expo GastroPan 2020

12 maart 2020 - 14 maart 2020

Lees meer

Workshop Zout- en suikerverlaging

12 maart 2020

Lees meer

Workshop Zout- en suikerverlaging

20 maart 2020

Lees meer

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Eindhoven Airport

2 april 2020

Lees meer

Cursus Kwaliteit in Bedrijf

7 mei 2020

Lees meer

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Geertruidenberg

14 mei 2020

Lees meer

Cursus allergenen management Beveren, België

26 mei 2020

Lees meer

AgriFoodInnovation Event

23 juni 2020 - 24 december 2019

Lees meer

More than Drinks Inspiration!

6 september 2020 - 7 september 2020

Lees meer
Bakkers in bedrijf – editie 10
Bakkers in bedrijf – editie 10

Met onder andere: VakWedstrijden 2019, Patisserie Butter, Patissier Frank Haasnoot, NBA traint jonge ondernemers in ondernemen

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99  ex. BTW

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven