Agenda

Cursus Voedselveiligheid en Houdbaarheid

11 februari 2020

Lees meer

Cursus Productontwikkeling en Ingredienten

13 februari 2020

Lees meer

Bakkersvak 2020

1 maart 2020 - 3 maart 2020

Lees meer

Masterclass Plant Based Food

2 maart 2020 - 3 maart 2020

Lees meer

Cursus Kennismaking met Productieprocessen

3 maart 2020

Lees meer

Cursus Kennismaking met Productieprocessen

3 maart 2020

Lees meer

Cursus allergenen management Renswoude

5 maart 2020

Lees meer

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Renswoude

10 maart 2020

Lees meer

Expo GastroPan 2020

12 maart 2020 - 14 maart 2020

Lees meer

Workshop Zout- en suikerverlaging

12 maart 2020

Lees meer

Workshop Zout- en suikerverlaging

20 maart 2020

Lees meer

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Eindhoven Airport

2 april 2020

Lees meer

Cursus Kwaliteit in Bedrijf

7 mei 2020

Lees meer

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Geertruidenberg

14 mei 2020

Lees meer

Cursus allergenen management Beveren, België

26 mei 2020

Lees meer

AgriFoodInnovation Event

23 juni 2020 - 24 december 2019

Lees meer

More than Drinks Inspiration!

6 september 2020 - 7 september 2020

Lees meer

MOC bijeenkomst Groep Beko Noord

3 november 2020 - 3 november 2020

Lees meer
Bakkers in bedrijf – editie 1
Bakkers in bedrijf – editie 1

Met onder andere: Zoeken naar nieuwe vakmensen, Bakkerij Mama, beurzen Europain en Sigep en beursmagazine Bakkersvak 2020.

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99  ex. BTW

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven