Agenda

BakkersVakWedstrijden 2019

13 november 2019

Lees meer

Bedrijfsbezoek MOC

14:00

Lees meer

Training VITAL2 risicobeoordeling allergenen

19 november 2019 - 19 november 2019

Lees meer

Anufood China

20 november 2019 - 22 november 2019

Lees meer

Open avond SVO vakopleiding Food - Houten

27 november 2019

Lees meer

Cursus allergenen management

28 november 2019 - 28 november 2019

Lees meer

Open dag SVO vakopleiding Zwolle

29 november 2019

Lees meer

Open dag SVO vakopleiding food Zwolle

30 november 2019

Lees meer

Food Ingredients 2019

3 december 2019 - 5 december 2019

Lees meer

Open avond SVO vakopleiding food Rotterdam

10 december 2019

Lees meer

Open avond SVO vakopleiding food Rijswijk

11 december 2019

Lees meer

Training VITAL2 risicobeoordeling allergenen

12 december 2019 - 12 december 2019

Lees meer

Europain 2020

11 januari 2020 - 14 januari 2020

Lees meer

Horecava 2020

13 januari 2020 - 16 januari 2020

Lees meer

Bio-beurs 2020

22 januari 2020 - 23 januari 2020

Lees meer

Open dag SVO vakopleiding food Best

24 januari 2020

Lees meer

Open dag SVO vakopleiding food Rijswijk

24 januari 2020

Lees meer

Open dag SVO vakopleiding food Rijswijk

25 januari 2020

Lees meer

Open dag SVO vakopleiding food Best

25 januari 2020

Lees meer

Nieuwjaarsevent Bakery Nexus

27 januari 2020

Lees meer

BakkersVisie 2020

11 februari 2020

Lees meer

Gelatissimo – World of Gelato

15 februari 2020 - 19 februari 2020

Lees meer

Intergastra 2020

15 februari 2020 - 19 februari 2020

Lees meer

Bakkersvak 2020

1 maart 2020 - 3 maart 2020

Lees meer

More than Drinks Inspiration!

6 september 2020 - 7 september 2020

Lees meer
Bakkers in bedrijf – editie 9
Bakkers in bedrijf – editie 9

Met onder andere: De Gouden Gard, The Real Baker, Zuivel - de stand van zaken, Transvetzuren, Cargill en 150 jaar Delftse Gist

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99  ex. BTW

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven