Contact
Team Bakkers in bedrijf
Bakkers in bedrijf is een onafhankelijk, praktisch magazine voor professionals in brood en banket. Bakkers in bedrijf wordt gerealiseerd door Alea Publishers. Naast Bakkers in bedrijf geven wij ook EVMI, Vakblad IJs!, Vismagazine, en BeverageNL uit.
Abonnementenservice
T: 085-0407400
E-mail
- Adreswijziging
- Bezorgklachten
- Vragenformulier
Redactieadres
Huis ter Heideweg 13
3705 MA Zeist
Postadres
Postbus 595
3700 AN Zeist
Stuur uw nieuws in een e-mail naar Bakkers in bedrijf
Redactiecoördinator
Irene Kohlen
Stuur een e-mail
Webredacteur
Jorien Tromp
Stuur een e-mail
Hoofdredacteur Food
Michelle de Koning
Stuur een e-mail
M: +31 (0)6 22 01 11 28
Traffic
T: +31 (0)30 691 33 12
Stuur een e-mail
Marketing
Stuur een e-mail
Uitgever
Roeland Dobbelaer
Redactiecommissie
Dit is de denktank van Bakkers in bedrijf, de redactiecommissie bestaande uit: Romke van der Meulen – eigenaar Patisserie Schaafsma, Franeker; John Vermin – manager HEMA-bakkerijen; Jozeph Verloop – eigenaar Bakkers van Verloop, met winkels in Gorredijk en omstreken; Cees Bakker – docent patisserie bij het Albeda College; Hidde de Brabander – Meester Patissier, manager IJscentrum en eigenaar patisserie-label Dreams of Magnolia; Hiljo Hillebrand – Meester Boulanger, werkzaam bij Royal Steenma; Juliet van Duijn (NBOV); Jenneke van Elderen (NBC); Suzanne van Rijn (Bakery Institute) en Carla Zwiers (Bakkracht).
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.
InschrijvenBakkers in bedrijf – editie 9

In dit nummer van Bakkers in bedrijf staan hygiëne en veiligheid centraal. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!
Bekijk de inhoudSlimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.
Lees verder