Contact

Team Bakkers in bedrijf
Bakkers in bedrijf is een onafhankelijk, praktisch magazine voor professionals in brood en banket. Bakkers in bedrijf wordt gerealiseerd door Alea Publishers. Naast Bakkers in bedrijf geven wij ook EVMI, Vakblad IJs!, Vismagazine, en BeverageNL uit.

Abonnementenservice
T: 085-0407400
E-mail

- Adreswijziging
Bezorgklachten
Vragenformulier

Redactieadres
Huis ter Heideweg 13
3705 MA Zeist

Postadres
Postbus 595
3700 AN Zeist

Stuur uw nieuws in een e-mail naar Bakkers in bedrijf

Redactiecoördinator
Irene Kohlen 
Stuur een e-mail

Webredacteur
Jorien Tromp
Stuur een e-mail

Hoofdredacteur Food
Michelle de Koning
Stuur een e-mail
M: +31 (0)6 22 01 11 28

Sales
Bert de Vries
030-6920677
Stuur een e-mail
 

Traffic
T: +31 (0)30 691 33 12
Stuur een e-mail

Marketing
Stuur een e-mail

Uitgever
Roeland Dobbelaer

Redactiecommissie
Dit is de denktank van Bakkers in bedrijf, de redactiecommissie bestaande uit: Romke van der Meulen – eigenaar Patisserie Schaafsma, Franeker; John Vermin – manager HEMA-bakkerijen; Jozeph Verloop – eigenaar Bakkers van Verloop, met winkels in Gorredijk en omstreken; Cees Bakker – docent patisserie bij het Albeda College; Hidde de Brabander – Meester Patissier, manager IJscentrum en eigenaar patisserie-label Dreams of Magnolia; Hiljo Hillebrand – Meester Boulanger, werkzaam bij Royal Steenma;  Juliet van Duijn (NBOV); Jenneke van Elderen (NBC); Suzanne van Rijn (Bakery Institute) en Carla Zwiers (Bakkracht).

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven
Bakkers in bedrijf – editie 9
Bakkers in bedrijf – editie 9

In dit nummer van Bakkers in bedrijf staan hygiëne en veiligheid centraal. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Slimmer werken in Food
Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vakblad IJs Digitaal
Vakblad IJs Digitaal

Lees hier de tweede editie van Vakblad IJs Digitaal.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts € 39,99  ex. btw. 

Aanvragen
Evenementen

Finale World Pastry Cup

20 januari 2023 - 21 januari 2023

Lees meer

Food Experience Day

28 januari 2023 - 28 januari 2023

Lees meer

Masterclass Alberto Bernardi

11 februari 2023 - 12 februari 2023

Lees meer
Bakkers in bedrijf op Social

Social Logo Facebook AleaSocial Logo Instagram AleaSocial Logo Twitter Alea

Social Logo Linkedin Alea