Contact

Team Bakkers in bedrijf
Bakkers in bedrijf is een onafhankelijk, praktisch magazine voor professionals in brood en banket. Bakkers in bedrijf wordt gerealiseerd door Vakbladen.com in Den Haag. Naast Bakkers in bedrijf geven wij ook EVMI, Vakblad IJs!, Vismagazine en Vlees+ uit.

Vakbladen.com Abonnementenservice
Tel: 088 – 2266 680
e-mail: abonnementen@vakbladen.com

Redactieadres
Rijswijkseweg 60 (13e etage)
2516 EH Den Haag

Postadres
Postbus 19949
2500 CX Den Haag

e-mail: info@bakkersinbedrijf.nl

Redactiecoördinator
Angelique Bosman
e-mail: a.bosman@vakbladen.com
Tel: +31 (0) 88 64 406 45

Webredacteur
Marieke Pols
e-mail: m.pols@vakbladen.com
Tel: +31 (0) 88 22 666 64

Hoofdredacteur Food
Michelle de Koning
e-mail: m.dekoning@vakbladen.com
Tel: +31 (0) 88 64 406 37

Sales

Accountmanager
Gjelt Douma
e-mail: g.douma@vakbladen.com
Tel. +31(0) 88 22 666 72
m. +31(0) 6 467 514 67

Accountmanager binnendienst
Jamila Agoudi
e-mail: j.agoudi@archermedia.nl
Tel: +31 (0) 88 22 666 87

Marketing

e-mail: marketing@vakbladen.com
Tel: +31 (0) 88 64 406 58

Uitgever
Jeroen Cnossen

Redactiecommissie
Dit is de denktank van Bakkers in bedrijf, de redactiecommissie bestaande uit: Romke van der Meulen – eigenaar Patisserie Schaafsma, Franeker; John Vermin – manager HEMA-bakkerijen; Linda van ’t Land – bureau LiLa; Jozeph Verloop – eigenaar Bakkers van Verloop, met winkels in Gorredijk en omstreken; Cees Bakker – docent patisserie bij het Albeda College; Hidde de Brabander – meester-patissier en eigenaar patisserie-label Dreams of Magnolia.

Bakkers in bedrijf – editie 1

Bakkers in bedrijf editie 1 2019 cover
Bakkers in bedrijf is vernieuwd. Het thema van dit eerste nummer is bedrijfsvoering.

Bekijk de inhoud
Bestel nu twee gratis proefnummers

Bent u nog niet bekend met Bakkers in bedrijf?
Vraag dan hier uw proefabonnement aan en ontvang 2 gratis proefnummers.

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven
Evenementen

Startersdag

27 maart 2019

Lees meer

Workshop Dürüm

28 maart 2019 - 28 maart 2019

Lees meer

Workshop Dürüm

4 april 2019 - 4 april 2019

Lees meer