Adverteren

Bakkers in bedrijf – het volledige vakblad voor de brood- en banketsector
Bakkers in bedrijf is een actueel vakblad voor de brood- en banketbranche. Het belicht de hele sector en houdt lezers op de hoogte van trends en ontwikkelingen in het vakgebied. Met nieuws en achtergrondartikelen zorgen we voor een compleet beeld van wat er in de sector gaande is. Bakkers in bedrijf is hét vakblad voor de totale bakkerijbranche. Het blad werkt samen met alle branchepartijen die ertoe doen. Zodat we niet alleen voor, maar ook met de sector werken.

Bereik Bakkers in bedrijf
Vakblad
• Verschijnt: 10x per jaar
• Specials: 5x per jaar (hygiënespecial, verpakkingsspecial, 2x machinebouwspecial, slimmer werken in food)
• Oplage: 3.250
Website
• 14.000 unieke bezoekers per maand
Nieuwsbrief
• 1x per week (woensdag)
• 5.000 abonnees

Lezersprofiel
Het vakblad is bestemd voor alle professionele bakkers in Nederland: ambachtelijk, industrieel, in het grootwinkelbedrijf, in de horeca, in de foodservice of op school. Daarnaast wordt het ook gelezen door leveranciers, grondstofproducenten en iedereen die werkzaam is in de brood- en banketketen.

Mediakaarten
Mediakaart 2024

Multimediale campagne
Bakkers in bedrijf biedt verschillende mogelijkheden om online en offline te adverteren. Denk hierbij aan een advertentie, branded content, online bannering of online advertorials. Maatwerk is uiteraard ook mogelijk, onze media-adviseur helpt u graag met het bepalen van een passende (multimediale) campagne om uw marketingdoelstellingen te behalen.

Contact sales
Bert de Vries
030 6913312
Of stuur een e-mail
 
Gjelt Douma
06 46 75 14 67
Of stuur een e-mail