Adverteren

Lezersprofiel / Wie bereikt u?

Bakkers in bedrijf is een onafhankelijk vakblad voor de brood- en banketbakkersbranche, bestemd voor alle professionele bakkers in Nederland: ambachtelijk, industrieel, in het grootwinkelbedrijf, in de horeca, in de foodservice of op school. Maandelijks bericht het ‘praktisch magazine voor brood en banket’ over achtergronden rond brood, banket, chocolade en ijs. Thematisch zoomen we uitgebreid in op alle zaken die een bakker in zijn dagelijkse werk bezighouden. Aan de hand van achtergrondartikelen, rubrieken, columns en receptpagina’s.

Bakkers in bedrijf is hét vakblad voor de totale bakkerijbranche. Het blad werkt samen met alle branchepartijen die er toe doen. Zodat we niet alleen vóór de sector werken, maar ook mét. Bakkers in bedrijf wil naast de bakker staan. Dát maakt het vakblad onderscheidend.

Vakblad

  • Verschijnt: 10 x per jaar
  • Oplage: ruim 3.250 exemplaren
  • Jaargang: 21

Website Bakkersinbedrijf.nl

  • Belangrijkste elementen: dagelijks nieuws uit de branche, vraag & aanbod, eventagenda en een ePaper versie van het blad voor abonnees
  • Gemiddeld 14.000 unieke bezoekers per maand
  • Commerciële mogelijkheden: large rectangle, leaderboard, logolink of advertorial.

Digitale nieuwsbrief

  • Verschijningsfrequentie: wekelijks
  • Aantal ontvangers: ruim 5.000
  • Openingspercentage: gemiddeld 36%

Voor alle commerciële uitingen kunt u contact opnemen met

Gjelt Douma T: 06 467 51 467 E: gjeltdouma@aleapublishers.nl

Via onderstaande link kunt u zien wat de mogelijkheden zijn:

Specials

Buiten de gewone edities van Bakkers in Bedrijf, verschijnen er jaarlijks verschillende specials. Dit zijn de Verpakkingsspecial, de Hygiënespecial en de Machinebouw special.

Overige communicatiemiddelen

De uitgever van Bakkers in bedrijf helpt u ook graag om via andere kanalen uw boodschap te verkondigen en uw doelgroep te bereiken. Voorbeelden hiervan zijn het samen organiseren van een webinar (live online seminar), de productie van een product- of bedrijfsvideo voor gebruik tijdens een evenement of voor plaatsing op uw eigen website, het opzetten van een social media training voor uw werknemers en het in uw opdracht uitgeven van een sponsored magazine.

Verder organiseert Bakkers in bedrijf regelmatig lezersreizen en inspiratietours. Mocht u hieraan uw bijdrage willen leveren dan kunt u hier contact met ons over opnemen.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven
Bakkers in bedrijf – editie 6/7-2022
Bakkers in bedrijf – editie 6/7-2022

In dit nummer van Bakkers in bedrijf staan de thema's bakkerijmachines en feestdagen centraal. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Slimmer werken in Food
Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vakblad IJs Digitaal
Vakblad IJs Digitaal

Lees hier de tweede editie van Vakblad IJs Digitaal.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts € 39,99  ex. btw. 

Aanvragen
Evenementen

Beko Najaarsdagen

5 september 2022 - 6 september 2022

Lees meer

Vakbeurs Foodspecialiteiten 2022

26 september 2022 - 00:00

Lees meer

BBB Maastricht 2022

10 oktober 2022 - 12 oktober 2022

Lees meer
Bakkers in bedrijf op Social

Social Logo Facebook AleaSocial Logo Instagram AleaSocial Logo Twitter Alea

Social Logo Linkedin Alea