Adverteren

Bakkers in bedrijf – het volledige vakblad voor de brood- en banketsector
Bakkers in bedrijf is een actueel vakblad voor de brood- en banketbranche. Het belicht de hele sector en houdt lezers op de hoogte van trends en ontwikkelingen in het vakgebied. Met nieuws en achtergrondartikelen zorgen we voor een compleet beeld van wat er in de sector gaande is. Bakkers in bedrijf is hét vakblad voor de totale bakkerijbranche. Het blad werkt samen met alle branchepartijen die ertoe doen. Zodat we niet alleen voor, maar ook met de sector werken.

Bereik Bakkers in bedrijf
Vakblad
• Verschijnt: 10x per jaar
• Specials: 5x per jaar (hygiënespecial, verpakkingsspecial, 2x machinebouwspecial, slimmer werken in food)
• Oplage: 3.250
Website
• 14.000 unieke bezoekers per maand
Nieuwsbrief
• 1x per week (woensdag)
• 5.000 abonnees

Lezersprofiel
Het vakblad is bestemd voor alle professionele bakkers in Nederland: ambachtelijk, industrieel, in het grootwinkelbedrijf, in de horeca, in de foodservice of op school. Daarnaast wordt het ook gelezen door leveranciers, grondstofproducenten en iedereen die werkzaam is in de brood- en banketketen.

Mediakaarten
Mediakaart 2023
Mediakaart Hygiënespecial 2023
Mediakaart Verpakkingsspecial 2023
Mediakaart Machinebouw special 2023
Mediakaart Slimmer werken in food 2023

Multimediale campagne
Bakkers in bedrijf biedt verschillende mogelijkheden om online en offline te adverteren. Denk hierbij aan een advertentie, branded content, online bannering of online advertorials. Maatwerk is uiteraard ook mogelijk, onze media-adviseur helpt u graag met het bepalen van een passende (multimediale) campagne om uw marketingdoelstellingen te behalen.

Contact sales
Bert de Vries
030 6913312
Of stuur een e-mail
 
Gjelt Douma
06 46 75 14 67
Of stuur een e-mail
 
 

(no title)


Jaarlijks organiseert EVMI (Alea Publishers) samen met Mikrocentrum het Food Technology evenement.

Food Technology
Ons voedselsysteem staat onder grote druk! Het effect van jarenlange massaconsumptie op onder meer het klimaat, grondstoffen en andere natuurlijke bronnen wordt steeds meer zichtbaar. De druk verlagen vraagt echter om een flink aantal transities. En één ding is hierbij zeker: efficiënter, effectiever, veiliger, duurzamer of zelfs geheel anders voedsel produceren is hiervoor essentieel. Maar hoe kunnen we dit realiseren?
Food Technology brengt de werelden van food, beverage en technologie bij elkaar om samen te werken aan een efficiënt en duurzaam voedselsysteem

Technologie speelt een belangrijke rol in het bereiken van een efficiënt en duurzaam voedselsysteem. Om de juiste oplossingen te vinden, is het van belang dat de food, beverage en technologiewereld elkaar jaarlijks ontmoeten om met elkaar kennis uit te wisselen en samenwerkingen te starten. Food Technology is deze ontmoetingsplek en daarom organiseerde Vakblad EVMI en Mikrocentrum samen op 12 en 13 april 2023 de tweede editie in de Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch. De datum voor de derde editie volgt binnenkort.

Meer informatie: Food Technology of neem contact op met Gjelt Douma (06 46 75 14 67)