Adverteren
Bakkers in bedrijf is een actueel vakblad voor de brood- en banketbranche. Het belicht de hele sector en houdt lezers op de hoogte van trends en ontwikkelingen in het vakgebied. Recepten, nieuws, achtergrondartikelen en columns van professionals in het veld zorgen voor een compleet beeld. Bakkers in bedrijf is hét vakblad voor de totale bakkerijbranche. Het blad werkt samen met alle branchepartijen die ertoe doen. Zodat we niet alleen voor, maar ook met de sector werken.
Bereik Bakkers in bedrijf
Vakblad
• Verschijnt: 10x per jaar
• Specials: 5x per jaar (hygiënespecial, verpakkingsspecial, machinebouwspecial, slimmer werken in food)
• Oplage: 3.250
Website
• 14.000 unieke bezoekers per maand
Nieuwsbrief
• 1x per week (woensdag)
• 5.000 abonnees
Lezersprofiel
Het vakblad is bestemd voor alle professionele bakkers in Nederland: ambachtelijk, industrieel, in het grootwinkelbedrijf, in de horeca, in de foodservice of op school. Daarnaast wordt het ook gelezen door leveranciers, grondstofproducenten en iedereen die werkzaam is in de brood- en banketketen.
Mediakaarten
Mediakaart 2023
Mediakaart Hygiënespecial 2023
Mediakaart Verpakkingsspecial 2023
Mediakaart Machinebouw special 2023
Mediakaart Slimmer werken in food 2023
Multimediale campagne
Bakkers in bedrijf biedt verschillende mogelijkheden om online en offline te adverteren. Denk hierbij aan een advertentie, branded content, online bannering of online advertorials. Maatwerk is uiteraard ook mogelijk, onze media-adviseur helpt u graag met het bepalen van een passende (multimediale) campagne om uw marketingdoelstellingen te behalen.
Contact sales
Bert de Vries
Jaarlijks organiseert EVMI (Alea Publishers) samen met Mikrocentrum het Food Technology evenement.
Food Technology
Ons voedselsysteem staat onder grote druk! Het effect van jarenlange massaconsumptie op onder meer het klimaat, grondstoffen en andere natuurlijke bronnen wordt steeds meer zichtbaar. De druk verlagen vraagt echter om een flink aantal transities. En één ding is hierbij zeker: efficiënter, effectiever, veiliger, duurzamer of zelfs geheel anders voedsel produceren is hiervoor essentieel. Maar hoe kunnen we dit realiseren?
Food Technology brengt de werelden van food, beverage en technologie bij elkaar om samen te werken aan een efficiënt en duurzaam voedselsysteem
Technologie speelt een belangrijke rol in het bereiken van een efficiënt en duurzaam voedselsysteem. Om de juiste oplossingen te vinden, is het van belang dat de food, beverage en technologiewereld elkaar jaarlijks ontmoeten om met elkaar kennis uit te wisselen en samenwerkingen te starten. Food Technology is deze ontmoetingsplek en daarom organiseren Vakblad EVMI en Mikrocentrum samen op 12 en 13 april 2023 de tweede editie in de Brabanthallen te ‘s-Hertogenbosch. Zowel op de beursvloer als tijdens de lezingen en seminars ontdekt u de laatste ontwikkelingen op drie actuele hoofdthema’s:
- Voedselverwerking & machines
- Voedselveiligheid
- Food innovatie & duurzaamheid
Meer informatie: Food Technology of neem contact op met Gjelt Douma (06 46 75 14 67)
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.
InschrijvenBakkers in bedrijf – editie 9

In dit nummer van Bakkers in bedrijf staan hygiëne en veiligheid centraal. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!
Bekijk de inhoudSlimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.
Lees verder