Nieuws
Acht tips om je bedrijf te runnen van Stef en Mandy van Manen

Acht tips om je bedrijf te runnen van Stef en Mandy van Manen

Bakkerij Tetteroo heeft vestigingen in Naarden, Blaricum, Huizen en Muiderberg. Het is niet altijd makkelijk om ze allemaal op één lijn te krijgen. Hoe zet je een structuur neer zodat je alle zaken goed kunt runnen? Stef en Mandy van Manen geven acht tips.

Drie Van Dongens in de finale van Het Lekkerste Brabantse worstenbroodje

Drie Van Dongens in de finale van Het Lekkerste Brabantse worstenbroodje

Op 25 maart vond de finale plaats van het Lekkerste Brabantse worstenbroodje. Een van de deelnemers is Stijn van Dongen, derdejaars student aan het Clingel College. Hij is niet de enige Van Dongen die meedoet. Ook zijn vader Jurgen en zijn neef Lars doen mee.

Beko Advies maakt beheersing loonkosten en productiviteit inzichtelijk

Beko Advies maakt beheersing loonkosten en productiviteit inzichtelijk

Beko Advies geeft jaarlijks een publicatie uit waarin ervaringscijfers als richtlijnen worden gegeven met betrekking tot ureninzet, loonkosten en productiviteit voor het ambachtelijke brood- en banketbakkersbedrijf.

Skills The Finals zetten mbo op de kaart

Skills The Finals zetten mbo op de kaart

Tim Bienefelt en Bas Klarenbeek zijn de grote winnaars in de categorieën Boulanger en Patissier tijdens Skills The Finals, de nationale kampioenschappen voor studenten van het mbo.

Prijsverschil tussen gangbaar en biologisch wordt kleiner

Prijsverschil tussen gangbaar en biologisch wordt kleiner

Vijf jaar geleden waren biologische producten gemiddeld twee keer zo duur als niet-biologische varianten, aldus de consumentenbond. Dat verschil wordt steeds kleiner, blijkt uit een prijspeiling. De Consumentenbond bekeek 115 biologische producten bij 13 supermarkten en 4 biowinkels. Bij de supermarkten zijn biologische levensmiddelen nog steeds flink...

Masterclass verbindt studenten en leerbedrijven

Masterclass verbindt studenten en leerbedrijven

Nederland heeft een tekort aan broodbakkers en de afgelopen jaren heeft het Horizon College veel aandacht besteed aan het vak brood bakken, met als doel om meer studenten hiervoor te interesseren. Van Den Helder tot Beverwijk en van Enkhuizen tot Schoorl kwamen bakkers en studenten woensdag 20 maart naar de school in Heerhugowaard om met de handen...

Bakkers in bedrijf – editie 1

Bakkers in bedrijf editie 1 2019 cover
Bakkers in bedrijf is vernieuwd. Het thema van dit eerste nummer is bedrijfsvoering.

Bekijk de inhoud
Bestel nu twee gratis proefnummers

Bent u nog niet bekend met Bakkers in bedrijf?
Vraag dan hier uw proefabonnement aan en ontvang 2 gratis proefnummers.

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven
Evenementen

Startersdag

27 maart 2019

Lees meer

Workshop Dürüm

28 maart 2019 - 28 maart 2019

Lees meer

Workshop Dürüm

4 april 2019 - 4 april 2019

Lees meer