Nieuws
Brancheorganisaties ontwikkelen hitteprotocol voor markten

Brancheorganisaties ontwikkelen hitteprotocol voor markten

Zomers kunnen de temperaturen hoog oplopen. Dit kan voor vishandelaren en marktslagers problemen opleveren voor de voedselveiligheid van hun producten. Daarom hebben brancheorganisaties Koninklijke Nederlandse Slagers (KNS), Poeliersbond en Vereniging voor Nederlandse Visspecialisten(VNV) een hitteprotocol ontwikkeld dat 10 juni naar de gemeentes is...

Rainbow Kleinpak krijgt eerste voucher tegen voedselverspilling

Rainbow Kleinpak krijgt eerste voucher tegen voedselverspilling

In maart 2021 startte Stichting Samen Tegen Voedselverspilling met een voucherregeling om innovaties tegen voedselverspilling te stimuleren. 8 juni reikte de stichting het eerste voucher uit aan Paprikasorteerder en -verpakker Rainbow Kleinpak. Het bedrijf uit De Lier investeert het voucher in een business case om paprikaresten meer hoogwaardig te verwerken.

Bakkerij Royal komt met het Bossche Bol-ijsje

Bakkerij Royal komt met het Bossche Bol-ijsje

Bakker Jules Lauwerijssen van Bakkerij Royal in 's Hertogenbosch heeft iets nieuws bedacht. Het Bossche Bol-ijsje is een Bossche Bol gevuld met softijs op een hoorntje. "De eerste reacties op straat zijn positief en net als bij de echte bol zit de inhoud over het hele gezicht", vertelt Jules aan Omroep Brabant.

Meester Patissiers helpen studenten mboRijnland voor examen patissier

Meester Patissiers helpen studenten mboRijnland voor examen patissier

Studenten van mboRijnland doen deze week examen voor de eenjarige opleiding Patissier. Meester patissiers Bart de Gans en Peter Remmelzwaal namen de studenten mee in de nieuwste ontwikkelingen, innovaties en huidige trends.

NBOV en Google bieden samen gratis workshops en trainingen

NBOV en Google bieden samen gratis workshops en trainingen

Online ondernemen is niet meer weg te denken in de bakkerijbranche. Brancheorganisatie NBOV en Google willen samen digitale vaardigheden van ondernemers te stimuleren en bieden daarom gratis online workshops en trainingen aan.

Cao-partijen gaan voor andere insteek toekomstige cao

Cao-partijen gaan voor andere insteek toekomstige cao

De toekomstige Cao Bakkersbedrijf krijgt een andere insteek en zal beter toepasbaar en uitlegbaar zijn. Werkgevers en werknemers in de bakkerijbranche spreken van een ‘historisch moment’.

Bakkers in bedrijf – editie 5-2021
Bakkers in bedrijf – editie 5-2021

Het themas van dit nummer van Bakkers in bedrijf is grondstoffen. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Verpakkingsspecial 2020
Verpakkingsspecial 2020

De EVMI Verpakkingsspecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vakblad IJs Digitaal
Vakblad IJs Digitaal

Lees hier de tweede editie van Vakblad IJs Digitaal.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts € 39,99  ex. btw. 

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven
Evenementen

Opfristraining VITAL allergenen web-based

15 juni 2021

Lees meer

Workshop Zout- en suikerverlaging

17 juni 2021

Lees meer

Training VITAL allergenen web-based

1 juli 2021

Lees meer
Bakkers in bedrijf op Social

Social Logo Facebook AleaSocial Logo Instagram AleaSocial Logo Twitter Alea

Social Logo Linkedin Alea