Nieuws
Bakkers in de media | Week 13-2023

Bakkers in de media | Week 13-2023

Varkensvet of smout als broodverbeteraar, Theo Heere van de branchevereniging VBZ over het gehalte van suiker, zout en vet in zoetwaren en de winnaar van het beste paasbrood. Wat lazen we de afgelopen week over de branche? Een greep uit de media.

IJssalon Pisa wint Voedselveiligheid Bokaal 2023

IJssalon Pisa wint Voedselveiligheid Bokaal 2023

IJssalon Pisa in Zevenaar is de winnaar van de Voedselveiligheid Bokaal 2023. Pam Papen, inspecteur Voedselveiligheid van Houwers overhandigde in de ijssalon de bokaal aan Coco Strijbosch. “Dit is echt iets om trots op te zijn”, aldus de blije eigenaar.

Opbrengst Golden Dreams-actie 13.500 euro

Opbrengst Golden Dreams-actie 13.500 euro

Tijdens de Europese Dag van het Ambachtelijk IJs zetten ijssalons zich massaal in voor het goede doel. De Golden Dreams-actie bracht de Golden Dreams-actie een recordbedrag van 13.500 euro op.

Twintig ketenpartijen starten samenwerking voor Nederlandse baktarwe

Twintig ketenpartijen starten samenwerking voor Nederlandse baktarwe

Nederlands brood met graan van eigen bodem, het kan. Toch gebeurt het slechts mondjesmaat door de beperkte beschikbaarheid van baktarwe uit ons land. Twintig partijen uit de graan-, meel- en broodketen gaan voor duurzaamheid en voedselzekerheid en starten de PPS Nederlandse Baktarwe. “Door knelpunten in de keten weg te nemen, kan het aandeel Nederlandse...

NVWA: Allergeneninformatie moet beter

NVWA: Allergeneninformatie moet beter

Veel bedrijven hebben de allergeeninformatie niet goed op orde. Dat meldt de Nederlandse Voedsel- en Warenautoriteit na inspecties van bijna 13.000 bedrijven in de retail, ambacht en horeca. 60 procent van deze bedrijven informeert de klant onvoldoende over allergenen.

Lees EVMI 2: de Food Technology beursspecial nu online

Lees EVMI 2: de Food Technology beursspecial nu online

Nog enkele weken en dan openen we de deuren van de Brabanthallen in Den Bosch voor een fonkelend nieuwe editie van Food Technology. In EVMI 2 vind je alles over de keynotes, seminars, lezingen en stands op de beursvloer. De editie is nu gratis te lezen als digitaal magazine.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven
Bakkers in bedrijf – editie 1
Bakkers in bedrijf – editie 1

In dit nummer van Bakkers in bedrijf staan Bakkersvak en IJs-Vak. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Food Technology 2023
Food Technology 2023

Op 12 en 13 april vindt Food Technology plaats in de Brabanthallen in Den Bosch. Lees de beursspecial nu online!

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts € 39,99  ex. btw. 

Aanvragen
Evenementen

Empack en Packaging Innovations 2023

5 april 2023 - 6 april 2023

Lees meer

Food Technology 2023

12 april 2023 - 13 april 2023

Lees meer

Worksafe en Maintenance Gorinchem

16 april 2023 - 18 april 2023

Lees meer
Bakkers in bedrijf op Social

Social Logo Facebook AleaSocial Logo Instagram AleaSocial Logo Twitter Alea

Social Logo Linkedin Alea