Nieuws
Meergranen of volkoren; wat is het meest gezonde brood?

Meergranen of volkoren; wat is het meest gezonde brood?

Diverse media besteedden aandacht aan dit onderwerp. De Keuringsdienst van Waarde maakte een uitzending over meergranenbrood, Radar schreef op haar site een artikel met bovengenoemde kop. Welke broodsoort is nu wat?

Baktotaal Bouwhuis en Bakels introduceren Happy Brownie-concept

Baktotaal Bouwhuis en Bakels introduceren Happy Brownie-concept

Baktotaal Bouwhuis en Bakels Senior N.V. brengen samen Happy Brownie op de markt. Een verkoopconcept met veel kansen voor de bakker. Met het Happy Brownie concept heeft de bakker altijd iets opvallends en feestelijks in zijn winkel. Er zijn veertien verschillende afwerkingsvormen.

Bakery Institute geeft training voor leerbedrijven mbo 4-opleiding Boulanger

Bakery Institute geeft training voor leerbedrijven mbo 4-opleiding Boulanger

Bij verschillende opleidingen kunnen studenten de nieuwe mbo 4-opleiding Boulanger volgen. Speciaal voor leerbedrijven die een stageplek verzorgen voor deze studenten, biedt Bakery Institute een training aan met aandacht voor relevante vaktechniek en didactische vertaling naar het bedrijf.

Masterclass over verminderen problemen nachtdiensten

Masterclass over verminderen problemen nachtdiensten

In Nederland werken bijna 1,3 miljoen mensen soms of regelmatig ’s nachts. Denk bijvoorbeeld aan zorg, hulpdiensten, industrie en natuurlijk ook bakkers. Voor deze groep wordt op 28 april de gratis Masterclass Dag van de Nacht georganiseerd over het verminderen van de problemen van het draaien van nachtdiensten en ploegendiensten.

Vernieuwingen bij Bedrijfsopvolging Bakkerij

Vernieuwingen bij Bedrijfsopvolging Bakkerij

Bedrijfsopvolging Bakkerij heeft in het eerste kwartaal van 2021 een aantal vernieuwingen doorgevoerd. Er is een nieuw logo en de website ikwileenbakkerij.nl met als belangrijkste onderdeel de interessetest is vernieuwd. Het doel van de organisatie is om meer geïnteresseerden in beeld krijgen die op korte of lange termijn een bakkerij gaan overnemen.

Gratis leren met NL Leert Door

Gratis leren met NL Leert Door

Met de subsidieregeling NL Leert Door kunnen werknemers verschillende cursussen en trainingen gratis volgen. Voor medewerkers in de agro-, tuinbouw- en levensmiddelensector is een speciaal opleidingsaanbod samengesteld.

Bakkers in bedrijf – editie 3-2021
Bakkers in bedrijf – editie 3-2021

Het thema van dit nummer van Bakkers in bedrijf is chocolade. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Verpakkingsspecial 2020
Verpakkingsspecial 2020

De EVMI Verpakkingsspecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vakblad IJs Digitaal
Vakblad IJs Digitaal

Lees hier de eerste editie van Vakblad IJs Digitaal.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts € 39,99  ex. btw. 

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven
Evenementen

Training VITAL allergenen klassikaal

18 mei 2021

Lees meer

Cursus allergenen management

10 juni 2021

Lees meer

Opfristraining VITAL allergenen web-based

15 juni 2021

Lees meer
Bakkers in bedrijf op Social

Social Logo Facebook AleaSocial Logo Instagram AleaSocial Logo Twitter Alea

Social Logo Linkedin Alea