Nieuws
Herman Schepers wint kerststollenkeuring Echte Bakkersgilde

Herman Schepers wint kerststollenkeuring Echte Bakkersgilde

Herman Schepers, De Echte Bakker uit Sleen is de beste kerststollenbakker in de 18e editie van de landelijke kerststollenkeuring van het Echte Bakkersgilde. Vader Herman en zoon Roy behaalden de winst ook in 2020 en mogen nu voor de tweede keer de trofee in ontvangst nemen. En dat terwijl ze nog in de feeststemming zijn door het behalen van de titel...

Kandidaten nieuw seizoen Heel Holland Bakt maken zich bekend

Kandidaten nieuw seizoen Heel Holland Bakt maken zich bekend

Tien nieuwe kandidaten strijden om de titel Beste Thuisbakker van Nederland 2022-2023. Op de website van Heel Holland Bakt worden Amel, Ben, Erna, Fons, Geraldine, Ingrid, Jan, Mercedes, Sander en Zineb als deelnemers geïntroduceerd. Het tiende seizoen van Heel Holland Bakt start op zondag 18 december om 20.25 uur bij MAX op NPO 1 met een jubilieumaflevering.

All Bakers in handen van Vleems Bakery International

All Bakers in handen van Vleems Bakery International

All Bakers, producent van diverse soorten bagels, muffins en appelstrüdels, is op 1 november overgenomen door Vleems Bakery International uit Emmen. Dat meldt het bedrijf in een persbericht.

Bakkerij Driekant overhandigt cheque aan The Hunger Project

Bakkerij Driekant overhandigt cheque aan The Hunger Project

Biologische bakkerij Driekant uit Zutphen heeft het afgelopen jaar duizenden Wereldbollen en Wereldworteltaartjes gebakken. Een deel van de opbrengst hiervan ging naar The Hunger Project, een organisatie die zich inzet om honger de wereld uit te helpen. Directeur Marijn Smit overhandigde donderdag een cheque ter waarde van 1900 euro aan Annemarie de...

Franse baguette toegevoegd aan de lijst van cultureel erfgoed

Franse baguette toegevoegd aan de lijst van cultureel erfgoed

De Franse baguette is toegevoegd aan de lijst van immaterieel cultureel erfgoed. Dat maakte de VN-organisatie Unesco gisteren bekend. De directeur-generaal Audrey Azoulay noemt het ambachtelijke stokbrood “een synoniem voor delen en gezelligheid”.

Europese Commissie stelt nieuwe regels voor verpakkingen om afval te verminderen

Europese Commissie stelt nieuwe regels voor verpakkingen om afval te verminderen

De Europese Commissie heeft nieuwe EU-brede regels gesteld voor verpakkingen om de groeiende bron van afval aan te pakken. Elke Europeaan produceert gemiddeld bijna 180 kg verpakkingsafval per jaar. Verpakkingen zijn een van de belangrijkste gebruikers van nieuwe materialen, aangezien 40 procent van de kunststoffen en 50 procent van het in de EU gebruikte...

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven
Bakkers in bedrijf – editie 9
Bakkers in bedrijf – editie 9

In dit nummer van Bakkers in bedrijf staan hygiëne en veiligheid centraal. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Slimmer werken in Food
Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vakblad IJs Digitaal
Vakblad IJs Digitaal

Lees hier de tweede editie van Vakblad IJs Digitaal.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts € 39,99  ex. btw. 

Aanvragen
Evenementen

Beko Najaarsdagen

5 september 2022 - 6 september 2022

Lees meer

BBB Maastricht 2022

10 oktober 2022 - 12 oktober 2022

Lees meer

Beko Speculaaskeuring

10 oktober 2022 - 14 oktober 2022

Lees meer
Bakkers in bedrijf op Social

Social Logo Facebook AleaSocial Logo Instagram AleaSocial Logo Twitter Alea

Social Logo Linkedin Alea