Nieuws
De feestdagen bij Patisserie de Rouw

De feestdagen bij Patisserie de Rouw

De nougatinetaart is de specialiteit van Patisserie de Rouw. Al drie generaties lang bakt de familie deze taart. Daarnaast introduceert de patisserie voor de feestdagen de Hamburger Macaron-taart en een coronaproof cadeaupakket voor bedrijven.

De Koekfabriek gaat samenwerken met Anne&Max

De Koekfabriek gaat samenwerken met Anne&Max

De Koekfabriek en Anne&Max hebben de handen ineen geslagen. De 'koekies' van de sociale bakkerij De Koekfabriek zijn voortaan verkrijgbaar bij de filialen van de horecaonderneming Anne&Max.

Bakkerij Voncken breidt uit met twee winkels

Bakkerij Voncken breidt uit met twee winkels

Bakkerij Voncken gaat uitbreiden met twee bestaande bakkerswinkels. De bakker uit Kerkrade neemt Bakkerij Prevoo uit Margraten en Berg en Terblijt over. Met deze overnames staat de teller op 1 november op 21 winkels.

Generatie Z wil alles tegelijk: vers, verrassend, lekker, gezond, kant-en-klaar

Generatie Z wil alles tegelijk: vers, verrassend, lekker, gezond, kant-en-klaar

Makers van voedsel die in de toekomst geld willen kunnen verdienen, doen er goed aan om te kijken naar de consumenten van de toekomst. De stijgende koopkracht van Generatie Z drukt zijn stempel op het voedsellandschap. Dit van jongs af aan met internettoepassingen opgegroeide leeftijdscohort heeft andere en meer specifieke verwachtingen van voeding...

Minister van Ark licht kamer in over verontreinigd sesamzaad

Minister van Ark licht kamer in over verontreinigd sesamzaad

De import van sesamzaad, verontreinigd met ethyleenoxide, blijkt grootschaliger dan gedacht. Vijf Indiase leveranciers verkochten het sesamzaad op de Europese markt. Er zijn al honderden meldingen binnengekomen van besmette producten bij de NVWA. De minister van Medische Zorg en Sport lichtte de kamer in over de afhandeling van dit veiligheidsincident.

Online Bijeenkomst veilig en gezond werken

Online Bijeenkomst veilig en gezond werken

Elk bedrijf is verplicht om Risico Inventarisatie en Evaluatie (RI&E) te maken. Is het mogelijk om alle verplichtingen rondom de RI&E in je voordeel te laten werken? Daarvoor organiseren de Bakkerijsector en VBZ op 29 oktober de online bijeenkomst Veilig en gezond werken 2020.

Bakkers in bedrijf – editie 8
Bakkers in bedrijf – editie 8

Het thema van dit nummer van Bakkers in bedrijf is Feestdagen.

Bekijk de inhoud
Hygiënespecial 2020
Hygiënespecial 2020

De EVMI Hygiënespecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts € 39,99  ex. btw. Plus heel september en oktober kans op een gratis planeetmenger van SVM Bakery Machines!

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven
Evenementen

MOC bijeenkomst Groep Beko Noord

3 november 2020

Lees meer

Packaging Innovations 2020

18 november 2020 - 19 november 2020

Lees meer

AgriFoodInnovation Event

25 november 2020 - 26 november 2020

Lees meer
Bakkers in bedrijf op Social

Social Logo Facebook AleaSocial Logo Instagram AleaSocial Logo Twitter Alea

Social Logo Linkedin Alea