Top 3 artikelen Bakkers in bedrijf maart 2024

3 april 2024 Redactie Bakkers in bedrijf Unsplash
Vegan, allergenenvrij en duurzaam ondernemen op Dag van het Ambacht, Reorganisatie Barry Callebaut kost wereldwijd 2500 banen en ‘Niet klakkeloos je visie doorduwen’. Wat waren de meest gelezen artikelen op Bakkers in bedrijf van maart 2024? Dit is de top 3. 

1. Vegan, allergenenvrij en duurzaam ondernemen op Dag van het Ambacht

Evenementenhal Gorinchem stond 11 maart 2024 in het teken van de eerste editie van De Dag van het Ambacht. De actuele onderwerpen vegan en allergenenvrije productie stonden deze dag centraal. Daarnaast was er ook veel aandacht voor duurzaam ondernemen.

Naar het artikel

2.  Reorganisatie Barry Callebaut kost wereldwijd 2500 banen

De Zwitserse chocoladeproducent Barry Callebaut schrapt wereldwijd 2500 banen. Volgens de berichtgeving verdwijnen er 900 banen in Europa, waarvan 500 in België. Of de reorganisatie ook gevolgen heeft voor de Nederlandse locatie in Zundert is onbekend.

Naar het artikel

3. ‘Niet klakkeloos je visie doorduwen’

Ritchie Soekhlal viert zijn vijfjarig jubileum als eigenaar van Patisserie Tummers. Hij richtte het bedrijf meer op de Franse kant van de patisserie, maar moest daarbij wel rekening houden met de gevestigde orde. “Je kunt niet klakkeloos je visie doorduwen.”

Naar het artikel

Altijd op de hoogte blijven?