Nieuws
Chocolatier van naam pleit voor meer complexe smaken

Chocolatier van naam pleit voor meer complexe smaken

Kees Raat, bekend van onder meer de Chocoladebijbel, was de eerste in Nederland die zouten, pepers en azijnen gebruikte in bonbons. Chocolade met complexe smaken, voor volwassenen. Dat aanbod van ‘volwassen’ chocolade mag best worden uitgebreid, vindt hij. “Naarmate je ouder wordt, verandert je smaak. Van het zoete palet ga je steeds...

Peter Boone nieuwe CEO Barry Callebaut

Peter Boone nieuwe CEO Barry Callebaut

De Raad van Bestuur van Barry Callebaut benoemt op 1 september de Nederlander Peter Boone als nieuwe CEO. Boone volgt Antoine de Saint-Affrique op. Dat maakte de Zwitserse chocoladeproducent 22 april bekend.

Bakkerijschool Ter Groene Poorte breekt wereldrecord vegan cake

Bakkerijschool Ter Groene Poorte breekt wereldrecord vegan cake

Leerlingen van de bakkerijschool Ter Groene Poorte vestigden 22 april officieel een nieuw wereldrecord vegan cake. Samen met Alpro maakten zij 495 kilo vegan cake gemaakt. De cake werd tentoongesteld en uitgedeeld in de Antwerpse koffiebar Wasbar. De bakkerijschool was al enkele weken bezig met het project. Praktijkleerkracht en initiator...

Bakkerij Hoekx ontvangt predicaat Hofleverancier

Bakkerij Hoekx ontvangt predicaat Hofleverancier

Bakkerij Hoekx in Valkenswaard viert in 2021 het 100-jarig bestaan. Dit bijzondere jubileum is nog mooier geworden omdat de bakkerij het predicaat Koninklijk heeft gekregen. Bakker Etiënne Hoekx en zijn vrouw Miriam ontvingen dit predicaat op 20 april van burgemeester Anton Ederveen.

Uitgeverij Agrio sluit zich aan bij Foodbanen.nu

Uitgeverij Agrio sluit zich aan bij Foodbanen.nu

Uitgeverij Agrio sluit zich aan bij het netwerk van Foodbanen.nu, de nieuwe vacaturesite gericht op food en agro. Hiermee groeit het bereik van Foodbanen.nu van 300.000 naar 500.000 professionals in food en agro en heeft de vacaturesite nu ook een groot bereik in het domein van de landbouw.

Heel Holland Bakt daagt thuisbakkers uit met Koninklijke Tompouce Challenge

Heel Holland Bakt daagt thuisbakkers uit met Koninklijke Tompouce Challenge

Oranje tompoucen zijn een hot item bij de ambachtelijke bakker tijdens Koningdag. Het bekende bakprogramma Heel Holland Bakt daagt nu ook thuisbakkers uit om met product aan de slag te gaan met de Koninklijke Tompouce Challenge.

Bakkers in bedrijf – editie 3-2021
Bakkers in bedrijf – editie 3-2021

Het thema van dit nummer van Bakkers in bedrijf is chocolade. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Verpakkingsspecial 2020
Verpakkingsspecial 2020

De EVMI Verpakkingsspecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vakblad IJs Digitaal
Vakblad IJs Digitaal

Lees hier de eerste editie van Vakblad IJs Digitaal.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts € 39,99  ex. btw. 

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven
Evenementen

Training VITAL allergenen klassikaal

18 mei 2021

Lees meer

Cursus allergenen management

10 juni 2021

Lees meer

Opfristraining VITAL allergenen web-based

15 juni 2021

Lees meer
Bakkers in bedrijf op Social

Social Logo Facebook AleaSocial Logo Instagram AleaSocial Logo Twitter Alea

Social Logo Linkedin Alea