Nieuws
Een ‘goed zuur’ begin van 2020

Een ‘goed zuur’ begin van 2020

Een uitverkochte nieuwjaarsbijeenkomst die ondanks een hoge zuurtegraad op een gezellige en vermakelijke manier 2020 inluidde voor de bakkersbranche. ZUUR!, georganiseerd door Bakery Nexus, bracht jong en oud bij elkaar.

Nieuwe naam voor Chocoladespecialist Rijkenberg

Nieuwe naam voor Chocoladespecialist Rijkenberg

Henk Bijma en Hans Neef zijn sinds 2012 de eigenaren van Chocoladespecialist Rijkenberg. Na meer dan 57 jaar bestaan hebben ze besloten de naam van het Heerhugowaardse bedrijf te veranderen in De Chocoladefabriek.

Vijf ideeën: zo ben je ondernemer én werkgever

Vijf ideeën: zo ben je ondernemer én werkgever

Ondernemen is meer dan goed zijn in je vak, zoveel is iedereen wel duidelijk. En zeker als het draait om goede mensen binnen krijgen en binnen houden, sta je als bakker soms voor grote uitdagingen. Voor iedereen die door de bomen het bos niet meer ziet, hier vijf verschillende aanpakken om van te leren. En onthoud: “Het is geen rocket science. Het is...

Beko op Bakkersvak 2020

Beko op Bakkersvak 2020

Beko is een van de exposanten op Bakkersvak 2020. In twee stands op de beursvloer vertellen de specialisten en adviseurs wat Beko als totaalpartner in business de bakker kan bieden.

Nederlands Bakkerijmuseum koopt monumentaal pand

Nederlands Bakkerijmuseum koopt monumentaal pand

Het Nederlands Bakkerijmuseum gaat uitbreiden. Het museum heeft het naastgelegen pand, bekend als 'het Daendelshuis' aangekocht. Hiermee gaat een droom in vervulling, laat het museum weten. In het nieuwe pand komen onder andere workshopruimtes, het depot en een nieuw restaurant.

Nieuw Warenwetbesluit Meel en brood

Nieuw Warenwetbesluit Meel en brood

Op 1 juli 2020 treedt het nieuwe Warenwetbesluit Meel en brood in werking. De wet kwam tot stand op initiatief van de NVB, NBOV en Nebafa om consumenten meer duidelijkheid over broodsoorten te geven. De nieuwe regels hebben een overgangstermijn van twee jaar. Dat betekent dat bakkers tot uiterlijk 1 juli 2022 de tijd hebben om aan deze verplichting...

Bakkers in bedrijf – editie 1
Bakkers in bedrijf – editie 1

Met onder andere: Zoeken naar nieuwe vakmensen, Bakkerij Mama, beurzen Europain en Sigep en beursmagazine Bakkersvak 2020.

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99  ex. BTW

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven
Evenementen

ProSweets Cologne 2020

2 februari 2020 - 5 februari 2020

Lees meer

Training VITAL risicobeoordeling allergenen Kasterlee, België

6 februari 2020

Lees meer

Cursus Voedselveiligheid en Houdbaarheid

11 februari 2020

Lees meer
Bakkers in bedrijf op Social

Social Logo Facebook AleaSocial Logo Instagram AleaSocial Logo Twitter Alea

Social Logo Linkedin Alea