Nieuws
Louis Bolk Instituut verjongt en vernieuwt

Louis Bolk Instituut verjongt en vernieuwt

Het Louis Bolk Instituut, een onafhankelijk kennisinstituut voor duurzame landbouw, voeding en gezondheid, verjongt en vernieuwt. Naast de nieuwe directeur Ilse Geijzendorffer en nieuwe onderzoekers, komt er een nieuwe voorzitter van de Raad van Toezicht in de persoon van Anne-Marie Spierings. Daarnaast is er een nieuwe website gelanceerd en staan er...

De Vreugdehoeve maakt Blauwvinger-ijs

De Vreugdehoeve maakt Blauwvinger-ijs

De biologische schapenboerderij De Vreugdehoeve is meer dan alleen een boerderij. Er is een restaurant, een winkel en er wordt ijs verkocht. De familie van Assen, eigenaren van de boerderij, draaien het ijs zelf. Een van de populaire smaken is Blauwvinger-ijs. In de Buurt Zwolle laat zien hoe het ijs wordt gemaakt.

Bakkersleerlingen Albeda verhuizen naar Food Innovation Academy

Bakkersleerlingen Albeda verhuizen naar Food Innovation Academy

Zomer 2021 verhuizen de studenten van de Rotterdamse bakkersopleidingen van Albeda definitief naar de Food Innovation Academy (FIA) in Vlaardingen. Daar krijgen ze een plek in de Bakery Innovation Academy (BIA). Daarnaast kijkt Albeda of het samen met Lentiz onderwijsgroep crossovers kan ontwikkelen, zodat er ambachtelijk en industrieel wordt opgeleid...

Nijkamp, De Echte Bakker wint paasbrodenkeuring van het Echte Bakkersgilde

Nijkamp, De Echte Bakker wint paasbrodenkeuring van het Echte Bakkersgilde

Nijkamp, De Echte Bakker met winkels in Holten en Zutphen won 18 maart de landelijke paasbrodenkeuring van het Echte Bakkersgilde. De tweede plaats was voor Joost Snijders uit Stramproy en de derde plaats ging naar Timmer uit Gasselte.

Nieuw magazine: Vakblad IJs digitaal

Nieuw magazine: Vakblad IJs digitaal

De ijsbranche zit in de lift. Zelfs in deze moeilijke tijden openen nieuwe ijssalons, zitten opleidingen vol en zetten mooie initiatieven zoals de Stichting Nederlandse IJsbereidingssector (NL IJs) door. De Vereniging Ambachtelijk IJscentrum timmert weer nadrukkelijker aan de weg en commerciële partners staan klaar om de branche verder te helpen....

Zadkine ondertekent manifest imago bakkerijbranche

Zadkine ondertekent manifest imago bakkerijbranche

Vertegenwoordigers van Zadkine Brood & Banket College ondertekenden 17 maart als eerste school het manifest voor het versterken van imago van de bakkerijbranche.

Bakkers in bedrijf – editie 2-2021
Bakkers in bedrijf – editie 2-2021

Het thema van dit nummer van Bakkers in bedrijf is ijs.

Bekijk de inhoud
Verpakkingsspecial 2020
Verpakkingsspecial 2020

De EVMI Verpakkingsspecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vakblad IJs Digitaal
Vakblad IJs Digitaal

Lees hier de eerste editie van Vakblad IJs Digitaal.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts € 39,99  ex. btw. 

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven
Evenementen

Training VITAL allergenen web-based

00:00

Lees meer

Training VITAL allergenen web-based (English spoken)

20 april 2021

Lees meer

webinar Warenwetbesluit Meel en brood

20 april 2021

Lees meer
Bakkers in bedrijf op Social

Social Logo Facebook AleaSocial Logo Instagram AleaSocial Logo Twitter Alea

Social Logo Linkedin Alea