Nieuws
Zesde generatie Dunselman volgt familiebedrijf op en opent winkel in Schagen

Zesde generatie Dunselman volgt familiebedrijf op en opent winkel in Schagen

Bakkerij Dunselman heeft sinds 1 oktober drie nieuwe eigenaren. Zoon Barry, schoondochter Anne en zoon Peter Jr. zijn officieel toegetreden tot het familiebedrijf. Het bedrijf, dat is opgericht in 1860, wordt daarmee voortgezet en is klaar voor de toekomst. De eerstvolgende grote stap is een vestiging in het Makado Centrum Schagen.

Bakkerij Schreuder neemt Bakkerij Schuiteman over

Bakkerij Schreuder neemt Bakkerij Schuiteman over

Bakkerij Schreuder uit Uddel neemt per 1 januari Bakkerij Schuiteman met winkels in Garderen en Voorthuizen over, meldt de bakker op Facebook. Met deze overname is het voortbestaan van Bakkerij Schuiteman gewaarborgd en behouden alle huidige medewerkers hun baan.

Nudging is niet genoeg

Nudging is niet genoeg

Consumenten kopen niet méér gezonde producten als die in de aanbieding zijn of op ooghoogte liggen. Er zijn wettelijke maatregelen nodig om mensen effectief te verleiden tot het kiezen voor gezonde voeding, concludeert het Amsterdam UMC naar aanleiding van het Supreme Nudge onderzoek.

Nationaal schoolontbijt wil kinderen hele jaar van ontbijt voorzien

Nationaal schoolontbijt wil kinderen hele jaar van ontbijt voorzien

Paralympisch tenniskampioen Esther Vergeer opende 7 november in Burgers’ Zoo in Arnhem de twintigste editie van het Nationaal Schoolontbijt. Tegelijkertijd lanceerde Nationaal Schoolontbijt het plan om het hele jaar basisschoolkinderen die dat nodig hebben een ontbijt aan te bieden.

Oudste ijsbeurs Mostra Internazionale del Gelato komt eraan

Oudste ijsbeurs Mostra Internazionale del Gelato komt eraan

In het Italiaanse Longarone vindt van 27 tot en met 30 november Mostra Internazationale del Gelato (MIG) plaats. De wedstrijd Coppa d’Oro is een belangrijk onderdeel van deze beurs. Bij de vorige editie haalde de Nederlandse Maria Kaizer de top 5.

Bakkers en de hoge energieprijzen - Week 44

Bakkers en de hoge energieprijzen - Week 44

Bakkers hebben het moeilijk door de torenhoge energierekeningen, toegenomen kosten voor grondstoffen en inflatie. Bakkers vallen om en vragen om hulp. Wat gebeurde er de afgelopen week? Een greep uit de media.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven
Bakkers in bedrijf – editie 9
Bakkers in bedrijf – editie 9

In dit nummer van Bakkers in bedrijf staan hygiëne en veiligheid centraal. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Slimmer werken in Food
Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vakblad IJs Digitaal
Vakblad IJs Digitaal

Lees hier de tweede editie van Vakblad IJs Digitaal.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts € 39,99  ex. btw. 

Aanvragen
Evenementen

Beko Najaarsdagen

5 september 2022 - 6 september 2022

Lees meer

BBB Maastricht 2022

10 oktober 2022 - 12 oktober 2022

Lees meer

Beko Speculaaskeuring

10 oktober 2022 - 14 oktober 2022

Lees meer
Bakkers in bedrijf op Social

Social Logo Facebook AleaSocial Logo Instagram AleaSocial Logo Twitter Alea

Social Logo Linkedin Alea