Het Ambacht zoekt bakkers

18 december 2023
Uitzendbureau Het Ambacht matcht al ruim 15 jaar bakkerijpersoneel met bedrijven in de bakkersbranche. Voor bakkers die op zoek zijn naar een nieuwe uitdaging is het dan ook de plaats om te zoeken naar een geschikte vacature. Namens Het Ambacht zetten we drie vacatures in de spotlights.

“Vaak durven bakkers niet die stap te maken naar een nieuwe baan”, vertelt Gert-Jan ten Napel, eigenaar van het ambacht. “Het oude is vertrouwd, terwijl er zoveel andere leuke uitdagingen zijn in de bakkersbranche. We hebben een groot netwerk en krijgen dan ook mooie vacatures binnen. Wij werken erg discreet én vrijblijvend, omdat we iedereen willen helpen aan een droombaan. Met de nieuwe website willen we aan bakkers laten zien dat je met onze hulp de volgende stap in je carrière kunt maken.”

Op de website van Het Ambacht staan alle vacatures, voor zowel het ambacht als de industrie. Zo zoekt het uitzendbureau voor bakkers onder andere een broodbakker, een bakker operator en een productie operator.

Broodbakker in Ulvenhout

Voor een ambachtelijke bakkerij in Ulvenhout zoekt Het Ambacht een broodbakker. In deze functie ben je verantwoordelijk voor het produceren van verschillende soorten brood, zoals witbrood, volkorenbrood, zuurdesembrood en speciaal brood. Je neemt deel aan alle aspecten van de productie, zoals het mengen en kneden van deeg, het vormen en bakken van broden, en het bewaken van de kwaliteit van het eindproduct.

Naar de vacature

Bakker operator in Aalsmeer

Voor een moderne industriële bakkerij in Aalsmeer zoekt Het Ambacht een bakker operator. In de fulltime functie draag je als allround bakker draag de zorg voor het gehele productieproces, van deegdraaien tot aan de oven. Je werkt met de nieuwste technieken in een informele omgeving en produceert diverse dagverse broodsoorten voor een bekende Nederlandse supermarktketen. 

Naar de vacature

Productie operator in Panningen

En tot slot, voor een industriële bakker in Panningen zoekt Het Ambacht een productie operator voor de productie van banket voor een bekende Nederlandse supermarktketen. Als operator bakker produceer jij volgens planning en receptuur de lekkerste vlaaien, kruimels, spijs, deeg en bavaroises, die aan alle normen voldoen.

Naar de vacature

 

Altijd op de hoogte blijven?