Gouden Speld voor Henk Elemans

10 januari 2024 Redactie Bakkers in bedrijf
Vanwege zijn bijzondere verdiensten voor de totale Beko-organisatie ontving scheidend financieel directeur Beko Groothandel Henk Elemans de Gouden Beko Speld. Hij kreeg de speld van Beko-voorzitter Aike Hilvers tijdens de nieuwjaarsreceptie op donderdag 4 januari.

“Henk heeft geweldig werk verricht voor de totale Beko-organisatie”, zei Aike Hilvers. “Wij bedanken Henk voor zijn jarenlange inzet waarin Henk in diverse functies het werk deed met grote vreugde en vol overgave. Dankjewel!”

Bijzondere bijdrage

Henk Elemans ontving deze onderscheiding omdat hij zich op bijzondere wijze verdienstelijk heeft gemaakt voor de totale Beko-organisatie en bijna 30 jaar diverse functies heeft vervuld als controller, in diverse werkgroepen en als directeur van Beko Techniek en financieel directeur bij Beko Groothandel. In december vorig jaar legde Henk zijn functies neer in verband met zijn welverdiende pensioen.

Gouden Speld

Het Beko-bestuur kent Gouden Spelden toe aan personen die gedurende een lange periode hebben bijgedragen aan verbetering van het landelijke belang van de Beko-organisatie. Spelden worden uitgereikt bij vertrek van een persoon of bij bijzondere jubilea.

Bakkers in bedrijf sprak vorig jaar met Henk en zijn vrouw Helma over hun afscheid. Abonnees kunnen dit artikel online terug lezen.

Naar het artikel

Altijd op de hoogte blijven?