Nieuwjaarsbijeenkomst Genootschap van de Bakkerij en Bakery Nexus

10 januari 2024
Het Genootschap van de Bakkerij en Bakery Nexus openen gezamenlijk het nieuwe jaar op 22 januari 2024. Dit gebeurt met een netwerkevent onder de noemer ‘Smaak; van toestand naar Doe-stand!’.

“Dit event is ook toegankelijk voor niet- leden; en juist daarom leerzaam voor iedereen die betrokken is bij de bakkerijbranche in brede zin”, meldt de organisatie. “Dit mag U niet missen….alleen al om het smaakvolle en inspirerende programma!”

Tijdens dit interactieve Event neemt Peter Klosse, de ‘Smaak-professor’ van Nederland ons mee op reis langs allerlei facetten die op smaak van toepassing zijn. In zijn afscheidsrede als lector aan de Hotelschool van Maastricht deed hij enkele inspirerende uitspraken die óók op de bakkerijbranche in brede zin van toepassing zijn. “Er wordt veel geschreven over de toestand, maar hoe komen we in de doe-stand? Daar hoor je veel te weinig over. Smaak wordt bijna nooit genoemd als een oplossing, maar zeg nu zelf: ‘Wie heeft er een probleem mee om iets lekkers te eten?’ ” vraagt Klosse zich af.

De locatie van de bijeenkomst is Restaurant de Echoput in Apeldoorn. Het programma start om 17:00 uur en duurt tot 21.00 uur. Aanmelden kan online. “Het doel van dit smaakvolle event is dat wij juist in de DOE-stand komen, met proeven, praten, maar ook volop gelegenheid voor netwerken en genieten met elkaar!”, besluit de organisatie.

 

Altijd op de hoogte blijven?