Nieuws
Gebarentaal voor ondernemers

Gebarentaal voor ondernemers

MKB Toegankelijk maakte speciaal voor ondernemers een stoomcursus gebarentaal. De cursus bestaat uit een aantal basisgebaren waarmee ondernemers hun klanten met een auditieve beperking kunnen helpen. Denk bijvoorbeeld aan 'Welkom' of 'kan ik u helpen'.

Chocoladekunst staat centraal in nieuw tv-programma Showcolade

Chocoladekunst staat centraal in nieuw tv-programma Showcolade

Zijn de objecten van chocolade of niet? Die vraag staat centraal in Showcolade, het nieuwe familieprogramma van Omroep Max. Robin Hoedjes, Boudewijn Nijmeijer en Marike van Beurden maken de chocolade objecten voor het programma.

Leerlingen bakkerijschool steunen het goede doel met eigen onderneming DIP-IT

Leerlingen bakkerijschool steunen het goede doel met eigen onderneming DIP-IT

Leerlingen uit het specialisatiejaar Banket- en Chocoladebewerking van Hotelschool Ter Groene Poorte hebben een mini-onderneming DIP-IT. De opbrengst gaat naar het goede doel. Onlangs haalden ze 450 euro op voor vzw Glek.

Chocolate Academy Belgium organiseert webinar voor moederdag

Chocolate Academy Belgium organiseert webinar voor moederdag

Speciaal voor moederdag organiseert de Chocolate Academy Belgium een webinar. Chef Dries Delanghe inspireert chocolatiers en patissiers met chocolade creaties en taart.

Definitieve datum Food Technology 1 en 2 december 2021

Definitieve datum Food Technology 1 en 2 december 2021

De definitieve datum voor Food Technology 2021 is bekend. Dit nieuwe kennis- en netwerkevenement vindt plaats op 1 en 2 december 2021 in de Brabanthallen in 's-Hertogenbosch. Dat maken organisatoren Mikrocentrum en Vakblad EVMI vandaag bekend.

‘Alles in huis om dé trendsetter te zijn en te blijven’

‘Alles in huis om dé trendsetter te zijn en te blijven’

Emondt bestaat 75 jaar. De onderneming is door de jaren heen uitgegroeid tot een zeer succesvol bedrijf, dat de meest vernieuwende concepten realiseert op het gebied van zowel winkelinrichting, als koel- en klimaattechniek. Voor de toekomst zet directeur Hems Roerink in op duurzame koelinstallaties en onderscheidende winkelinterieurs waarbij de verschillende...

Bakkers in bedrijf – editie 2-2021
Bakkers in bedrijf – editie 2-2021

Het thema van dit nummer van Bakkers in bedrijf is ijs.

Bekijk de inhoud
Verpakkingsspecial 2020
Verpakkingsspecial 2020

De EVMI Verpakkingsspecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vakblad IJs Digitaal
Vakblad IJs Digitaal

Lees hier de eerste editie van Vakblad IJs Digitaal.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts € 39,99  ex. btw. 

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven
Evenementen

Training VITAL allergenen web-based

13 april 2021

Lees meer

Training VITAL allergenen web-based (English spoken)

20 april 2021

Lees meer

webinar Warenwetbesluit Meel en brood

20 april 2021

Lees meer
Bakkers in bedrijf op Social

Social Logo Facebook AleaSocial Logo Instagram AleaSocial Logo Twitter Alea

Social Logo Linkedin Alea