Nieuws
Braas Brood- en Banketbakkerij optimaliseert productieprocessen met FOBIS van RBK

Braas Brood- en Banketbakkerij optimaliseert productieprocessen met FOBIS van RBK

Braas Brood- en Banketbakkerij groeide uit van lokale ambachtelijke bakker naar een volwaardige industriële brood- en banketbakkerij. Het bedrijf is continu bezig met het verbeteren van de productieprocessen, waaronder de automatisering. Braas koos hierbij voor het automatiseringssysteem FOBIS van RBK Group.

Ook deze Koningsdag lange rijen voor de oranje tompouce

Ook deze Koningsdag lange rijen voor de oranje tompouce

De oranje tompouce hoort bij Koningsdag. Vorig jaar gingen vanwege de coronapandemie de meeste feestelijkheden niet door, alleen de oranje tompouce bleef. Dit leidde tot lange rijen bij de bakkers. Ook dit jaar was het weer druk bij de bakkers. Een greep uit de media.

Feestelijke editie Lekkerste Brabantse worstenbroodje in 2022

Feestelijke editie Lekkerste Brabantse worstenbroodje in 2022

Elk jaar vindt in Brabant de zoektocht naar het Lekkerste Brabantse worstenbroodje plaats. Totdat corona roet in het eten gooide. Maar deze wedstrijd voor Brabantse bakkers en slagers maakt een doorstart. Er komt nieuwe editie in 2022. Deze 25e editie wordt extra feestelijk.

Koninklijke onderscheiding voor Jacques Vos

Koninklijke onderscheiding voor Jacques Vos

Vrijwel iedere ijsbereider in Nederland kent Jacques Vos en weet wat hij voor de Nederlandse ijsbereidingssector heeft betekend. Vos stond aan de wieg van het IJscentrum, dé school voor ijsbereiders. De branchevereniging Ambachtelijk IJscentrum vindt een ‘lintje’ hiervoor op z’n plaats. Dat is gelukt: Vos ontving op 26 april 2021 zijn onderscheiding...

Duitsland wil EU-label voor producten met eieren

Duitsland wil EU-label voor producten met eieren

Duitsland wil dat de productievorm van eieren op alle producten die eieren bevatten in de EU komt te staan en niet alleen op eieren zelf.

Tony’s Chocolonely krijgt eigen fabriek in België

Tony’s Chocolonely krijgt eigen fabriek in België

Chocolademerk Tony’s Chocolonely neemt de Belgische chocoladefabriek Althaea-De Laet over. Hiermee heeft de verkoper van fairtrade chocolade een eigen chocoladefabriek in handen en kan het voor het eerst zijn eigen chocoladerepen maken.

Bakkers in bedrijf – editie 3-2021
Bakkers in bedrijf – editie 3-2021

Het thema van dit nummer van Bakkers in bedrijf is chocolade. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Verpakkingsspecial 2020
Verpakkingsspecial 2020

De EVMI Verpakkingsspecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vakblad IJs Digitaal
Vakblad IJs Digitaal

Lees hier de eerste editie van Vakblad IJs Digitaal.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts € 39,99  ex. btw. 

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven
Evenementen

Training VITAL allergenen klassikaal

18 mei 2021

Lees meer

Cursus allergenen management

10 juni 2021

Lees meer

Opfristraining VITAL allergenen web-based

15 juni 2021

Lees meer
Bakkers in bedrijf op Social

Social Logo Facebook AleaSocial Logo Instagram AleaSocial Logo Twitter Alea

Social Logo Linkedin Alea