Nieuws
Gommans is de Beste Echte Bakker van 2023
Gommans, De Echte Bakker met winkels in Sevenum, Horst en Swalmen is voor de derde keer Beste Echte Bakker geworden. Deze prestigieuze titel is voor De Echte Bakker die het hoogste gewogen gemiddelde scoort in de ranking van onaangekondigde kwaliteitskeuringen, de productkeuringen en klantbeleving. Eigenaar Bas en zijn winkelteam werden verrast met...
Stichting Bakkracht evalueert pilot Bedrijfsontwikkelplan
We kunnen meer leren van elkaar. Dat is een belangrijke uitkomst van de pilot Bedrijfsontwikkelplan, die afgelopen jaar door de stichting Bakkracht is aangeboden aan veertien ambachtelijke en industriële bakkerijen. “Er blijkt veel kennis op de werkvloer aanwezig, vaak zonder dat collega’s dat van elkaar weten.”
Bakkerij Gorthuis ontvangt het Predicaat Hofleverancier
Bakkerij Gorthuis in Hoofddorp heeft zaterdag 14 januari het Koninklijk Predicaat Hofleverancier ontvangen. Peter Gorthuis werd verrast met het nieuws door de burgemeester en de Commissaris van de Koning.
Bakkerij ’t Stoepje wint Foodservice Award voor beste marktkraam
Voor het vierde jaar op rij sleept Bakkerij ’t Stoepje de Foodservice Award voor beste marktkraam in de wacht. De marktbakker nam deze consumentenprijs dinsdag 10 januari in ontvangst uit handen van topkok Pierre Wind, op de Horecava in de Rai. De consumenten die op Bakkerij ’t Stoepje stemden, beoordeelden de marktkramen met een 8,29.
Bakery Arena: Nederlands team gaat met gezonde spanning naar Sigep
Komend weekend vertegenwoordigen Giel Vermeulen en Suranga Kellaert Nederland namens het Boulangerieteam in de Bakery Arena, die van 21 tot en met 24 januari plaatsvindt op Sigep. Daar strijden boulangers uit negen verschillende landen om de Bread in the City-cup. Giel: “We kijken uit naar de wedstrijd met een gezonde dosis stress.”
Webinar Bakkersvak en COMCAM: ‘Hoe om te gaan met sterk fluctuerende energieprijzen’
Beursorganisator Easyfairs van Bakkersvak en exposant COMCAM organiseren op woensdag 8 februari een webinar over ‘Hoe om te gaan met sterk fluctuerende energieprijzen’. COMCAM is expert op het gebied van energiemanagement en verzorgt tijdens Bakkersvak (5 t/m 7 maart) ook meerdere lezingen. In aanloop naar Bakkersvak organiseren beide partijen nu een...
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.
InschrijvenBakkers in bedrijf – editie 9

In dit nummer van Bakkers in bedrijf staan hygiëne en veiligheid centraal. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!
Bekijk de inhoudSlimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.
Lees verder