Nieuw filiaal Bakkerij ‘t Kraayennest in Winkel Centrum Dukenburg

23 januari 2024 Bart Nijs fotografie
Bakkerij ‘t Kraayennest keert na een tiental jaren terug in winkelcentrum Dukenburg in Nijmegen. Dit betekent de twaalfde vestiging van de bakkerij en de vijfde in Nijmegen. Donderdag 25 januari vindt de officiële opening plaats.

De vijfde vestiging van Bakkerij ’t Kraayennest zit in het voormalige pand van Brood en Bijzaken. Een goede plaats volgens de Nijmeegse bakker. In het verleden bevond winkel zich in het rustige deel van het winkelcentrum. Nu ligt de bakker dicht bij andere food speciaalzaken en recht tegenover de Albert Heijn.

De afgelopen jaren groeide Bakkerij ’t Kraayennest gestaag. Dit doet de bakker naar eigen zeggen door “goed in te spelen op de wensen van de klant en zich te vestigingen op plekken daar waar de klant zijn boodschappen doet. Klanten zoeken gemak, service en kwaliteitsbrood en gebak. Alle klanten worden daarom persoonlijk geholpen en er is altijd wat te proeven. Kinderen worden altijd getrakteerd op een krentenbol en de hele dag door wordt er in de winkel gebakken. Er is dan ook een broodgarantie dat het brood nooit op is! Absolute topper in het assortiment is het Rozenbroodje. Een broodje dat ruim twaalf uur rijst voor de perfecte smaakontwikkeling en dunne knappende korst. Tijdens het bakken knapt het broodje open zoals een roos. Vandaar de naam Rozenbroodje.”

In de toekomst verwacht de bakkerij ongeveer acht winkels te openen in Nijmegen zodat elke inwoner op loopafstand een “eigen” winkel heeft. Daarnaast zijn er vestigingen in Beuningen, Elst, Wijchen, Lent, Malden en Millingen aan de Rijn.

Altijd op de hoogte blijven?