Nieuws
Hygiënecode ijsbereiding voor de Kerst online
De Hygiënecode voor de ambachtelijke ijsbereiding wordt nog deze maand gepubliceerd. Dat laat de codehouder, de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum, weten. De inhoud is goedgekeurd door de NVWA en momenteel wordt de laatste hand gelegd aan de hygiënecode. Het document gaat per 1 maart 2020 van kracht.
IJsVak-wedstrijden op Bakkersvak
De IJsVak-wedstrijden vinden op 1, 2 en 3 maart tijdens de IJs-Vak op Bakkersvak in de Evenementenhal Gorinchem. De organisatie heeft de dagindeling al bekend gemaakt.
Brits bakboek - Regula Ysewijn
De Engelsen mogen wereldwijd dan niet bekend staan om de verfijning van hun keuken, als het op gebak en desserts aankomt, zijn er wel degelijk fans. De Belgische Regula Ysewijn is er daar één van. Schreef ze eerder al ‘Pride and Pudding’, in haar ‘Brits bakboek’ gaat ze nog dieper in op de wereldwijd bekende en...
Tips voor een goede administratie
Als ondernemer komt er een hoop op je af, waaronder het regelen van je belastingzaken. Een goede administratie is hierbij essentieel. Ferry Hoogerheijde, startersvoorlichter van de Belastingdienst, en ‘Freelancer van het jaar 2018’ Britt van Smeerdijk delen hun tips en ervaringen.
Belgisch brood bakken op Mars
Zullen de eerste mensen die op Mars brood bakken en eten dat doen dankzij een Belgische doorbraak? Dat is de uitdaging voor het SpaceBakery-project , een uniek consortium dat uit zeven Belgische organisaties bestaat en door de bakkerij-, banket- en chocoladedeskundigengroep Puratos geleid wordt. Inmiddels is er een budget van meer dan 6,3 miljoen euro...
Tien tips voor (bloem)decoraties van marsepein
In veel huishoudens komt er met de feestdagen een (dessert)taart op tafel te staan. Deze worden vooral met het oog gekocht. Decoratie is belangrijk. Bakkers in bedrijf geeft tien tips voor (bloem)decoraties van marsepein.
Bakkers in bedrijf – editie 10

Met onder andere: VakWedstrijden 2019, Patisserie Butter, Patissier Frank Haasnoot, NBA traint jonge ondernemers in ondernemen
Bekijk de inhoudSuperaanbieding
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.
Inschrijven