Nieuws
Bakkers hebben nog steeds last van de coronacrisis

Bakkers hebben nog steeds last van de coronacrisis

Bakkers hebben nog steeds last van de coronacrisis. De extra klanten compenseren het omzetverlies van leveringen aan horeca en bedrijven niet. Dat blijkt uit een derde rondvraag van NBOV onder de leden. Dat meldt de brancheorganisatie op de website.

Tweede Nacht van de Arbeid

Tweede Nacht van de Arbeid

Duurzaam Inzetbaarheid Centrum (DIC) organiseert in de nacht van vrijdag 30 april op zaterdag 1 mei de Nacht van de Arbeid. Meer dan 20.000 werkenden worden die nacht door CEO’s en hun managementteams in de schijnwerpers gezet.

Aanmelding Food100 geopend

Aanmelding Food100 geopend

De Food100 is een lijst van 100 vooruitstrevende en veelbelovende voedselveranderaars. Voor de vijfde keer is deze zoektocht ,begonnen. Zet jij je in voor beter en eerlijker eten of ken je iemand die dat doet? Je kunt jezelf of iemand anders tot 1 juni aanmelden.

Bakker wil brood bakken van Nederlandse tarwe

Bakker wil brood bakken van Nederlandse tarwe

Bakker Corné Wegerif van bakkerij Wegerif in Harderwijk wil brood bakken van tarwe van Nederlandse bodem. Een maand geleden is de tarwe gezaaid op een akker in Hierden. In het najaar weet de bakker of de tarwe goed genoeg is om brood van te bakken.

Rob Besseling nieuwe algemeen directeur Top Bakkers

Rob Besseling nieuwe algemeen directeur Top Bakkers

Wim Doedens vertrekt als algemeen directeur bij Top Bakkers. Na zes jaar in deze functie vindt hij het tijd voor vernieuwing. Rob Besseling volgt hem op. Dat maakt de organisatie bekend op de website.

Ongekend talent

Ongekend talent

In de voedingsmiddelenbranche groeit het tekort aan medewerkers. Een van de manieren om dat gat mogelijk te vullen, is om buiten de gebaande paden te gaan. Het boek ‘Ongekend Talent’ kan hierbij helpen als je overweegt mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in te gaan zetten.

Bakkers in bedrijf – editie 3-2021
Bakkers in bedrijf – editie 3-2021

Het thema van dit nummer van Bakkers in bedrijf is chocolade. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Verpakkingsspecial 2020
Verpakkingsspecial 2020

De EVMI Verpakkingsspecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vakblad IJs Digitaal
Vakblad IJs Digitaal

Lees hier de eerste editie van Vakblad IJs Digitaal.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts € 39,99  ex. btw. 

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven
Evenementen

Training VITAL allergenen klassikaal

18 mei 2021

Lees meer

Cursus allergenen management

10 juni 2021

Lees meer

Opfristraining VITAL allergenen web-based

15 juni 2021

Lees meer
Bakkers in bedrijf op Social

Social Logo Facebook AleaSocial Logo Instagram AleaSocial Logo Twitter Alea

Social Logo Linkedin Alea