Nieuws
Samenwerking Beko Techniek en Fritsch-Multivac
Beko Techniek en Multivac hebben een samenwerkingsovereenkomst getekend over het Duitse merk Fritsch. Fritsch is een van de marktleiders op het gebied van deegoplossingen en onderdeel van Multivac. Beko Techniek verkrijgt de exclusieve vertegenwoordiging voor ambachtelijke en semi-industriële bakkerijen in Nederland en Multivac voor industriële bakkerijen.
Coen Nikkels nieuwe verkoopadviseur Van Asselt & Alferink
Van Asselt & Alferink heeft een nieuwe verkoopadviseur. Vanaf 1 februari gaat Coen Nikkels in deze functie aan de slag bij het bedrijf in Culemborg. Als verkoopadviseur is hij verantwoordelijk voor de verkoop van ovens, koelapparatuur en bakkerijmachines in West Nederland.
Bakker Kees Gutter ontwikkelt twee nieuwe broodsoorten
Bakkerij Kees Gutter brengt het vernieuwde 100% volkoren Waterlands Donker en het Power Brood op de markt. Met de twee nieuwe broodsoorten wil de bakker uit Waterland inspringen op de toenemende vraag naar gezonde producten.
Hidde de Brabander en Tim Kan nieuwe ambassadeurs van FIA
De Food Innovation Academy (FIA) benoemt Meester Patissier Hidde de Brabander en chef en culinair adviseur Tim Kan tot food-ambassadeurs. Ze gaan de Vlaardingse academie helpen het imago van ijs(patisserie) en Aziatisch koken te promoten.
Bakkerij van de Ven steunt 'Helemaal Groen'-initiatief
Anita en Ruud van de Ven van de gelijknamige bakkerij uit Venhorst doen een oproep aan hun trouwe klanten. Via de winkels vragen zij mensen om mee te doen aan het initiatief 'Helemaal Groen' dat in de Achterhoek is ontstaan en langzaamaan het hele land verovert.
Zet klanten in het zonnetje tijdens Happy Saturday
Maandag 18 januari is het Blue Monday. De meest deprimerende dag van het jaar. Ambachtelijke bakkers, banketbakkers en chocolatiers van Nederland zetten hier Happy Saturday tegenover. Zaterdag 23 januari zetten zij hun klanten extra in het zonnetje.
Bakkers in bedrijf – editie 10
Verpakkingsspecial 2020
Superaanbieding
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.
Inschrijven