Nieuws
Koen Mac Kenzie nieuwe verkoopadviseur Beko Techniek

Koen Mac Kenzie nieuwe verkoopadviseur Beko Techniek

Beko Techniek heeft een nieuwe verkoopadviseur. Vanaf 1 september kunnen klanten terecht bij Koen Mac Kenzie. Hij is op maandag, dinsdag, woensdag en donderdag verantwoordelijk voor advisering in en verkoop van bakkerijmachines en (winkel)ovens in regio Noord – Oost Nederland.

Cursus vegan ijs bij IJscentrum

Cursus vegan ijs bij IJscentrum

Plantaardig eten raakt steeds meer in trek. Daar wil je als ijsbereider natuurlijk graag op inspelen. Docent Bas van Haaren beantwoordt al je vragen over dit onderwerp tijdens de dagcursus Vegan IJs op het IJscentrum in Vlaardingen.

Chocolade-visie van chef Graham Mairs

Chocolade-visie van chef Graham Mairs

Inspiratie in coronatijd: met een doos met bonbons op tafel en de Engelse patissier Graham Mairs op het computerscherm stimuleren Vipam en Irca Nederlandse banketbakkers om nieuwe producten uit te proberen. “Hij geeft cacao echt de hoofdrol.”

Gilde van SVH Meesterijsbereiders wordt collectief lid van Vereniging Ambachtelijk IJscentrum

Gilde van SVH Meesterijsbereiders wordt collectief lid van Vereniging Ambachtelijk IJscentrum

Het Gilde van SVH Meesterijsbereiders, met als voorman Theo Clevers, heeft per direct een collectief lidmaatschap aangevraagd bij de Vereniging Ambachtelijk IJscentrum. Alle praktiserende leden van het Gilde zijn daarmee nu lid van de branchevereniging. Hiermee werpt het sectorhuis IJs, de paraplu voor de ambachtelijke ijsbranche waaraan gewerkt wordt,...

Kwaliteit en voedselveiligheid voorop

Kwaliteit en voedselveiligheid voorop

In de voedingsmiddelenindustrie ligt contaminatie altijd op de loer. Om de voedselveiligheid te waarborgen zijn goede voorzorgsmaatregelen, hygiëne en controle nodig.

Planbureau leefomgeving wil herziening aanpak eiwittransitie

Planbureau leefomgeving wil herziening aanpak eiwittransitie

Het PBL beschouwt in nieuw beleid consumptiegedrag als uiting van sociaal-culturele routines. Het bureau adviseert dus om pogingen om de Nederlandse consument meer plantaardig te laten eten te richten op een aantal situaties, zoals thuis koken en uit eten. Hierbij wil het planbureau actief verschillende actoren betrekken, van influencers tot horeca...

Bakkers in bedrijf – editie 6
Bakkers in bedrijf – editie 6

Dit is de medewerkers special. Met onder andere: Medewerkers in de frontlinie, Bakkerij Beerse en Opleiding Boulanger niveau 4.

Bekijk de inhoud
Hygiënespecial 2020
Hygiënespecial 2020

De EVMI Hygiënespecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99  ex. BTW

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven
Evenementen

Empack 2020

15 september 2020 - 17 september 2020

Lees meer

Digitale Beko Najaarsdagen

30 september 2020

Lees meer

Speculaaskeuringen

5 oktober 2020 - 6 oktober 2020

Lees meer
Bakkers in bedrijf op Social

Social Logo Facebook AleaSocial Logo Instagram AleaSocial Logo Twitter Alea

Social Logo Linkedin Alea