Nieuws
Broodje kaas erkend als immaterieel erfgoed

Broodje kaas erkend als immaterieel erfgoed

De cultuur van het broodje kaas eten is erkend als immaterieel erfgoed door het Kenniscentrum immaterieel erfgoed Nederland.

Boekpresentatie winnares Heel Holland Bakt

Boekpresentatie winnares Heel Holland Bakt

Op 28 mei vindt de presentatie van het bakboek van Heel Holland Bakt-winnaar Anna Yilmaz plaats.

Tips voor het maken van een nieuwsbrief

Tips voor het maken van een nieuwsbrief

Een nieuwsbrief is een goed marketingmiddel. Je treedt direct in contact met je klant en bereikt er meer mensen mee dan met je social media-berichten. Maar hoe maak je een nieuwsbrief die gelezen wordt? Vakbladen.com geeft tips!

Warme broodjes in de kou

Warme broodjes in de kou

Producenten van bakkerijproducten die de komende jaren gaan investeren in nieuwe koel- en vriesinstallaties doen er verstandig aan zich goed te laten adviseren. Er zijn veel ontwikkelingen in die branche: duurzaam en energiezuinig is vaak het advies. Een overzicht van oplossingen en aandachtspunten.

Andere koek - Food Bandits

Andere koek - Food Bandits

Taarten, koekjes, cakes, wafels, pannenkoeken, de variatie aan bakproducten is schier eindeloos en iedereen eet hier graag van. Of toch niet? Voor mensen met een dieetwens, voedselintolerantie of -allergie is dit namelijk niet altijd zo makkelijk. Dit boek maakt deze lekkernijen ook voor mensen met een veganistisch, gluten-, suiker-, noten- of lactosevrij...

Ketenoverleg Brood & Banket

Ketenoverleg Brood & Banket

De Nederlandse brood- en banketondernemers vereniging (NBOV), de Nederlandse Vereniging voor de Bakkerij (NVB) en de Nederlandse fabrikanten van bakkerijgrondstoffen en maalderijen (NEBAFA) starten gezamenlijk een aantal initiatieven onder de noemer ‘Ketenoverleg Brood & Banket’.

Bakkers in bedrijf – editie 4
Bestel nu twee gratis proefnummers

Bent u nog niet bekend met Bakkers in bedrijf?
Vraag dan hier uw proefabonnement aan en ontvang 2 gratis proefnummers.

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven
Evenementen

Bedrijfsbezoek MOC

7 mei 2019

Lees meer

Bedrijfsbezoek MOC

7 mei 2019 - 7 mei 2019

Lees meer

Bedrijfsbezoek MOC

8 mei 2019

Lees meer