Nieuws
Veel belangstelling voor Open Huis Food Innovation Academy
Afgelopen zaterdag 28 januari opende de Food Innovation Academy (FIA) in Vlaardingen de deuren. Ruim 200 belangstellenden bezochten het Open Huis waar foodbedrijven uit de regio Rijnmond zich samen met de praktijkopleidingen van Lentiz (operators), Albeda (bakkers) en Inholland (onderzoek) presenteerden.
ING signaleert tweedeling binnen de industriële sector
Gert Jan Braam, Sector specialist Industry van ING Sector Banking signaleert een al langer dalende trend in de productie van de Nederlandse industrie en een tweedeling binnen de sector.
Vijf marketingtips voor bakkerijondernemers
In tijden van de steeds sterker wordende concurrentie en de actuele stroomcrisis, is het belangrijk extra aandacht op de marketing van je zaak te richten. Zo trek je nieuwe klanten aan, en zullen bestaande klanten je trouw blijven opzoeken. Het aanpakken en opfrissen van je marketingpraktijken hoeft geen bakken met geld te kosten. Ook met eenvoudige...
Bakkerij Broodje van Eigen Deeg moet dicht op zondagochtend
Bakkerij Broodje van Eigen Deeg in Groningen moet voortaan op zondagochtend gesloten zijn. Zeven jaar lang was de zaak op zondag vroeg open, maar dat bleek tegen de regels. Naar aanleiding van een klacht liet de gemeente de eigenaars weten dat de bakkerij per direct dicht moet blijven op zondagochtend.
Spanje wint Bread in the City-cup op Sigep
Het Spaanse team heeft in de Bakery Arena op Sigep de Bread in the City-cup gewonnen. De tweede plaats ging naar Italië en China eindigde als derde.
Trends en innovatie op Sigep 2023
Momenteel vindt in Rimini de 44e editie van Sigep plaats. “Sigep is na twee moeilijke jaren voor de out-of-home markt terug”, aldus IEG-president Lorenzo Cagnoni tijdens de opening.
Schrijf u in voor de nieuwsbrief
Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.
InschrijvenBakkers in bedrijf – editie 9

In dit nummer van Bakkers in bedrijf staan hygiëne en veiligheid centraal. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!
Bekijk de inhoudSlimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.
Lees verder