Nieuws
SVH en Bakery Institute slaan handen ineen voor nieuw lesmateriaal

SVH en Bakery Institute slaan handen ineen voor nieuw lesmateriaal

Horeca en de bakkerijsector smelten steeds meer samen.Brood en patisserie spelen een grotere rol in de horeca en er komen steeds meer formules met horeca in de bakkerijsector. Daarom bundelen SVH en Bakery Institute de krachten om nieuwe leermiddelen te ontwikkelen die voorzien in de behoeften van beide branches.

Koninklijke Zeelandia Groep neemt bakkerijactiviteiten Wouters NV over

Koninklijke Zeelandia Groep neemt bakkerijactiviteiten Wouters NV over

Koninklijke Zeelandia Groep neemt het Belgische Wouters NV over. Het bedrijf maakt sinds 1 mei deel uit van Zeelandia. Wouters is bijna 100 jaar actief in bakkerijgrondstoffen, oliën en frituurvetten. Het bedrijf is gevestigd in het Belgische Lokeren.

Passie voor desem

Passie voor desem

Bakken met desem is voor Anita Sumer een manier van leven geworden. Dit boek verscheen oorspronkelijk in het Sloveens in 2017 en won twee Gourmand World Cookbook Awards. Inmiddels is het boek vertaald in het Duits, Frans, Engels en Nederlands.

Belastingdienst: Verleng bijzonder uitstel van betaling uiterlijk 30 juni

Belastingdienst: Verleng bijzonder uitstel van betaling uiterlijk 30 juni

Ondernemers hebben tot 30 juni de tijd om het bijzonder uitstel van betaling te verlengen. De Belastingdienst adviseert ondernemers die nog niet aan de nieuwe betalingsverplichtingen kunnen voldoen om het uitstel te verlengen. Hierover stuurde de dienst afgelopen weekend een brief naar 60.000 ondernemers, waaronder de detailhandel en horeca.

IJscentrum maakt instructievideo's over karamel, chocola en ijs

IJscentrum maakt instructievideo's over karamel, chocola en ijs

Het IJscentrum begon tijdens de coronacrisis met het maken van instructies. Onlangs kwamen hier zeven nieuwe video's bij. De filmpjes laten zien hoe je chocolade tableert, een ijsmix pasteuriseert en hoe je infuseert. Daarnaast is er aandacht voor natte en droge karamelbereidingsmethode. Verder is het overzicht van machines en menu-instructies nu compleet.

Week van de RI&E in 2021

Week van de RI&E in 2021

Van 21 tot en met 25 juni is het weer tijd voor de Week van de RI&E. Ook in 2021 verbindt het Sociaal Fonds bakkersbedrijf hier een actie aan. Hiermee kunnen bakkers een goede industriële stofzuiger winnen. Een belangrijk hulpmiddel bij het schoonmaken, wat weer een belangrijk onderdeel is van de risico-inventarisatie en -evaluatie (RI&E).

Bakkers in bedrijf – editie 3-2021
Bakkers in bedrijf – editie 3-2021

Het thema van dit nummer van Bakkers in bedrijf is chocolade. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Verpakkingsspecial 2020
Verpakkingsspecial 2020

De EVMI Verpakkingsspecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vakblad IJs Digitaal
Vakblad IJs Digitaal

Lees hier de eerste editie van Vakblad IJs Digitaal.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts € 39,99  ex. btw. 

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven
Evenementen

Training VITAL allergenen klassikaal

18 mei 2021

Lees meer

Cursus allergenen management

10 juni 2021

Lees meer

Opfristraining VITAL allergenen web-based

15 juni 2021

Lees meer
Bakkers in bedrijf op Social

Social Logo Facebook AleaSocial Logo Instagram AleaSocial Logo Twitter Alea

Social Logo Linkedin Alea