Samenwerking Bakkerij Dunselman en Jumbo Kooistra

23 april 2024 Redactie Bakkers in bedrijf Bakkerij Dunselman
Bakkerij Dunselman en Jumbo Kooistra gaan samenwerken. Dit betekent dat verschillende producenten van de ambachtelijke bakker voortaan ook in de schappen van de supermarkt in Julianadorp liggen.

"Voor ons is dit een logische stap", zegt Barry Dunselman. "Jumbo Kooistra is, net als wij, een familiebedrijf en deelt dezelfde kernwaarden. Lokale betrokkenheid, service en kwaliteit staan voorop, hierdoor was er direct een klik. Door deze samenwerking bereiken we een breder publiek en spelen we in op de winkelbehoeften van de consument."

Jan Chris van Jumbo Kooistra deelt zijn enthousiasme over deze nieuwe samenwerking: 'Het assortiment van Dunselman is echt van toegevoegde waarde op ons huidige assortiment. Het stelt ons in staat klanten te verrassen met kwalitatief hoogwaardige producten van dé lokale bakker. Daarnaast sluit onze samenwerking perfect aan bij onze visie op lokale betrokkenheid.’
Het zijn voor de banketproducten van de ambachtelijke bakker die in de schappen van de supermarkt komen te liggen. Klanten kunnen bij Jumbo Kooistra terecht voor onder andere aardbeisloffen, Wieringer Jodenkoeken, pindarotsen en verschillende gebak van Bakkerij Dunselman.

In 1860 opende Jan Dunselman de eerste bakkerij van het familiebedrijf. Inmiddels staat de zesde generatie aan het roer en staat de teller op zeven winkels in onder andere Julianadorp, Den Helder en Schagen.

Altijd op de hoogte blijven?