Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Inloggen
Abonneren
Home
Nieuws
Artikelen
Blogs
Agenda
Dossiers
Edities
Recepten
Bedrijvengids
Bedrijfsinformatie
Adverteren
Foodbanen
Bakkers in bedrijf | editie 10-2021
In deze editie
Sigep 2022: Nieuw logo, nieuwe koers
Vanwege de coronacrisis vond Sigep afgelopen jaar volledig digitaal plaats. De beursorganisatie heeft het coronajaar aangegrepen om de beurs eens goed onder de loep te nemen. In september presenteerde...
16 december 2021
Redactie Bakkers in bedrijf
La Boulangerie Traditionnelle Marrakech brengt culturen samen
Het was altijd de grote wens van broodbakker Fariss Berkane om de traditionele Nederlandse (banket)bakkerij met de Marokkaanse te combineren in één modern bedrijf. Acht jaar geleden is hij samen met z...
17 december 2021
Redactie Bakkers in bedrijf
Pasteuriseerketel Cremomatic inzetbaar voor elke warmtebereiding
Wie zelf ijs wil maken, heeft diverse machines nodig. Naast de ijsmachine neemt de pasteuriseerketel zijn intrek in de ijskeuken. Met de seizoenspauze staat een reguliere ketel algauw vijf maanden sti...
17 december 2021
Clara Bloemhof
De Haarlemse Bakker beknibbelt niet op machines en inrichting
De Haarlemse Bakker heeft fors geïnvesteerd in een nieuwe bakkerij. De bestaande productielocatie werd uitgebreid en opnieuw ingedeeld. Bij het gehele bouwtraject werden John en Rob van Esdonk begelei...
17 december 2021
Naomi Heidinga
Bakkersvak viert in maart tiende editie
Van zondag 6 tot en met dinsdag 8 maart 2022 vindt in de Evenementenhal Gorinchem de tiende editie van Bakkersvak plaats. Exposanten van het eerste uur blikken terug en vooruit op de nationale bakkeri...
17 december 2021
Linda van ’t Land
Geen poespas voor Bakkerij Merks
Eenvoudig en praktisch, zo zag Lambèr Merks het nieuwe winkelinterieur van Bakkerij Merks voor zich. Door de coronacrisis werd de verbouwing uitgesteld. De Boekelse bakker greep dit aan als kans om he...
17 december 2021
Redactie Bakkers in bedrijf
Horen én luisteren
Fijn hè, vergaderen? Of toch niet? Ik durf te stellen dat de meeste mensen er een bloedhekel aan hebben. Nee, natuurlijk niet iedereen, de ‘diehardvergadertijgers’ onder ons niet.
17 december 2021
Jannes Schuiling
Bakkerij Oonk winnaar Banket TopVijf BakkersVakWedstrijden 2021
Ze kunnen hun lol niet op, de vijf bakkers van Bakkerij Oonk uit Enschede die begin november bij de BakkersVakWedstrijden in Drachten de Banket TopVijf en de trofee voor beste sierstuk mee naar huis m...
17 december 2021
Michelle de Koning
Wat mag je van je medewerkers vragen?
De decembermaand staat garant voor drukte en goede omzetten. Om die periode tot een succes te maken, wordt er een flink beroep gedaan op alle werknemers. Wat mag je als ondernemer van mensen vragen?
22 december 2021
Nederlands Bakkerij Centrum
Stichting Ambachtelijke Bakkerij sluit zich aan bij tweejarige broodcampagne
Komend jaar wordt in de derde week van januari de nationale Week van het Brood georganiseerd. Die vormt de aftrap van een tweejarige imagocampagne en heeft als thema ‘Iedereen heeft soms een beetje vo...
22 december 2021
Stichting Ambachtelijke Bakkerij
1
2
>
>>
Bakkers in bedrijf | editie 10-2021