Recepten
Chocolate chipkoeken - recept Debic

Chocolate chipkoeken - recept Debic

Grotere koeken zijn een onmiskenbare trend. In samenwerking met Beko heeft Debic dit koekenconcept ontwikkeld en deelt het recept voor chocolate chipkoeken.

Passiekoeken - recept Debic

Passiekoeken - recept Debic

Grotere koeken zijn een onmiskenbare trend. In samenwerking met Beko heeft Debic een koekenconcept ontwikkeld en deelt het recept voor passiekoeken.

Espressokoeken - recept Debic

Espressokoeken - recept Debic

Grotere koeken zijn een onmiskenbare trend. In samenwerking met Beko heeft Debic een koekenconcept ontwikkeld en deelt het recept voor espressokoeken. Voor 70 stuks Ingrediënten Koffiekoekdeeg 460 gram Debic Cake boter 80 gram pure chocolade 80 gram poedersuiker 80 gram basterdsuiker 6 gram cacaopoeder 4 gram kaneelpoeder 10 gram...

Paris-Brest

Paris-Brest

Speciaal voor de lezers van Bakkers in bedrijf deelt Hidde de Brabander een recept uit zijn nieuwe boek Glacerie: Paris-Brest (roomijs, met vreemde vetten). De ronde vorm van deze taart staat symbool voor de wielerronde Paris-Brest.

Mont Blanc - Franse versie, infusiebasis

Mont Blanc - Franse versie, infusiebasis

Speciaal voor de lezers van Bakkers in bedrijf deelt Hidde de Brabander een recept uit zijn nieuwe boek Glacerie. Bekijk hieronder het recept voor de Mont Blanc - Franse versie, infusiebasis

Zoete brioche - Donutbroodje met passie

Zoete brioche - Donutbroodje met passie

Een zoete brioche, gevuld en afgewerkt met friszure componenten. Denk hierbij aan een bavaroise van yoghurt en mango en een vulling van mango-passievruchtcompote. Te eten als tussendoortje of dessert.

Entremet aubrun - Abrikozentaartje met een toets van gianduja

Entremet aubrun - Abrikozentaartje met een toets van gianduja

Voor dit desserttaartje heb ik gekozen voor een multisensorische ervaring in texturen en smaken. Geniet van de broze structuur van de streusel, van het zuurtje, de softgrain en het fruitige van de abrikozencompote. Dat alles omhuld met een zachte giandujamousse.

Cadeautaartje

Cadeautaartje

Debic inspireert de bakker met recepten, bijvoorbeeld voor dit Cadeautaartje met chocolade en sinaasappel mousse. Leuk voor de Kerstdagen of Oud en Nieuw!

Gevulde Champagne Cakes

Gevulde Champagne Cakes

Debic inspireert de bakker met recepten, bijvoorbeeld voor Champagne cakes (6 stuks). Leuk voor de Kerstdagen of Oud en Nieuw!

Batard de multicéréales - Op vloer gebakken meerzadenbrood

Batard de multicéréales - Op vloer gebakken meerzadenbrood

Behalve met voordegen, zoals poolish en desem, kunnen we brood nog op een andere manier verbeteren: met een kookstuk. ‘Soakers’, ‘Quelstück’, ‘Tang Zhong’, ‘Brühstück’ of gewoon ‘kookstuk’: allemaal benamingen van verschillende kookstukmethoden.

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven
Bakkers in bedrijf – editie 6/7-2022
Bakkers in bedrijf – editie 6/7-2022

In dit nummer van Bakkers in bedrijf staan de thema's bakkerijmachines en feestdagen centraal. Wil je het blad online lezen? Klik dan hier!

Bekijk de inhoud
Slimmer werken in Food
Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Vakblad IJs Digitaal
Vakblad IJs Digitaal

Lees hier de tweede editie van Vakblad IJs Digitaal.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts € 39,99  ex. btw. 

Aanvragen
Evenementen

Beko Najaarsdagen

5 september 2022 - 6 september 2022

Lees meer

BBB Maastricht 2022

10 oktober 2022 - 12 oktober 2022

Lees meer

Beko Speculaaskeuring

10 oktober 2022 - 14 oktober 2022

Lees meer
Bakkers in bedrijf op Social

Social Logo Facebook AleaSocial Logo Instagram AleaSocial Logo Twitter Alea

Social Logo Linkedin Alea