• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen
Bakkers in bedrijf
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen

Recepten

Hangover bar

Je kent het wel, de ochtend na een avondje legendarisch f...

Karameltompouce - ‘Reinvented classic’

De hervonden klassieker in de schijnwerpers: de karamelto...

Passiekoeken - recept Debic

Grotere koeken zijn een onmiskenbare trend. In samenwerki...

Chocolate chipkoeken - recept Debic

Grotere koeken zijn een onmiskenbare trend. In samenwerki...

Espressokoeken - recept Debic

Grotere koeken zijn een onmiskenbare trend. In samen...
PREMIUM

Paris-Brest

Speciaal voor de lezers van Bakkers in bedrijf deelt Hidd...
PREMIUM

Mont Blanc - Franse versie, infusiebasis

Speciaal voor de lezers van Bakkers in bedrijf deelt Hidd...

Zoete brioche - Donutbroodje met passie

Een zoete brioche, gevuld en afgewerkt met friszure compo...

Entremet aubrun - Abrikozentaartje met een toets van gianduja

Voor dit desserttaartje heb ik gekozen voor een multisens...

Cadeautaartje

Debic inspireert de bakker met recepten, bijvoorbeeld voo...

Gevulde Champagne Cakes

Debic inspireert de bakker met recepten, bijvoorbeeld voo...

Batard de multicéréales - Op vloer gebakken meerzadenbrood

Behalve met voordegen, zoals poolish en desem, kunnen we...
<<<12345>>>
Foodbanen

De beste banen in de brood- en banketsector

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven

Slimmer werken in Food

Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder

Superaanbieding

Superaanbieding

Superaanbieding! Ontvang 1 jaar Bakkers in bedrijf voor slechts €19,99  ex. btw. 

Aanvragen

Agenda

  • 4 september

    Cursus Kennismaking met Voedingsmiddelentechnologie

  • 7 september

    Cursus Bakkerijtechnologie

  • 11 september - 12 september

    Bakeplus Event

Bakkers in bedrijf © 2023 Bakkers in bedrijf.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook Twitter Instagram LinkedIn
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Bakkers in bedrijf

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • BeverageNL
    • EVMI
    • Vakblad IJs!
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Bakkers in Bedrijf
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
NL
info@bakkersinbedrijf.nl
+31 (0)85-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer