• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen
Bakkers in bedrijf
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen

Recepten

Croissants en brioche van Skills-finalist Patricia Roelofs

Op 1 april streden leerlingen uit zo'n vijftig verschille...

Chocolade Brioche van Skills Boulanger-winnaar Daan Filius

Op 1 april streden leerlingen uit zo'n vijftig verschille...

Petit Désirés - Kokos met pecanbotercrème

Deze Petit Désiré, zoals we een petitfour of minigebakje...

Desembrood - Met welstuk en decoratie

Dit is een brood wat dagelijks gegeten kan worden als ont...

Pure chocolate - Feestelijk gebakje om het jaar uit te luiden

Vijf structuren, samengebracht in één gebakje, dat is ‘Pu...

Croissant-kroon

Een recept voor de feestdagen van Maurice Damen, culinair...

Twister-extra

Een recept van Maurice Damen, culinair adviseur bij Vande...

Skyrbroodje - Eiwitrijk, vetvrij en toch romig

Skyr komt van oudsher uit IJsland. Een zuivelproduct, ooi...

Strandhoed Marie - fris zomers gebakje

De zomer staat voor de deur, en die vormt voor dit recept...

Zoete drievlecht - Brioche met karamelspijs en chocolade

Deze zoete brioche feuilletée, ingevlochten met karamelsp...

Purple lady - Fruitige bombe

De purple lady is gebaseerd op blauwe bessen en vanille....

Cranberry twister - Romig desembroodje

De Cranberry Twister is een heerlijk zoet en romig broodj...
<<<12345>>>
Foodbanen

De beste banen in de brood- en banketsector

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven

Slimmer werken in Food

Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder

Superaanbieding

Superaanbieding

Superaanbieding! Ontvang 1 jaar Bakkers in bedrijf voor slechts €19,99  ex. btw. 

Aanvragen

Agenda

  • 4 september

    Cursus Kennismaking met Voedingsmiddelentechnologie

  • 7 september

    Cursus Bakkerijtechnologie

  • 11 september - 12 september

    Bakeplus Event

Bakkers in bedrijf © 2023 Bakkers in bedrijf.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook Twitter Instagram LinkedIn
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Bakkers in bedrijf

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • BeverageNL
    • EVMI
    • Vakblad IJs!
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Bakkers in Bedrijf
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
NL
info@bakkersinbedrijf.nl
+31 (0)85-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer