• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen
Bakkers in bedrijf
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Adverteren
  • Foodbanen

Recepten

Crumble tartelette - amandel en mango

Deze bodem heb ik gebruikt tijdens mijn deelname aan de D...

Ruby Red Fruit

De ChocBlocks zijn een mix tussen klassieke gevulde choco...

Gevuld desembrood van paarse rijst

Dit lekkere desembrood met grote rozijnen en een vleugje...

Chocolademousse - Op basis van pâte à bombe

Een goede chocolademousse is luchtig, niet te vet en heef...

Baguettine tout chocolade et noix

Dit stokbroodje met een lichte chocoladesmaak heeft een f...

Chocolate lovers - Travel cake

Bart de Gans is deze keer de man achter dit recept. Bart:...

Bolusbabbelaar - Zoet Zeeuws broodje

Als trotse Zeeuw heeft Bas Goossen twee typisch Zeeuwse p...

Chocolade Intens

Dit jaar hebben we als thema voor Bakkersvak ‘Guilt...

Kokos-ananas brioche

De warme zomer ligt al maanden achter ons, soms verlang...

Christmas Caramel Desiré

Een heerlijk kerstrecept van Robin Hoedjes: een petit des...

Rijstevlaaibrioche

Het briochebroodje bestaat uit een combinatie van smaken...

Kruidnotenbrood

Dit rijk gevulde kruidnotenbrood in de vorm van een klass...
<<<34567>>>
Foodbanen

De beste banen in de brood- en banketsector

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven

Slimmer werken in Food

Slimmer werken in Food

De special Slimmer werken in Food is verschenen, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder

Superaanbieding

Superaanbieding

Superaanbieding! Ontvang 1 jaar Bakkers in bedrijf voor slechts €19,99  ex. btw. 

Aanvragen

Agenda

  • 4 september

    Cursus Kennismaking met Voedingsmiddelentechnologie

  • 7 september

    Cursus Bakkerijtechnologie

  • 11 september - 12 september

    Bakeplus Event

Bakkers in bedrijf © 2023 Bakkers in bedrijf.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook Twitter Instagram LinkedIn
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Bakkers in bedrijf

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • BeverageNL
    • EVMI
    • Vakblad IJs!
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Bakkers in Bedrijf
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
NL
info@bakkersinbedrijf.nl
+31 (0)85-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer