Blogs
Jong talent verdient podium en publiek

Jong talent verdient podium en publiek

Ik weet het nog goed. Mijn eigen deelname aan de Jeugdvakwedstrijden. Eerst aan het begin van het jaar zenuwachtig naar de regiowedstrijden, om daar aan het einde van de dag de verlossende woorden te horen. Regiokampioen! Dat betekende: op naar de landelijke finale. Weken vol trainingen volgden. Niets wilde ik aan het toeval overlaten.

IJs; gouden tijden in de zomer of substantiële bijdrage aan uw resultaat?

IJs; gouden tijden in de zomer of substantiële bijdrage aan uw resultaat?

De zomer van 2018 zal bij menigeen nog in het geheugen gegrift staan. De tropische, langdurige hitte in Nederland stuwde de ijsverkopen naar ongekende hoogte. De Unilever fabriek van Ben & Jerry’s in Hellendoorn draaide overuren. De verkoop van normaalgesproken een maand ging weg in een week.

Is glutenvrij gebak mogelijk in een bakkerij?

Is glutenvrij gebak mogelijk in een bakkerij?

Regelmatig vragen klanten naar glutenvrij gebak. Nu heb ik een nougatine slagroomgebakje waar geen bloem of andere glutenbevattende ingrediënten inzitten. Maar ik verwerk deze ingrediënten natuurlijk wel in mijn bedrijf. Kan ik zo’n gebakje als glutenvrij verkopen?

IJskoude business

IJskoude business

Hoewel ‘winter’ nog altijd beelden oproept van sneeuwpret, ruiten krabben en Elfstedentochten, wordt dat steeds meer nostalgie: veel basisschoolleerlingen hebben nog nooit natuurijs gezien. Ik vrees dan ook dat de tijd van een ijskoud Nederland ver achter ons ligt.

Droeftoeters en bruistabletjes

Droeftoeters en bruistabletjes

De klant centraal stellen is geen ouderwets begrip zoals je tegenwoordig vaak hoort, maar juist heel erg van deze tijd. En keihard nodig! Het jaaroverzicht 2019 van de Beko OmzetBarometer liet in ieder kwartaal een forse daling van aantal kassabonnen zien, op het laatste kwartaal na. Jaar in, jaar uit daalt het aantal kassabonnen bij de ambachtelijke...

Bakkersvak

Bakkersvak

Het eerste weekend van maart is Bakkersvak weer het middelpunt van bakkend Nederland. De laatste grotere beurs in de aanloop daarnaartoe was de Europain in Parijs, waar ons eigen BoulangerieTeam een mooie prestatie neerzette en liet zien dat ze in een zeer competitief deelnemersveld tot de internationale top behoren. Hun winst in Rimini, bij ‘Bread...

Bakkers in bedrijf – editie 8
Bakkers in bedrijf – editie 8

Het thema van dit nummer van Bakkers in bedrijf is Feestdagen.

Bekijk de inhoud
Hygiënespecial 2020
Hygiënespecial 2020

De EVMI Hygiënespecial is weer uit, en is nu ook te lezen als digitaal magazine.

Lees verder
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts € 39,99  ex. btw. Plus heel september en oktober kans op een gratis planeetmenger van SVM Bakery Machines!

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven
Evenementen

MOC bijeenkomst Groep Beko Noord

3 november 2020

Lees meer

Packaging Innovations 2020

18 november 2020 - 19 november 2020

Lees meer

AgriFoodInnovation Event

25 november 2020 - 26 november 2020

Lees meer
Bakkers in bedrijf op Social

Social Logo Facebook AleaSocial Logo Instagram AleaSocial Logo Twitter Alea

Social Logo Linkedin Alea