Vraagbaak

Uit dit dossier
Wat mag je van je medewerkers vragen?

Wat mag je van je medewerkers vragen?

De decembermaand staat garant voor drukte en goede omzetten. Om die periode tot een succes te maken, wordt er een flink beroep gedaan op alle werknemers. Wat mag je als ondernemer van mensen vragen?

Mag je brood kleuren?

Mag je brood kleuren?

Rode, oranje en voor Halloween zelfs zwartgekleurde (hamburger)broodjes onder de naam ‘Black Bun’: je ziet steeds meer verrassende varianten verschijnen op onze klassieke wit of bruin uitziende broden. Maar mag dat ook?

Profiteer optimaal van de feestdagen!

Profiteer optimaal van de feestdagen!

De decembermaand komt er weer aan. Hoe kan ik mijn omzet in die periode verhogen?

Hoe help ik broodverspilling te voorkomen?

Hoe help ik broodverspilling te voorkomen?

Steeds vaker lees ik over duurzaamheid en initiatieven om verspilling van voedsel tegen te gaan. Wat kan ik daarmee in mijn bakkerijwinkel?

Hoe help ik mijn medewerkers door de hitte?

Hoe help ik mijn medewerkers door de hitte?

Bij zomerse temperaturen kan het in de bakkerij erg warm worden. Enerzijds zijn uw medewerkers gewend om bij hoge temperaturen fysiek zwaar werk te doen. Het hoort bij het vak, wordt snel gedacht. Maar wanneer is het echt té warm in de bakkerij om te werken? En wat doet u ertegen?