Bedrijfsinformatie

Uit dit dossier
Rijck & Eerlijck nu  volledig palmolievrij

Rijck & Eerlijck nu volledig palmolievrij

Een groeiende groep consumenten zoekt naar eerlijk en verantwoord voedsel, dat met respect voor de planeet is bereid. Daarom heeft Puratos haar Rijck & Eerlijck-­producten, die al jarenlang E-nummervrij, lactosevrij en clean label zijn, nu ook ­volledig palmolievrij gemaakt.

Burgemeestersontbijt dit jaar exclusief  voor ambacht

Burgemeestersontbijt dit jaar exclusief voor ambacht

Dit jaar wordt het ontbijt niet tijdens de week van het Nationaal Schoolontbijt gehouden, maar van 4 tot en met 7 oktober. Nieuw is ook dat het Burgemeestersontbijt dit jaar uitsluitend voor en met ambachtelijke bakkers wordt georganiseerd.

Nieuwe key accountmanager EverBake

Nieuwe key accountmanager EverBake

EverBake heeft een nieuwe key accountmanager. Sinds 1 juli 2022 vervult Tijs van Bragt deze functie. Tijs heeft veel ervaring in de bakkersbranche, zowel in de bakkerij als in de sales.

Sonneveld zoekt Key Account Manager met passie voor de bakkerij

Sonneveld zoekt Key Account Manager met passie voor de bakkerij

Als Key Account Manager Industrie inspireer je onze klanten met onze kwaliteitsproducten en ondersteun jij de realisatie van commerciële doelstellingen van de organisatie. Dit doe je door het beheren van het netwerk, verstrekken van advies en inspiratie en het realiseren van verkoopdoelstellingen. Je voelt je thuis in een professioneel team met collega’s.

Ontdek de vele mogelijkheden met BOLINO RSPO SG!

Ontdek de vele mogelijkheden met BOLINO RSPO SG!

IREKS introduceert een nieuwe brochure waarin een aantal veelzijdige hartige recepten voor u gese-lecteerd zijn waarbij het water je in de mond loopt. BOLINO RSPO SG is een product waarbij uw eigen ideeën en creativiteit qua recepten en vullingen werkelijkheid worden.