Bedrijfsinformatie

Uit dit dossier
Calculeren is broodnodig!

Calculeren is broodnodig!

Zonder kwalitatief hoogwaardige grondstoffen kunt u geen goede ambachtelijke producten maken. Maar beseft u wel eens dat een goede calculatie met de juiste grondstoffen en recepturen ook de basis vormt van uw verdienmodel? De combinatie van ambachtelijk versspecialist en ondernemerschap laat immers de kassa rinkelen. Het loont daarom om uw recepten...

EUROPAIN 2018: U komt toch ook naar Parijs?

EUROPAIN 2018: U komt toch ook naar Parijs?

De aankomende editie van de Parijse vakbeurzen Europain & Intersuc vindt plaats van 3 t/m 6 februari 2018. De Europain is de leukste en meest inspirerende internationale vakbeurs voor de brood- en banketsector, met natuurlijk de bekende wedstrijden zoals de Masters de la Boulangerie (Bakery Masters). U komt toch ook naar Parijs? De Europain &...

Debic introduceert samen met Fruit Life de smoothie-slagroomtaart

Debic introduceert samen met Fruit Life de smoothie-slagroomtaart

‘Vers, puur en honderd procent smaak’  Een smoothie-slagroomtaart. Daarmee wil Bart-Jeroen van Overveld, patisserie adviseur bij FrieslandCampina, een nieuw publiek naar de ambachtelijke bakker trekken. “De taart is onderscheidend door zijn uiterlijk, de verse uitstraling en het gezonde imago van een smoothie. Je ervaart de puurheid als je de taart...

Smilde Bakery introduceert... De Friese Oranjekoek!

Smilde Bakery introduceert... De Friese Oranjekoek!

Welke Fries is er niet mee opgegroeid, de echte Fryske Oranjekoeke. Maar ook in de rest van het land groeit de populariteit van deze zoete snack razendsnel. In Heel Holland Bakt werd onlangs nog getoond dat het maken van dit heerlijke gebakje niet gemakkelijk is. Daarom introduceert Smilde Bakery; De echte Fryske Oranjekoeke! Deze typisch Friese lekkernij...

Croissantdeeg van Van der Pol geliefde grondstof bij Jongerius Bakker

Croissantdeeg van Van der Pol geliefde grondstof bij Jongerius Bakker

‘Vooral héél erg lekker!’ In Zoetermeer en omstreken is men er dol op: de ambachtelijk gebakken kaas- en ham-kaasbroodjes van Jongerius Bakker. Rijk gevuld met een eigengemaakte kaasvulling en/of goede ham. “De basis is het gemakkelijk te verwerken croissantdeeg van Van der Pol”, aldus bakker en bedrijfsleider Willem-Jan Teeuw. “Het product maken wij....