Bedrijfsinformatie

Uit dit dossier
Dat botert goed! - De kwaliteit van Debic Crème

Dat botert goed! - De kwaliteit van Debic Crème

Zoals je ongetwijfeld al vaak gemerkt hebt, hecht de consument van vandaag enorm veel belang aan natuurlijke en duurzame producten. Boter hoort zeker thuis in het rijtje van producten die onder die noemer vallen. Want het is een natuurlijk ingrediënt met een onnavolgbare smaakgarantie.

Bakkerij Nollen ontlast door aanschaf Fritsch Multicut snij- en opmaaklijn

Bakkerij Nollen ontlast door aanschaf Fritsch Multicut snij- en opmaaklijn

Honderden kaasbroodjes, croissants en andere hartige snacks rollen er bij Bakkerij Nollen in Hengevelde wekelijks van de Fritsch Multicut snij- en opmaaklijn, die in 2018 door Beko Techniek in de bakkerij is geplaatst. “Deze machine doet het werk nauwkeuriger dan ik”, vertelt eigenaar Vincent Nollen.

Onweerstaanbare winterse chocolade

Onweerstaanbare winterse chocolade

Bijna iedereen vindt chocolade lekker. En dat komt niet alleen door de smaak. Het smeltpunt van cacaoboter ligt namelijk tussen de 35°C en 37°C, net onder de lichaamstemperatuur. Daardoor smelt het op je tong en geeft het een aangename mondbeleving. Niet gek dus dat je chocolade op vrijwel iedere menukaart tegenkomt; op de dessertkaart, maar ook steeds...

Specerijenspecialist Polak blijft in beweging

Specerijenspecialist Polak blijft in beweging

Al 165 jaar lang is J.S. Polak een gevestigde naam op het gebied van kruiden en specerijen. De beroemde rode blikken met kaneel en speculaaskruiden zijn in bijna alle bakkerijen te vinden. Sinds 2017 heeft de specerijenspecialist een eigen Tastelab. In deze proefbakkerij richt het bedrijf zich op het ontwikkelen van nieuwe smaken en het verbeteren van...

Dossche Mills Meneba gaat de bakker nog meer ondersteunen

Dossche Mills Meneba gaat de bakker nog meer ondersteunen

Precies een jaar geleden vertelde Kristof Dossche over de plannen met Dossche Mills Meneba. Het smeden van één bedrijf met drie productielocaties verliep afgelopen jaar naar wens. Inmiddels is de blik weer meer op de toekomst gericht. “Wij zijn ervan overtuigd dat de ambachtelijke bakker zich kan onderscheiden.”