Gezocht: de Beste Aardbeienslof van Nederland 2024

16 april 2024 Prestige Fruit
De Beste Aardbeienslof van Nederland is terug en groter dan ooit! Welke bakker of patissier maakt de beste versie van de klassieke slof? De vakjury onder leiding van Meester Patissier Hidde de Brabander kiest welke slof de prestigieuze titel ‘De Beste Aardbeienslof van Nederland 2024’ wint.

Aardbeienslof met een persoonlijke twist

De aardbeienslof moet minimaal bestaan uit een luchtige sloffenbodem, zachte crème patissière en verse aardbeien, maar Prestige Fruit daagt bakkers vooral uit om dit klassieke gebak een persoonlijke twist te geven. De patissier met de meest smaakvolle, originele en perfect bereide aardbeienslof wordt benoemd tot winnaar en ontvangt de iconische aardbeientrofee en eretitel ‘De Beste Aardbeienslof van Nederland 2024’.

Groter dan ooit

Na twee succesvolle edities in 2021 en 2022 pakt Prestige Fruit het dit jaar nog groter aan! In mei en juni organiseren ze voor het eerst vier voorrondes door heel Nederland, zodat alle bakkers en patissiers hun aardbeienslof kunnen voorleggen aan de professionele jury. Alleen de vijftien allerlekkerste aardbeiensloffen gaan door naar de finale op maandag 16 september tijdens de Beko Najaarsdagen. 

Win een seizoen lang gratis Prestige-aardbeien

De winnaar van De Beste Aardbeienslof van Nederland 2024 gaat na de finale naar huis met een flink prijzenpakket. Naast een seizoen lang verse Prestige-aardbeien ter waarde van €3.000,- bestaan de prijzen uit een gepersonaliseerde koksbuis van Le Nouveau Chef, chocoladedecoraties van Dobla en veel meer!

Zo doe je mee

 1. Schrijf je vóór maandag 13 mei in voor één van de vier voorrondes:
  ●       21 mei - Utrecht
  ●       29 mei - Ridderkerk
  ●       22 mei - Eindhoven
  ●       5 juni - Meppel
 2. Creëer een unieke aardbeienslof van eigen deeg.
 3. Laat je creatie tijdens jouw voorronde proeven aan de jury.
 4. Uiterlijk 12 juni hoor je of je één van de 15 finalisten bent.
 5. Als finalist kom je op maandag 16 september met je aardbeienslof naar de vakjury op de Beko Najaarsdagen.

Meld je nu aan

Prestige Fruit organiseert ‘De Beste Aardbeienslof van Nederland 2024’ in samenwerking met partners Beko Groothandel en Van Gelder Groente & Fruit. 

Altijd op de hoogte blijven?