Opleiding

Uit dit dossier
De kracht van lokaal brood en banket

De kracht van lokaal brood en banket

Nog enkele dagen werken en dan is het hier eindelijk zomervakantie. Ik kijk er naar uit om samen met mijn partner even op adem te komen. Het buitenland durven we nog niet aan, vanwege de onvoorspelbaarheid van corona. We gaan dit jaar naar Drenthe. Ook mooi!

STAP stimuleert opleiden

STAP stimuleert opleiden

Ontwikkeling is belangrijk om goed inzetbaar te zijn op de arbeidsmarkt. In 2022 wordt hiervoor het STAP-budget geïntroduceerd. Hiermee kunnen werknemers doorgroeien in het bedrijf waar ze werkzaam zijn en hun positie op de arbeidsmarkt verbeteren.

Masterclass Johan Martin bij Bakery Institute

Masterclass Johan Martin bij Bakery Institute

Johan Martin is een expert op het gebied van Viennoiserie. In september geeft hij een masterclass en een demonstratie bij het Bakery Institute.

Bakkerij Fuite investeert in medewerkers

Bakkerij Fuite investeert in medewerkers

Durven ondernemen in een snel veranderende wereld en markt: de eigenaars van Bakkerij Fuite doen niet anders. Ondanks grootschalige productie, reduceert de bakkerij de verspilling van grondstoffen tot bijna nul. En ondanks de afname van broodconsumptie, groeit door export het aandeel van de omzet van de bakkerij. Hoe ze dat doen? De medewerker staat...

Bakker Albert kiest voor vrijheid en verkoopt goedlopend bedrijf

Bakker Albert kiest voor vrijheid en verkoopt goedlopend bedrijf

Het nieuws dat Albert en Wilma de Jong hun populaire bakkerij in Zeist hebben verkocht, sloeg bij zowel klanten als personeel in als een bom. “Mensen dachten dat we uit elkaar gingen of dat Albert ziek was”, glimlacht het echtpaar. “Maar wij willen gewoon graag wat meer vrijheid. Er is meer in het leven dan deze bakkerij.”