Opleiding

Uit dit dossier
Cursussen bij het IJscentrum Najaar 2022

Cursussen bij het IJscentrum Najaar 2022

Er staan weer nieuwe cursusdata op de agenda van het IJscentrum. Komend najaar staan onder andere cursus ijsbereider, gespecialiseerd ijsbereider en Meesterlijke taarten op het programma. Daarnaast komen er ook weer verschillende specials aan.

Nog even geduld voor de STAP-subsidie

Nog even geduld voor de STAP-subsidie

Wanneer je je wilt inschrijven voor de STAP-subsidie, moet je nog even geduld hebben, laat Stichting Bakkracht weten. Helaas lukt het niet om de trainingen met een branche-erkenning tijdig in het scholingsregister van DUO te krijgen. De trainingsaanbieders hebben hier een aantal inlogcodes voor nodig en deze nemen nogal wat tijd.

Meesters brengen ‘lekkere buzz’

Meesters brengen ‘lekkere buzz’

Ken je dat gevoel, dat je niet kunt wachten totdat iets gebeurt? Dat heb ik met de Meestertitel-examens die over enkele dagen bij ons – Summa Brood & Banket - worden gehouden.

Bake-off met reststromen tussen ROC Zadkine en Albeda College

Bake-off met reststromen tussen ROC Zadkine en Albeda College

Op 14 april vindt de derde editie plaats van de bake-off tussen het ROC Zadkine en het Albeda College. De brood- en banketopleidingen strijden in deze wedstrijd tegen elkaar en tegen voedselverspilling. Studenten van beide scholen hebben een product ontwikkeld op basis van reststromen. Dat product wordt op 14 april bereid en aan een professionele jury...

SVO start praktijkgericht trainingsaanbod SVO food academy

SVO start praktijkgericht trainingsaanbod SVO food academy

SVO vakopleiding food, opleider voor foodprofessionals, start met een praktijkgericht trainingsaanbod onder de naam SVO food academy.