• Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen
Bakkers in bedrijf
  • Inloggen
  • Abonneren
  • Home
  • Nieuws
  • Artikelen
  • Blogs
  • Agenda
  • Dossiers
  • Edities
  • Recepten
  • Bedrijvengids
  • Bedrijfsinformatie
  • Adverteren
  • Foodbanen

Opleiding

Uit dit dossier
Opleiding

Een leven lang leren met HAS Bedrijfsopleidingen

Opleiding

Open huis Food Innovation Academy

Opleiding

IJscentrum | Patisserie Academie start 2025 met de basis

Opleiding

HAN over 25 jaar ontwikkeling en trends in de voedingsindustrie

PREMIUM
Opleiding

Kweekvijver voor foodtalenten

Opleiding

Wereld van de Bakkerij lijkt succesvolle imagocampagne

Opleiding

Masterclass Wereldkampioen Patisserie bij Bakery Institute

Opleiding

Basiscursussen en specials bij het IJscentrum

Opleiding

Interview: Oud-cursisten over de cursus Zuiveltechnologie

Opleiding

Basis en verdieping bij het IJscentrum

Opleiding

Doe voor de zomer nog examen IJsbereider

Opleiding

‘Suikerkunst is het mooiste dat je kunt maken’

12345>>>

Alle dossiers

  • Marktinformatie
  • Chocolade
  • Energie
  • Voedselverspilling
  • Duurzaamheid
  • Patisserie
  • Boulangerie
  • Corona
  • Leveranciers
  • De toekomst
  • Boeken
  • Bakkersvak
  • Inspiratie
  • Iba
  • Feestdagen
  • NBOV
  • Beko Advies
  • NBC/FoodBase
  • Bakery Nexus
  • Bedrijfsinformatie
  • Recepten
  • Vakwedstrijden
  • Evenementen
  • Beurzen
  • Management
  • Financieel
  • Medewerkers
  • Wet- en regelgeving
  • Marketing
  • Opleiding
  • Ondernemen
  • Machines & Apparatuur
  • Hygiëne
  • Verpakkingen
  • Praktisch
  • Productielijnen
  • Productie & Industrie
  • IJsverkoop
  • IJs
  • Zout
  • Cacao
  • Room
  • Granen
  • Boter
  • Desem
  • Volkoren
  • Grondstoffen & ingrediënten
  • Producten
  • Wereldtrends - AB Mauri
  • Stichting Ambachtelijke Bakkerij
Bakkers in bedrijf © 2025 Bakkers in bedrijf.
Alle rechten voorbehouden.
Facebook Instagram LinkedIn
Dit is een uitgave van Alea Publishers

Alea_Logo

  • Over Bakkers in bedrijf

    • Abonneren
    • Adverteren
    • Nieuwsbrief
    • Edities
    • Over ons
    • Contact
  • Andere platformen

    • AutomationNL
    • Bioprocessing News
    • EVMI
    • Industrial Cybersec
    • Vakblad IJs!
    • Vleesmagazine
    • Vismagazine
    • VoedingNU

Contactgegevens

Bakkers in Bedrijf
Postbus 595 - 3700AN Zeist
Huis ter Heideweg 13 - 3705MA Zeist
Nederland
info@bakkersinbedrijf.nl
+31 (0)85-0407400
    • Privacy Statement
    • Algemene Voorwaarden
    • Disclaimer