Hygiëne

Uit dit dossier
Hygienisch werken tijdens de coronacrisis

Hygienisch werken tijdens de coronacrisis

Hygiënisch werken is juist nu van het allergrootste belang. Voor je eigen veiligheid en die van je medewerkers. Samen blijven we met deze tips gezond en veilig.

Tips voor hygiënisch werken in de coronacrisis

Tips voor hygiënisch werken in de coronacrisis

Harry van Etten van SVVW en Alfons van Leeuwen van FoodBase hebben de handen ineen geslagen om ondernemers binnen de voedingsindustrie te helpen bij hygiënevraagstukken rondom corona. Want hygiënisch werken is juist nu van allerhoogste prioriteit. Ondanks de hectiek willen we je graag helpen met de onderstaande tips. Voor je eigen veiligheid en die...

Hygiënespecial 2020

Hygiënespecial 2020

Binnenkort komt EVMI weer met een gloednieuwe Hygiënespecial. Daarin leest u over voorschriften, onderzoek en techniek op het gebied van hygiëne, maar ook over houdbaarheid, verontreiniging en allergenen.

Regering kondigt nieuwe maatregelen tegen het coronavirus aan

Regering kondigt nieuwe maatregelen tegen het coronavirus aan

Dondagmiddag 12 maart kondigde premier Rutte nieuwe maatregelen aan tegen het snel verspreidende coronavirus. De regering komt met de nieuwe maatregelen omdat bij verschillende patienten de bron van besmetting onduidelijk is. Dit duidt op een mogelijke kanteling in de situatie.

Bakker Ron krijgt HACCP-certificaat van Houwers Groep

Bakker Ron krijgt HACCP-certificaat van Houwers Groep

Tijdens de vakbeurs Bakkersvak kreeg Bakker Ron uit Deurne het HACCP-certificaat uitgereikt door Houwers Groep. Het inspectiebedrijf beoordeelde de bakkerij met een uitmuntende score, namelijk 92 van de 100 punten.