Boeken
Uit dit dossier
Heel Holland Bakt Kinderbakboek
De eerste editie van het tv-programma Heel Holland Bakt Kids trok najaar 2020 veel kijkers. Om de interesse van kinderen in bakken aan te blijven wakkeren, verscheen onlangs het Heel Holland Bakt Kinderbakboek.
Nog meer kleine taartjes
Een jaar na het succesvolle ‘Kleine taartjes’ uit 2018 kwam patissier Meike Schaling met ‘Kleine hartige taartjes’. En nu ligt deel drie van haar reeks in de winkels. In ‘Nog meer kleine taartjes’ zijn de recepten complexer, vereisen ze meer verschillende technieken waarmee je veel afwisselende structuren kunt maken.
Vergroot eigenaarschap
Als je wilt dat je medewerkers meer eigenaarschap tonen, moet je ze allereerst richting en motivatie geven. Je moet weten waar je naartoe wilt met jouw team, afdeling of bedrijf. In de drie fasen – ‘Ja, ik wil’, ‘Ja, ik kan’ en ‘Ja, ik mag’ – ga je je medewerkers klaarstomen om echt eigenaarschap te tonen. Vergroot...
The ultimate ice cream cake book
Dit boek van Kelly Mikolich is in eerste instantie bedoeld voor thuiskoks, maar dat neemt niet weg dat de ideeën erin ook professionele ijsbereiders kunnen inspireren. Want ook in de wintermaanden gaat er niets boven een ijstaart.
GROOT - Arthur Dontje en Linda van 't Land
Jan Willem Dontje en zijn vrouw Geertje Leentje Blank starten in 1950 Dobla, een handel in bakkerijgrondstoffen voor ambachtelijke bakkers in Noord-Holland. In 1988 komt het bedrijf in handen van zoon Arthur die er een internationaal opererend bedrijf van maakt, gespecialiseerd in chocoladedecoraties. Na dertig jaar verkoopt hij het voor een astronomisch...