Boter

Uit dit dossier
Digitaal magazine: Alles over boter

Digitaal magazine: Alles over boter

Wat je precies kunt met de banketbakkersboters van Debic en welke voordelen dat voor je producten heeft, vertellen Dré Eversteijn, Michel Schröder en Reinier van Doorn (Crème de la Crème Patisserie) in het nieuwe digitale magazine ‘Alles over boter’. Aangevuld met recepten, how to’s en video’s is het een overzichtelijk naslagwerk vol inspiratie. “Wij...

Debic en Beko geven tulband een verfrissende facelift

Debic en Beko geven tulband een verfrissende facelift

‘Consumenten kopen met hun ogen’ Cake is in. Het is gemakkelijk mee te nemen, langer houdbaar dan nat gebak en het past bij de huidige consumentenvraag naar bijvoorbeeld worteltaart en brownies. Daarom bezorgen Debic en Beko de tulband een tweede leven. “Zonde om een tulband alleen rondom Pasen of Kerst te maken”, vinden de samenwerkende partners. “Wanneer...

‘Goede boter is onderdeel van mooi eindproduct’

‘Goede boter is onderdeel van mooi eindproduct’

Crème de la Crème Patisserie kiest voor roomboter van Debic Reinier van Doorn, productontwikkelaar en patissier bij Crème de la Crème Patisserie in Zoeterwoude, wil uitsluitend mooie en smakelijke producten maken. Daarom werkt hij graag met Debic Crème boter. “Goede boter is een essentieel onderdeel van een...

Recept botercrème

Recept botercrème

Recept botercrème door patisserieadviseur Dré Eversteijn. Ingrediënten Compositie 1500 gr melk 500 gr Debic slagroom zonder suiker 900 gr suiker 100 gr suiker 160 gr roompoeder 120 gr eidooier Ingrediënten Botercrème 2500 gr Debic Crème boter 1 x bovenstaand recept aan afgekoelde compositie Bereidingswijze Compositie Weeg de grondstoffen. Kook...

Debic Croissantboter, de ideale boter voor het maken van getoerd gerezen deeg

Debic Croissantboter, de ideale boter voor het maken van getoerd gerezen deeg

Het is Dré Eversteijn een doorn in het oog: ambachtelijke bakkers die dezelfde croissants inkopen als de supermarkt. “De strijd om de laagste prijs ga je niet winnen. Profileer jezelf als versspecialist! Maak je eigen getoerd gerezen deeg. Dáármee maak je het onderscheid. Lees ook het artikel ‘In een goede croissant kun je de laagjes tellen’. [object...