Boter

Uit dit dossier
Dat botert goed! - De kwaliteit van Debic Crème

Dat botert goed! - De kwaliteit van Debic Crème

Zoals je ongetwijfeld al vaak gemerkt hebt, hecht de consument van vandaag enorm veel belang aan natuurlijke en duurzame producten. Boter hoort zeker thuis in het rijtje van producten die onder die noemer vallen. Want het is een natuurlijk ingrediënt met een onnavolgbare smaakgarantie.

Digitaal magazine: Alles over boter

Digitaal magazine: Alles over boter

Wat je precies kunt met de banketbakkersboters van Debic en welke voordelen dat voor je producten heeft, vertellen Dré Eversteijn, Michel Schröder en Reinier van Doorn (Crème de la Crème Patisserie) in het nieuwe digitale magazine ‘Alles over boter’. Aangevuld met recepten, how to’s en video’s is het een overzichtelijk naslagwerk vol inspiratie. “Wij...

Debic en Beko geven tulband een verfrissende facelift

Debic en Beko geven tulband een verfrissende facelift

‘Consumenten kopen met hun ogen’ Cake is in. Het is gemakkelijk mee te nemen, langer houdbaar dan nat gebak en het past bij de huidige consumentenvraag naar bijvoorbeeld worteltaart en brownies. Daarom bezorgen Debic en Beko de tulband een tweede leven. “Zonde om een tulband alleen rondom Pasen of Kerst te maken”, vinden de samenwerkende partners. “Wanneer...

‘Goede boter is onderdeel van mooi eindproduct’

‘Goede boter is onderdeel van mooi eindproduct’

Crème de la Crème Patisserie kiest voor roomboter van Debic Reinier van Doorn, productontwikkelaar en patissier bij Crème de la Crème Patisserie in Zoeterwoude, wil uitsluitend mooie en smakelijke producten maken. Daarom werkt hij graag met Debic Crème boter. “Goede boter is een essentieel onderdeel van een...

Recept botercrème

Recept botercrème

Recept botercrème door patisserieadviseur Dré Eversteijn. Ingrediënten Compositie 1500 gr melk 500 gr Debic slagroom zonder suiker 900 gr suiker 100 gr suiker 160 gr roompoeder 120 gr eidooier Ingrediënten Botercrème 2500 gr Debic Crème boter 1 x bovenstaand recept aan afgekoelde compositie Bereidingswijze Compositie Weeg de grondstoffen. Kook...