Binnenkijken

Uit dit dossier
Bakker van Helden verandert mee met de klant

Bakker van Helden verandert mee met de klant

Peters ouders Maarten en Elly van Helden startten banketbakkersbedrijf Van Helden in 1961, in de dijkwoning waar de bakkerij nog altijd is gevestigd. In 2000 nam Peter het bedrijf in het Zuid-Hollandse Middelharnis over, samen met zijn vrouw Selma. Het werd het begin van een groot aantal veranderingen.

Bakkerij Ulmus levert brood aan pop-up restaurant ‘Vespucci’

Bakkerij Ulmus levert brood aan pop-up restaurant ‘Vespucci’

Donderdag opende pop-up restaurant ‘Vespucci’ voor het eerst zijn deuren in de Vespuccistraat in Amsterdam. Sterrenchef Bobby Rust zwaait de scepter in de keuken. Bakkerij Ulmus, eveneens gevestigd in Amsterdam, levert het brood.

Bakkerij Hilvers krijgt predicaat hofleverancier

Bakkerij Hilvers krijgt predicaat hofleverancier

De Arnhemse Bakkerij Hilvers bestaat meer dan 250 jaar en kreeg daarom 28 januari bij Koninklijk Besluit het predicaat hofleverancier. Donderdag 25 april onthulde burgemeester Ahmed Marcouh het Koninklijk Wapen op de gevel van de bakkerij. “We zijn vanzelfsprekend zeer vereerd met deze Beschikking van de Koning"zegt algemeen directeur Aike Hilvers...

Acht tips om je bedrijf te runnen van Stef en Mandy van Manen

Acht tips om je bedrijf te runnen van Stef en Mandy van Manen

Bakkerij Tetteroo heeft vestigingen in Naarden, Blaricum, Huizen en Muiderberg. Het is niet altijd makkelijk om ze allemaal op één lijn te krijgen. Hoe zet je een structuur neer zodat je alle zaken goed kunt runnen? Stef en Mandy van Manen geven acht tips.

De kleine taartjes van Petit Gâteau

De kleine taartjes van Petit Gâteau

Meike Schaling werkte in Parijs als tolk toen ze besloot het roer om te gooien en opleiding tot patissier te volgen. En met succes. Haar boek Kleine taartjes krijgt een zesde druk, binnenkort ligt haar Dō bij de groothandel en supermarkt en de derde vestiging van Petit Gâteau opent in maart de deuren in Magna Plaza in Amsterdam. De kleine taartjes...