Vorige week was Vipam aanwezig tijdens de Dag van het Ambacht. Om uw geheugen op te frissen, hebben we voor u een overzicht van de producten die Vipam presenteerde bij de proeftafel.
HUG vegan tartelettes
Tijdens de Dag van het Ambacht kon u o.a. de vegan lemon merinque proeven. De tartelettes zijn makkelijk in het gebruik en kunt u toepassen voor zowel zoete als hartige recepten. Ideaal voor banketbakkerijen en horeca. Ze zijn in verschillende maten verkrijgbaar bij Vipam.
Wilt u graag de vegan lemon merinque tartelette zelf maken?
Klik hier voor het recept
Felchlin Vegan chocolade
Ook kon u kennis maken met de vegan witte- en melk chocolade van de Zwitserse leverancier Felchlin. Door de chocolade stukken waren gedroogde fruitstukjes verwerkt. In totaal waren er 9 verschillende smaakcombinaties. Zoals vegan witte chocolade met gedroogd fruitstukjes olijf met pistache granulaat en vegan melk chocolade met crumble karamel met gekarameliseerde pinda’s.
Klik hier voor de verschillende smaken gedroogde zuidvruchten