Vipam gaat samenwerken met GD Food Deco

13 april 2021 Redactie Bakkers in bedrijf Koos Groenewold
Foto: Koos Groenewold

Vipam International gaat samenwerken met het Belgische bedrijf GD Food Deco. Vanaf 1 mei 2021 verzorgt Vipam de verkoop en distributie van de handgemaakte marsepeindecoraties in Nederland. 

GD Food Deco nam eind 2020 de activiteiten van Johan Gort (Gort Decoraties) over. Johan Gort blijft dit jaar nog als adviseur verbonden aan GD Food Deco in België om de productie te optimaliseren en voor productontwikkeling. Hoogstwaarschijnlijk gaat het assortiment uiteindelijk verder als Vanparys decoraties. Vanparys is in België vooral bekend als leverancier voor suiker dragees, anijs/geboortemuisjes en bruidssuikers.

Samenwerking Vipam

Met de samenwerking met Vipam International geeft het moederbedrijf van GD Food Deco, Vanparys, aan dat het bedrijf zich voornamelijk met de expansie in België en andere Europese landen wil bezighouden. In Vipam ziet GD Food Deco volgens Stéphane Moser de juiste partner om de klanten in Nederland goed te blijven bedienen en de verkoop verder uit te breiden. "Door deze exclusieve samenwerking krijgt de klant een betere en snellere service op het vlak van uitlevering en de mogelijkheid om de Gd Food Deco/Vanparys producten samen met het uitgebreid aanbod van Vipam International te combineren."

Ook Arjan de Rovaart, directeur van Vipam, is blij met de samenwerking. "Het is voor beide bedrijven een win-win situatie en de markt is ontzorgt door ondersteuning en snelle leveringen." Klanten kunnen voor verdere (prijs)informatie contact opnemen met hun contactpersoon bij Vipam International.  

 

Altijd op de hoogte blijven?