Dossier

Beko Advies

Bakkers kunnen bij Beko Advies terecht voor bedrijfeconomische, vaktechnische en commerciële adviezen.

  • Beko Advies

    Hoe dagvers is uw personeel?

    Onlangs waren we met een studiegroep van het M.O.C op bedrijfsbezoek. Een van de thema’s was: ‘De toekomst van de ambachtelijke bakkerij’. Op weg naar huis denk ik terug aan de bijeenkomst en passeren de woorden dagvers, inspiratiekaart en personeel. Lees verder →

  • December begint nu al!

    Volgens Ad Visser, bedrijfsadviseur bij Beko Advies, kunnen we niet vroeg genoeg beginnen met december. Het is dé maand om de klant te verleiden. Lees verder →

  • Beko Advies

    Zwemmen leer je ook niet uit een boek

    Geen enkel bedrijf kan zonder gediplomeerde bedrijfshulpverleners. Deze BHV’ers bieden hulp bij een ongeval, brand of ontruiming. Maar ook wanneer er een verband moet worden aangelegd staan zij paraat. BHV’ers zijn binnen ieder bedrijf een noodzaak, ook volgens de wet. Vanmorgen ging ineens het ontruimingsalarm… Lees verder →

  • Silvia van Nieuwland

    De vent maakt de tent (m/v)

    Regelmatig zit ik met starters om tafel. Huisstijl in de tas, marketingplan gemaakt en zelfs al nagedacht over de steeds belangrijker wordende werk-privébalans. Prima natuurlijk. Goed voorbereid zijn is het halve werk. Maar ben je écht geschikt als ondernemer? Lees verder →

  • Beko Advies

    Calculeren is broodnodig!

    Zonder kwalitatief hoogwaardige grondstoffen kunt u geen goede ambachtelijke producten maken. Maar beseft u wel eens dat een goede calculatie met de juiste grondstoffen en recepturen ook de basis vormt van uw verdienmodel? Lees verder →