Bedrijfsinformatie
Maak het verschil met chocolade

Maak het verschil met chocolade

Bakker is méér dan brood- en banketleverancier Chocolade is hip en hoort helemaal thuis in een bakkerswinkel, vindt Callebaut. Of je nou een ambachtelijke winkel hebt met brood en banket of een heel strak interieur: met chocolade onderscheid je je altijd. “En het vraagt geen grote investering om ermee te beginnen”, benadrukt chocoladechef Ton Jongejan....

Bakkerij Martens kiest met Debic Crème Pâtissière voor kwaliteit

Bakkerij Martens kiest met Debic Crème Pâtissière voor kwaliteit

Limburgse bakkers kunnen natuurlijk niet zonder vlaaien in hun assortiment. Naast vullingen van kruisbessen, appel, ananas, pruimen, abrikozen en kersen kiest Bakkerij Martens uit Beek ook voor de opvallende vanillesmaak van Debic Crème Pâtissière. “Een gemakkelijk te verwerken, bakvast product van constante kwaliteit. Dat moet ook, want met rommel...

4 Mouten Volkoren Brood - De innovatie in volkoren!

4 Mouten Volkoren Brood - De innovatie in volkoren!

Innovatie, fermentatie, pasteurisatie, onderscheidend én volkoren, dat is de nieuwste ontwikkeling van Ireks op volkorenbroodgebied. In een tijd waarin artikelen over wetenschappelijke bewijzen zich opstapelen dat volkoren granen een positief effect op uw gezondheid hebben, biedt Ireks u de mogelijkheid zich op dit gebied volledig te onderscheiden....

Croissantdeeg van Van der Pol geliefde grondstof bij Jongerius Bakker

Croissantdeeg van Van der Pol geliefde grondstof bij Jongerius Bakker

‘Vooral héél erg lekker!’ In Zoetermeer en omstreken is men er dol op: de ambachtelijk gebakken kaas- en ham-kaasbroodjes van Jongerius Bakker. Rijk gevuld met een eigengemaakte kaasvulling en/of goede ham. “De basis is het gemakkelijk te verwerken croissantdeeg van Van der Pol”, aldus bakker en bedrijfsleider Willem-Jan Teeuw. “Het product maken wij....

Smilde Bakery introduceert... De Friese Oranjekoek!

Smilde Bakery introduceert... De Friese Oranjekoek!

Welke Fries is er niet mee opgegroeid, de echte Fryske Oranjekoeke. Maar ook in de rest van het land groeit de populariteit van deze zoete snack razendsnel. In Heel Holland Bakt werd onlangs nog getoond dat het maken van dit heerlijke gebakje niet gemakkelijk is. Daarom introduceert Smilde Bakery; De echte Fryske Oranjekoeke! Deze typisch Friese lekkernij...

Debic introduceert samen met Fruit Life de smoothie-slagroomtaart

Debic introduceert samen met Fruit Life de smoothie-slagroomtaart

‘Vers, puur en honderd procent smaak’ Een smoothie-slagroomtaart. Daarmee wil Bart-Jeroen van Overveld, patisserie adviseur bij FrieslandCampina, een nieuw publiek naar de ambachtelijke bakker trekken. “De taart is onderscheidend door zijn uiterlijk, de verse uitstraling en het gezonde imago van een smoothie. Je ervaart de puurheid als je de taart...

EUROPAIN 2018: U komt toch ook naar Parijs?

EUROPAIN 2018: U komt toch ook naar Parijs?

De aankomende editie van de Parijse vakbeurzen Europain & Intersuc vindt plaats van 3 t/m 6 februari 2018. De Europain is de leukste en meest inspirerende internationale vakbeurs voor de brood- en banketsector, met natuurlijk de bekende wedstrijden zoals de Masters de la Boulangerie (Bakery Masters). U komt toch ook naar Parijs? De Europain &...

Nieuw: Empack Relatiedagen verbindt verpakken met techniek

Nieuw: Empack Relatiedagen verbindt verpakken met techniek

De verpakkingsindustrie is een groeiende industrie met veel potentie. Bezoek daarom Empack Relatiedagen, een nieuw verpakkingsevent, dat in september gelanceerd wordt in Evenementenhal Hardenberg. Het is dé gelegenheid om uw verpakkingsuitdagingen met professionals uit verschillende disciplines te bespreken en vindt tegelijkertijd met TIV (Technische...

Bakkers in bedrijf – editie 1

Bakkers in bedrijf editie 1 2019 cover
Bakkers in bedrijf is vernieuwd. Het thema van dit eerste nummer is bedrijfsvoering.

Bekijk de inhoud
Bestel nu twee gratis proefnummers

Bent u nog niet bekend met Bakkers in bedrijf?
Vraag dan hier uw proefabonnement aan en ontvang 2 gratis proefnummers.

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven
Evenementen

Noord-Hollandse Horecabeurs

00:00 - 26 maart 2019

Lees meer

Groepsbijeenkomst MPG

25 maart 2019 - 25 maart 2019

Lees meer

Groepsbijeenkomst MPG

26 maart 2019 - 26 maart 2019

Lees meer