Tijdelijk 15% extra korting bij inruil van Sanomat slagroommachine of Zummo pers

24 mei 2023

Koop je voor 30 juni 2023 een nieuwe sinaasappelpers of slagroommachine dan krijg je 15% extra korting op de netto prijs. Als je al een tijdje nadenkt over een nieuw exemplaar dan is dit wel hét moment om in te ruilen.

Klinkt tijdsbesparing je als muziek in de oren? Stap dan nu over naar een nieuwe Sanomat. Het handige standaard automatische spoelprogramma maakt je werk makkelijker, sneller en HACCP-proof. En ook de portionering is helemaal naar wens in te stellen. Heel handig, want wie er ook mee werkt, je hebt altijd een gelijke portie stevige slagroom.

En als je een Zummo pers hebt staan: dat kan een Classic zijn. Deze machine is best makkelijk schoon te maken, maar een nieuw model Zummo Nature pers reinig je nog sneller en eenvoudiger. Tussentijds schoonmaken van de zeef is namelijk overbodig. Dat komt door de standaard automatische vruchtvlees- en pittenfilter. En juist doordat dit filter altijd schoon blijft gaat er geen druppel sap meer verloren wat zorgt voor een verhoogde winstgevendheid.

Dit zijn de actievoorwaarden
- Je huidige machine is tussen de 5 en 15 jaar oud én werkt nog;
- Geldig voor deze Sanomat modellen: Amigo, Euro-Favoriet, Line (smal model) en de Euro-Cream;
- Geldig voor deze Zummo modellen : Z05, Z06, Z14 en de Z40.

Wil je graag meer weten? Bel ons 030 608 41 41. Of neem contact op met je adviseur Paul Geene, Jeroen Zeelenberg, Erwin Elskamp of Michel van Gaalen.

Altijd op de hoogte blijven?