Bedrijfsinformatie
Bakker Vliegendehond bakt met Natura Oliebollenolie

Bakker Vliegendehond bakt met Natura Oliebollenolie

Tachtigduizend oliebollen worden er in de decembermaand gebakken bij Bakkerij Vliegendehond in Wolvega. Een recordaantal voor een ambachtelijke bakkerij met slechts één winkel. En ze mogen er zijn. “Daar steek ik veel tijd, geld, energie én olie in”, aldus de Friese bakker.

Royal Steensma werkt aan fundament

Royal Steensma werkt aan fundament

De ontwikkelingen volgen elkaar snel op bij Royal Steensma. Onlangs maakte de producent van bakkerijgrondstoffen de overname van Bak Speciaal bekend. Binnenkort opent Royal Steensma twee moderne opleidingscentra waar jongeren worden klaargestoomd voor een carrière in de voedingsmiddelenindustrie. En ondertussen viert het bedrijf ook nog zijn 180-jarig...

Onbezorgd oliebollen bakken: Beko Techniek zorgt ervoor

Onbezorgd oliebollen bakken: Beko Techniek zorgt ervoor

De herfst is begonnen en de donkere dagen naderen. Belangrijke maanden voor u als warme bakker, uw winkel ligt vol met unieke najaarsproducten.

Slob Koudetechniek verder onder de vleugels van Veenhuizen Groep

Slob Koudetechniek verder onder de vleugels van Veenhuizen Groep

Slob Koudetechniek is met 69 jaar expertise dé betrouwbare en logische partij voor wie producten wil vriezen of koelen of klimaatbeheersing voor thuis zoekt. Aan het roer van dit familiebedrijf staat Wouter Slob (62). Een vakman in hart en nieren die altijd het beste voor zijn klanten wil. Nu én in de toekomst. En juist met het oog op die toekomst heeft...

Dat botert goed! - De kwaliteit van Debic Crème

Dat botert goed! - De kwaliteit van Debic Crème

Zoals je ongetwijfeld al vaak gemerkt hebt, hecht de consument van vandaag enorm veel belang aan natuurlijke en duurzame producten. Boter hoort zeker thuis in het rijtje van producten die onder die noemer vallen. Want het is een natuurlijk ingrediënt met een onnavolgbare smaakgarantie.

Bakkerij Nollen ontlast door aanschaf Fritsch Multicut snij- en opmaaklijn

Bakkerij Nollen ontlast door aanschaf Fritsch Multicut snij- en opmaaklijn

Honderden kaasbroodjes, croissants en andere hartige snacks rollen er bij Bakkerij Nollen in Hengevelde wekelijks van de Fritsch Multicut snij- en opmaaklijn, die in 2018 door Beko Techniek in de bakkerij is geplaatst. “Deze machine doet het werk nauwkeuriger dan ik”, vertelt eigenaar Vincent Nollen.

Onweerstaanbare winterse chocolade

Onweerstaanbare winterse chocolade

Bijna iedereen vindt chocolade lekker. En dat komt niet alleen door de smaak. Het smeltpunt van cacaoboter ligt namelijk tussen de 35°C en 37°C, net onder de lichaamstemperatuur. Daardoor smelt het op je tong en geeft het een aangename mondbeleving. Niet gek dus dat je chocolade op vrijwel iedere menukaart tegenkomt; op de dessertkaart, maar ook steeds...

Specerijenspecialist Polak blijft in beweging

Specerijenspecialist Polak blijft in beweging

Al 165 jaar lang is J.S. Polak een gevestigde naam op het gebied van kruiden en specerijen. De beroemde rode blikken met kaneel en speculaaskruiden zijn in bijna alle bakkerijen te vinden. Sinds 2017 heeft de specerijenspecialist een eigen Tastelab. In deze proefbakkerij richt het bedrijf zich op het ontwikkelen van nieuwe smaken en het verbeteren van...

Dossche Mills Meneba gaat de bakker nog meer ondersteunen

Dossche Mills Meneba gaat de bakker nog meer ondersteunen

Precies een jaar geleden vertelde Kristof Dossche over de plannen met Dossche Mills Meneba. Het smeden van één bedrijf met drie productielocaties verliep afgelopen jaar naar wens. Inmiddels is de blik weer meer op de toekomst gericht. “Wij zijn ervan overtuigd dat de ambachtelijke bakker zich kan onderscheiden.”

Nieuw kassasysteem voor bakkers

Nieuw kassasysteem voor bakkers

Wilt u een betaalbare kassa, waarmee u productielijsten kan uitdraaien, bestellingen kan invoeren en waar een webshop compleet geïntegreerd is? Dan is het nieuwe kassasysteem van Bakkersmaat iets voor u! Maar ook als u alleen kassa wilt draaien kan het interessant voor u zijn.

Bakkers in bedrijf – editie 4
Bakkers in bedrijf – editie 4

Het thema van dit nummer is bedrijfsvoering. Met onder andere: Creativiteit als wapen, Supermarktsector staat op zijn kop en Echte Bakker Arjan van der Eijk.

Bekijk de inhoud
Superaanbieding
Superaanbieding

Superaanbieding! 1 jaar slechts
€ 39,99  ex. BTW

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven
Evenementen

Expo GastroPan 2020

21 juni 2020 - 23 juni 2020

Lees meer

More than Drinks Inspiration!

6 september 2020 - 7 september 2020

Lees meer

Empack 2020

15 september 2020 - 17 september 2020

Lees meer
Bakkers in bedrijf op Social

Social Logo Facebook AleaSocial Logo Instagram AleaSocial Logo Twitter Alea

Social Logo Linkedin Alea