Was jij er ook bij? De vorige editie van Bakkersvak was er, na 3 gemiste edities, absoluut weer eentje om over naar huis te bakken. Met een opvallende hoofdrol voor hun smakelijke slof heeft Pruvé menig bakker weer de oren doen spitsen, geënthousiasmeerd en geprikkeld met een gezonde dosis voorjaarsinspiratie.

Die traditionele slof is er overigens eentje met talloze lekkere variatiemogelijkheden. Haak in op seizoensthema’s of feestdagen (tip: oranje staat hem uitstekend!) of geef er een volledig eigen draai aan, passend bij jouw doelgroep en regio. Kies tussen margarine of roomboter of ga nog een stapje verder met amandelspijsvulling. Met deze heerlijke slof ben je verzekerd van kwaliteit én houd je tijd over om je het experiment te veroorloven in de bakkerij. Probeer het direct en maak onze slof helemaal van jou!

Voor nu pakt Pruvé de beurs weer netjes in en kijken we er naar uit de bakker vooral in het echt te spreken, gewoon in de bakkerij tussen al zijn heerlijke specialiteiten en experimenten. Nu al meer weten over ons aanbod en acties? Check pruvé.nl en neem contact op met onze accountmanagers Corné (Zuid-Nederland) of Jan (Noord-Nederland).

Altijd op de hoogte blijven?