Alle (s)lof voor Bakkersvak 2023!

Pruvé advertorial slof

Was jij er ook bij? De vorige editie van Bakkersvak was er, na 3 gemiste edities, absoluut weer eentje om over naar huis te bakken. Met een opvallende hoofdrol voor hun smakelijke slof heeft Pruvé menig bakker weer de oren doen spitsen, geënthousiasmeerd en geprikkeld met een gezonde dosis voorjaarsinspiratie.

Die traditionele slof is er overigens eentje met talloze lekkere variatiemogelijkheden. Haak in op seizoensthema’s of feestdagen (tip: oranje staat hem uitstekend!) of geef er een volledig eigen draai aan, passend bij jouw doelgroep en regio. Kies tussen margarine of roomboter of ga nog een stapje verder met amandelspijsvulling. Met deze heerlijke slof ben je verzekerd van kwaliteit én houd je tijd over om je het experiment te veroorloven in de bakkerij. Probeer het direct en maak onze slof helemaal van jou!

Voor nu pakt Pruvé de beurs weer netjes in en kijken we er naar uit de bakker vooral in het echt te spreken, gewoon in de bakkerij tussen al zijn heerlijke specialiteiten en experimenten. Nu al meer weten over ons aanbod en acties? Check pruvé.nl en neem contact op met onze accountmanagers Corné (Zuid-Nederland) of Jan (Noord-Nederland).

Altijd op de hoogte blijven?

Neem een abonnement
  
Meer over
Lees ook
Bakkers van Pruvé vinden tompouce opnieuw uit | Tompoucerol als aandachtstrekker

Bakkers van Pruvé vinden tompouce opnieuw uit | Tompoucerol als aandachtstrekker

De tompouce is al sinds jaar en dag een klassieker; gevierd als hét koningsgebakje van Nederland. Maar… wat een geklieder! De bakkers van Pruvé introduceren daarom de tompoucerol: een handzaam alternatief voor zijn tijdloze broertje, waar geen schoteltje voor nodig is. Ben je op een festival en heb je tompouce-trek? Heb je een foodtruck op het plein...

Pruvé test 1.400 samples om krokantheid bodems in kaart te brengen

Pruvé test 1.400 samples om krokantheid bodems in kaart te brengen

Voor een groot deel van de consumenten (73%) is de bodem belangrijk bij het kiezen van een gebakje. Met name de krokantheid speelt een rol, blijkt uit een enquête onder ruim 400 consumenten. Voor Pruvé aanleiding om onderzoek te doen naar de eigen gebaksbodems. Hoe knapperig blijven die over de tijd? En maakt het uit welke vulling er wordt gebruikt?

Berjan Ten Brinke draaide een recordomzet dankzij producten van Pruvé

Berjan Ten Brinke draaide een recordomzet dankzij producten van Pruvé

Een tompouce-drive-in, broodabonnementen, en high tea-pakketten: bakker Berjan ten Brinke gaat met creatief ondernemerschap soepel de coronacrisis door. Om dat bij te benen zijn de basisproducten van Pruvé een uitkomst. “Ik verkocht op een normale Koningsdag 2.000 tompoucen, nu bijna 5.000. Daar valt niet tegenaan te bakken, die capaciteit heb ik niet.”