Innovatieve ontwikkelingen bij Compad Software

22 februari 2023 partner content

Na twee coronajaren maken Compad Software en Compad Reclamestudio weer met veel enthousiasme deel uit van de BakkersVakbeurs! In onze stand F109 houden wij weer volop presentaties en demonstraties van onze (bakkerij)software en onze webshops.

Al meer dan 28 jaar ontwikkeld Compad Software oplossingen voor de bakkersbranche, zoals Compad Bakkerij, waarmee iedere brood- en banketbakker zijn bestellingen vanuit meerdere kanalen zoals kassa’s, webshop en online bestelportalen kan totaliseren tot baklijsten, werkstaten, verdeelstaten en leverbonnen. Deze bestellingen kunnen automatisch verwerkt worden tot facturen, waarbij de software rekening houdt met de gemaakte prijsafspraken, kortingsregelingen, betaling- en leveringscondities. Daarbij zijn er koppelingen mogelijk naar boekhoudpakketten als Exact Online, Twinfield, Accountview, King, Afas, Yuki en vele andere.

SQL Database

De nieuwste editie van Compad Bakkerij slaat zijn gegevens op in de Microsoft SQL server. Dankzij deze opslagmethode zijn uw gegevens overal in de wereld te benaderen en is een snelle en veilige gegevens opslag gegarandeerd. De SQL editie blinkt uit in snelle gegevens uitwisseling, ongeacht het aantal “gelijktijdige” gebruikers dat gebruik maakt van Compad Bakkerij. Deze gebruikers kunnen Bakkerij Software vanuit verschillende locaties benaderen.
Migratie vanuit verschillende bakkerijsoftwarepakketten is snel en eenvoudig.

Kassasystemen

Compad bakkerij biedt koppelingen aan naar verschillende kassasystemen als Digi, MplusKASSA, Vectron en Unitouch. Is hier recentelijk de nieuwe kassakoppeling de VJA (Varenkamp en Jansen Automatisering) aan toegevoegd. Deze koppeling biedt de mogelijkheid om vanuit Compad Bakkerij prijsverhogingen en wijzigingen door te sturen naar de VJA kassa. Bestellingen en op rekeningverkopen op de VJA Kassa kunnen aangeboden worden aan Compad Bakkerij. Maar ook handmatige of webshop kunnen vanuit Compad doorgestuurd naar de VJA kassa.

Webshop / Grafische diensten

Ook voor een koppeling met de webshop bent u bij Compad Bakkerij aan het juiste adres. Dankzij ons team van grafische vormgevers en online specialisten wordt feilloos werkende techniek gecombineerd met oogstrelende design met als resultaat een renderende webshop. Tijdens de BakkersVak zullen ook onze (online)specialisten van Compad Reclamestudio aanwezig zijn in onze stand F109.

Etikettering

Op zoek naar een etiketteringsoplossing? Met de betaalbare oplossing GoedEtiket voor slechts 19,50 euro per maand voldoet u aan de etiketteringsverplichting. Dankzij de koppeling met NBC SpecsPlaza en uw recepten worden de juiste warenwettelijke specificaties opgesteld, welke kunnen worden afgedrukt op etiketten, schapkaarten en productspecificatiebladen. Overstappen van de GoedEtiket naar Compad Bakkerij is altijd mogelijk.

Kom gerust lang

Heeft u vragen, wilt u even brainstormen over een efficiëntere bedrijfsvoering of uw bedrijf echt in de markt zetten? Kom gerust langs op de stand van Compad Bakkerij en Compad Reclamestudio F109.

Compad Software is ontwikkelaar van Compad Bakkerij, het computerprogramma voor iedere brood- en banketbakkerij. In 2013 is Compad uitgebreid met Compad Reclamestudio. Zij leveren o.a. webshops aan bakkersbedrijven. Meer informatie www.bakkerijsoftware.com

Altijd op de hoogte blijven?