Bedrijfsinformatie
Bakkerij Wissink kiest voor Woertman Nederland

Bakkerij Wissink kiest voor Woertman Nederland

‘Wij houden van sterke merken en vaste leveranciers’ Mechteld Wissink uit Groenlo heeft dagelijks met klanten te maken in haar bakkerij, restaurant, lunchroom en ijssalon. “Mede daardoor weet ik heel goed hoe ik zelf behandeld wil worden”, stelt zij. De samenwerking met Woertman Nederland bevalt haar en haar familie uitstekend. “Woertman biedt hoogwaardige...

Debic en Beko geven tulband een verfrissende facelift

Debic en Beko geven tulband een verfrissende facelift

‘Consumenten kopen met hun ogen’ Cake is in. Het is gemakkelijk mee te nemen, langer houdbaar dan nat gebak en het past bij de huidige consumentenvraag naar bijvoorbeeld worteltaart en brownies. Daarom bezorgen Debic en Beko de tulband een tweede leven. “Zonde om een tulband alleen rondom Pasen of Kerst te maken”, vinden de samenwerkende partners. “Wanneer...

Overname van Meneba stemt Kristof Dossche ‘fier’

Overname van Meneba stemt Kristof Dossche ‘fier’

‘Groeien is ambitie én noodzaak’ Sinds de Nederlandse Autoriteit Consument en Markt (ACM) na lang doorvragen en zorgvuldig uitpluizen van bedrijfsinformatie afgelopen februari het licht op groen heeft gezet voor de overname van Meneba Holding BV door het Belgische familiebedrijf Dossche Mills, is de samensmelting van de twee toonaangevende maalderijen...

Shuffle-Mix introduceert een volledig geautomatiseerd CIP systeem

Shuffle-Mix introduceert een volledig geautomatiseerd CIP systeem

Wil jij er zeker van zijn dat jouw apparaten grondig gereinigd en ontsmet zijn voor gebruik? Food Safety Management (zoals HACCP) speelt een belangrijke rol bij een voedselproductiebedrijf. Eén van de belangrijkste onderdelen van het programma is het reinigen van de apparaten. De kwaliteitsdienst heeft hiervoor gevalideerde procedures opgesteld. Maar...

‘Alles vers en altijd iets te beleven’

‘Alles vers en altijd iets te beleven’

Banketbakkerij Verspeek blij met kwaliteitsapparatuur Een half jaar lang mag banketbakker Vincent Verspeek uit Utrecht de Zummo sinaasappelpers van Woertman Nederland op proef in zijn geheel verbouwde winkel plaatsen. Maar al binnen twee maanden besluit hij tot koop. Mede op advies van Woertman, de leverancier die hij vertrouwt en hoog heeft zitten....

‘Goede boter is onderdeel van mooi eindproduct’

‘Goede boter is onderdeel van mooi eindproduct’

Crème de la Crème Patisserie kiest voor roomboter van Debic Reinier van Doorn, productontwikkelaar en patissier bij Crème de la Crème Patisserie in Zoeterwoude, wil uitsluitend mooie en smakelijke producten maken. Daarom werkt hij graag met Debic Crème boter. “Goede boter is een essentieel onderdeel van een mooi...

Gort Decoraties zoekt een opvolger m/v

Gort Decoraties zoekt een opvolger m/v

Gort Decoraties is een mooi bedrijf dat marsepeinen decoraties maakt (voor info zie: gortdecoraties.nl). Met een mooie klantenportefeuille binnen en buiten Nederland. Zij exporteren door heel Europa. De huidige eigenaar Johan Gort is na 50 jaar met passie gewerkt te hebben, op zoek naar een opvolger. Hij zoekt een geboren ondernemer, die over de volgende...

‘Wij zijn totaalleverancier én businesspartner’

‘Wij zijn totaalleverancier én businesspartner’

Sonneveld positioneert zich pal naast de ambachtelijke bakker Grondstoffenleverancier Sonneveld is met de overname van Broer Bakkerijgrondstoffen meer dan ooit een totaalleverancier geworden. Naast broodverbetermiddelen en broodmixen ligt de focus nu ook op banket. Maar de leverancier wil nóg meer zijn voor de ambachtelijke bakker. “Wij zijn niet alleen...

Gemaksproduct van goede kwaliteit

Gemaksproduct van goede kwaliteit

NL Foodspecials levert ijs en patisserie aan horeca IJs van avocado of pompoen: geen probleem voor de ijsbereiders van NL Foodspecials BV in Putten. “Als de klant dat wil, dan maken we het!” Het ijs, dat in Putten grotendeels voor gebruik in de horeca wordt geproduceerd, wordt sinds afgelopen zomer met een Valmar Snowy 18 TTi gedraaid. “Onze klant zoekt...

Nieuw van Royal Smilde Bakery: gevulde tarteletten

Nieuw van Royal Smilde Bakery: gevulde tarteletten

Voor al uw gebak een goede bodem Royal Smilde Bakery heeft zich, met meer dan een halve eeuw ervaring, ontwikkeld tot een trotse expert op het gebied van alle soorten gebaksbodems. De bodems van Royal Smilde Bakery worden al sinds 1964 gebruikt door ambachtelijke bakkers als basis voor taart en gebak. Met de merken Van de Leur en Pruvé bieden zij een...

Bakkers in bedrijf – editie 1

Bakkers in bedrijf editie 1 2019 cover
Bakkers in bedrijf is vernieuwd. Het thema van dit eerste nummer is bedrijfsvoering.

Bekijk de inhoud
Bestel nu twee gratis proefnummers

Bent u nog niet bekend met Bakkers in bedrijf?
Vraag dan hier uw proefabonnement aan en ontvang 2 gratis proefnummers.

Aanvragen
Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Ontvang wekelijks de gratis digitale nieuwsbrief van Bakkers in bedrijf en blijf op de hoogte van vakinformatie, nieuws en ontwikkelingen in de bakkerijbranche.

Inschrijven
Evenementen

Startersdag

27 maart 2019

Lees meer

Workshop Dürüm

28 maart 2019 - 28 maart 2019

Lees meer

Workshop Dürüm

4 april 2019 - 4 april 2019

Lees meer