Tartelette HUG (© Vipam)

 

In deze tijd waarin personeel en tijd schaars maar de behoefte aan onderscheidend vermogen groot is, bieden de kant-en-klare, met Zwitserse boter bereidde, tartelettes van HUG uitkomst.

 

In een mum van tijd creëert u uw eigen unieke smaakcreaties en verrast u uw clientèle met een vleugje Swissness! Voor de zomer bijvoorbeeld ideaal met een heerlijke fruitvulling.

Geschikt voor elk moment en iedereen

 

HUG biedt tartelettes in vele varianten en smaken. En is er voor elke gelegenheid een soort. Zo zijn de zoete mini varianten bijvoorbeeld bij uitstek geschikt voor sweet tables of high tea’s. En misstaan de grotere varianten niet in uw vitrine. De hartige varianten worden veel gebruikt als basis voor kleine quiches. En de inmiddels 13 vegan opties zijn welkome aanvulling op ieder vegan assortiment.

 

Zo kunt u uw klanten met trots vertellen dat HUG werkt met:

  • Vrije-uitloopeieren
  • Uitsluitend Zwitserse roomboter (indien er sprake is van het gebruik van palmolie dan is deze 100% duurzaam geteeld en gecertificeerd)
  • UTZ gecertificeerd cacao massa
  • GMO-vrije ingrediënten
  • Verpakkingen die gemaakt zijn van gerecycled PET-materiaal

 

En dat HUG het volgende mijdt:

  • Toevoegingen en e-nummers
  • Conserveringsmiddelen

 

De accountmanagers van Vipam vertellen u graag meer over het gemak, de smaken en mogelijkheden van de tartelettes van HUG.

 

PS: Robin Hoedjes (Huize van Wely) en Kiki Suijkerbuijk (vaktechnisch adviseur Vipam) beide lid van het Dutch Pastry Team, maakte met het oog op het voorjaar dit heerlijke recept met HUG tartelettes.

 

Klik hier voor het recept: Tartelette Mango Yoghurt Special

Altijd op de hoogte blijven?